bebek cinsiyet belirleme..

aa pardonn yalnış yazmışımm
kasım 1-2 erkek 3-4 erkege yatkın.yani kız çizgindee aktif.o nednele 3-4 ü vermemişler sana.
inanmıyorum yaaa.gercekten cok şaşkınımmm şuan

elaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yokda babychoıse takviminii çözdünn canımm yaa
demekkii ona göre bakıyoo olmasınlar

off çok para vermişsiin anladığımmm takvimsee
o takvimlee burdaa çok hamile kalan olduu
hepsideee yumurtlamaa zmanlarıylaa oynadılarr ve hepsininde kızı olduuu
inşallah gönlündekii olurr
bendee çok almakk istemiştimm amaa okadar para veremezdimm eşimm vermezdii çünküü
tam yumurtlamaa günüü tek ilişkiyle kaldım[/QUOTE]

canım inan bilmiyordum fiyaskolarını, gerçekten bu site çok yararlı oldu, bio yeterliymiş takvim yerine, birde yumurtlama günü olayı, ben para kısmına hiç takmıyorum inanki, ama yüzde 90 lardan bahsediyorlar ve öğreniyorsun burda hiçte öyle olmadığını..lmaz:

neyse yaparak anladımm canım seninde benim gibii 2 kızın varmışş canımm erkekk bebek istyormuşsunn
geçmişş mesajlarına baktımm
inşallah gönlündekii olurr
burayıı fazla okuyamadığımm içinn nasıl hamile kaldığınıı unutmuşummm

canım inan bilmiyordum fiyaskolarını, gerçekten bu site çok yararlı oldu, bio yeterliymiş takvim yerine, birde yumurtlama günü olayı, ben para kısmına hiç takmıyorum inanki, ama yüzde 90 lardan bahsediyorlar ve öğreniyorsun burda hiçte öyle olmadığını..lmaz:[/QUOTE]
internete süper anneler kadınlar kulubü yaz
ve prdakii sayfaları okuu
çok kişi varr
deneyen çok olu ve kimsenin oğlu olmamıştıı ordaaa
sonra herkez ona inanmayıı bıraktıı
sadece ovülüsyon testleriyle yumurtlama zamnalarıı tespit edilmeye çalışıldıı canımmm
istersen o linklerii bir okuu
bu ay hamiş değilsenn sende katıl aramıza

inşallah hamile değildirrr

inşallah değilimdir, ama nedense hamile olduğumu düşünüyorum, çünkü ilkinde bebek istedik o ay korunmadık ve oldu, bende şaşırdım, bu ayda öyle yaptık , 2 denememiz var biri yum. gününden 2 gün önce biri yumurtlama günü, olan oldu kızlar banaaa....

hayırlısı olsun canım

hadi hayırlısı valla zaman ne çabuk geçiyor
darısı başımıza inşallah :))

Kızlar merhaba, banada bioritim bakarmısınız.SAT 22 agustos 2010 dogumtrh:12 kasım 1980 esimin dogum trh:28 kasım 1977 ilişki günü 4 eylül saat 4 .
bebegimde kesenin tam sol tarafında rus ve cin takvimide erkek diyor hadi hayırlısıeyvahedigeldismile

doktora yumurta takibi yaptırdım ve dedigi saatte ilişki oldu o yüzden 4 eylül saat 4 yazdım.Bir kızım bu da erkek olsun istiyoruz...

bioritime göre erkek gününde hamile kalmışsımn.Allah gönlüne göre versin inş

Tesekkkür ederim canım hızlı cevabın icin, cinko e vitamini kullandırdık kocise yumurta takibi yaptık, dedigi saatte kosa kosa eve gittik daha da yapcak yöntem var mı bilmiyorum zaten :)

cnm senın kadar heyecan bastı ınan okurken ıns rabbım saglıcakla dogmasını nasıp etsın goktug pasamızın.... umut duanada canı gonulde amınnnnnn dıyorum bcmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…