- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.981
25-26-27-28-29-30-31 ekim ayı
kızlar bişi sorucam hep soruyorum gerçi amabenim sad 11.09 yumurtlama günüm ayın kaçı oluyor
aa pardonn yalnış yazmışımm
kasım 1-2 erkek 3-4 erkege yatkın.yani kız çizgindee aktif.o nednele 3-4 ü vermemişler sana.
inanmıyorum yaaa.gercekten cok şaşkınımmm şuan
Ayyy deme yaa ben yanlış hesapladım ozaman 23 diye hesapladım 19 -21-ve 23 ünde oldu
off çok para vermişsiin anladığımmm takvimsee
o takvimlee burdaa çok hamile kalan olduu
hepsideee yumurtlamaa zmanlarıylaa oynadılarr ve hepsininde kızı olduuu
inşallah gönlündekii olurr
bendee çok almakk istemiştimm amaa okadar para veremezdimm eşimm vermezdii çünküü
tam yumurtlamaa günüü tek ilişkiyle kaldım
şaka yapıyorum cnm.üzüldüm aslında senin için.neyse zararın neresinden dönersen kardır.
şuan bioritimi bilmseyedin belki ocak şubatt için tekrar gün alcaktın yadaa başkasına tavsiye edecektin hamile olup oglun olsaydııı
inşallah değilimdir, ama nedense hamile olduğumu düşünüyorum, çünkü ilkinde bebek istedik o ay korunmadık ve oldu, bende şaşırdım, bu ayda öyle yaptık , 2 denememiz var biri yum. gününden 2 gün önce biri yumurtlama günü, olan oldu kızlar banaaa....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günümüz bayağıı azaldıııı
bu topiğin ilkk erkek bebeğininn doğmasınaaa tam 38 gün varrrr
ya artık başladııı sancılarımızz girmeyeeeee
daha benn kıyafetlerinii yıkamadımm bu hafta başlıyayımm prensimin kıyafetlerinii yıkamayaaa
Kızlar merhaba, banada bioritim bakarmısınız.SAT 22 agustos 2010 dogumtrh:12 kasım 1980 esimin dogum trh:28 kasım 1977 ilişki günü 4 eylül saat 4 .
bebegimde kesenin tam sol tarafında rus ve cin takvimide erkek diyor hadi hayırlısıeyvahedigeldismile
sen üzüll boşa para verdigin için:))
bizde sevinelimmm o takvimi çözdügümüz içinn :lepi:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günümüz bayağıı azaldıııı
bu topiğin ilkk erkek bebeğininn doğmasınaaa tam 38 gün varrrr
ya artık başladııı sancılarımızz girmeyeeeee
daha benn kıyafetlerinii yıkamadımm bu hafta başlıyayımm prensimin kıyafetlerinii yıkamayaaa
Tesekkkür ederim canım hızlı cevabın icin, cinko e vitamini kullandırdık kocise yumurta takibi yaptık, dedigi saatte kosa kosa eve gittik daha da yapcak yöntem var mı bilmiyorum zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?