- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.001
Aslında biz sadece doktorun dediklerini yaptık, diger cin takvimi ve bioritm ,rus takvimi falan denk gelmiş.Doktorumuz bayan ve bu konularda cok anlayışlı eşim ilk basta cok önemsmemişti ama kadın anlatınca onunda kafasına yattı.Ne dediyse yaptık senin anlıcan ilşki sekline kadar :kedi:turkbayragi
Evet konustuk ama inan bu forumda yazanlardan baska birsey demedi.Cinko ve Evitamini kullaması gerekiyormus erkegin bir ay kadar, yumurtlama zamanı tek ilişki ve yumurta takibi yaptı.Siz bu forumda zaten bütün yöntemleri bulmussunuz zaten bilsem doktora para vermezdik. :) Ha bi de kadının erkekten önce sey olması lazımmış ve derin ilişki yapmasını önerdi eşimin son olarak..Valla hepsi bu kaydirigubbakcemile2 ELARA tüm yöntemleri cözmüş valla ne becerikli kadın yaw ohaoldumsmile
bendedeoluyor o 6.7 haftalarda falan oldu sağdan soldan :icecream: Aplama sordum gazdır o dedi artık takılmıyorum seğirmelere yada pıtpıtlaraHmm anladım olabilir doğru sölüyosun çok erken ama solda hiç bişi hissetmiyorum sağda pıt pıt atan bişi var psikolojikmi acaba anlıyamadım canım yaa hayırlısı bakalım
yumurtlama günü çok önemli ya!
dün bir filme gittik.
Bu osmanlı cariyeleri var ya
onlar hep erkek şehzade olsun ister hani.
tam günü hamile kalmanın falan gibi laflar geçti
içimden güldüm sinemada:)
adet döngün kactı?
kızmıı istiyonn yaprakk
3 defaa ilişkii var sende
ve yumurtlamadan önce yapmışsın hep
ya benn konularıı kaçırıyoprumm yaparakk
sen bu topiğii bulduğund hamile olarakmı geldinn yoksaa
burdaa öğrendiklerinlemii
nasıll hamile kaldınn canımm
tam takip edemiyorumm
artık oturamıyorumm fazlaa sandalyede
meraba arkadaşlar epeyden beri uğrayamıyorum kötü şeyler yaşadım 1 ay evvelinden anksiyete teşhişi konuldu ilaç kullandım korunuyoduk ama test yaptım hamileyim iki günden beri şoktayım anksiyete için kullandığım ilaçları bıraktım ve dünden beri çarpıntım var şimdi acilden geldim nabzım yüksek çıktı ekgye bağladılar çarpıntım çıkmış doktor iğne yapıcaktı hamile olduğum için yapamadı kalp doktoruna gözük dedi bende anksiyetem var ondan yaparmı dedim yapar dedi ama kendimi kötü hissediyorum şuan kalbim çok hızlı atıyo iki iş yapıyım kalkıp yürüyim daha çok oluyo ne yapcam bilmiyorum bu süreç nasıl geçicek arkadaşlar allah rızası için bi yardım ne yapmam lazım nabız düşürmek için.......
meraba arkadaşlar epeyden beri uğrayamıyorum kötü şeyler yaşadım 1 ay evvelinden anksiyete teşhişi konuldu ilaç kullandım korunuyoduk ama test yaptım hamileyim iki günden beri şoktayım anksiyete için kullandığım ilaçları bıraktım ve dünden beri çarpıntım var şimdi acilden geldim nabzım yüksek çıktı ekgye bağladılar çarpıntım çıkmış doktor iğne yapıcaktı hamile olduğum için yapamadı kalp doktoruna gözük dedi bende anksiyetem var ondan yaparmı dedim yapar dedi ama kendimi kötü hissediyorum şuan kalbim çok hızlı atıyo iki iş yapıyım kalkıp yürüyim daha çok oluyo ne yapcam bilmiyorum bu süreç nasıl geçicek arkadaşlar allah rızası için bi yardım ne yapmam lazım nabız düşürmek için.......
ewet cnm buralda gelır oncelıkle sana gecmıs olsun rabbım sıfa vrsın ınssss hamıslıgınde hayırlı olsun rabbım gonlundekını versın ınss.....saolun canlar ben gelmeyeli epey yeni arkadaşlar gelmiş ben eceirem nur elara karabiber mimozayı tanıyorum sizlerinde gönlünde ne varsa o olsun arkadaşlar elara buralardamı geliyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?