- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.021
benimde bi kızım var 4 yaşında ...bi ara hamile kalmak için epey uğraşlar verdik sonra hastalannca korunmak zorunda kaldım rabbim öle büyükki benim hiç beklemediğim ,ilaçlar kullanırken bide böyle bişi olması şok yarattı...ilaçlarımı kestim onunda etkisi olabilir bu çarpıntılarımda ama bukadar uzun sürermi yoksa kalbimdemi bi sorun var bilmiyorum aklıma hep kötü şeyler geliyo şu süreci bi atlatsam allahım sen yardım et..........
benimde bi kızım var 4 yaşında ...bi ara hamile kalmak için epey uğraşlar verdik sonra hastalannca korunmak zorunda kaldım rabbim öle büyükki benim hiç beklemediğim ,ilaçlar kullanırken bide böyle bişi olması şok yarattı...ilaçlarımı kestim onunda etkisi olabilir bu çarpıntılarımda ama bukadar uzun sürermi yoksa kalbimdemi bi sorun var bilmiyorum aklıma hep kötü şeyler geliyo şu süreci bi atlatsam allahım sen yardım et..........
meraba arkadaşlar epeyden beri uğrayamıyorum kötü şeyler yaşadım 1 ay evvelinden anksiyete teşhişi konuldu ilaç kullandım korunuyoduk ama test yaptım hamileyim iki günden beri şoktayım anksiyete için kullandığım ilaçları bıraktım ve dünden beri çarpıntım var şimdi acilden geldim nabzım yüksek çıktı ekgye bağladılar çarpıntım çıkmış doktor iğne yapıcaktı hamile olduğum için yapamadı kalp doktoruna gözük dedi bende anksiyetem var ondan yaparmı dedim yapar dedi ama kendimi kötü hissediyorum şuan kalbim çok hızlı atıyo iki iş yapıyım kalkıp yürüyim daha çok oluyo ne yapcam bilmiyorum bu süreç nasıl geçicek arkadaşlar allah rızası için bi yardım ne yapmam lazım nabız düşürmek için.......
meraba arkadaşlar epeyden beri uğrayamıyorum kötü şeyler yaşadım 1 ay evvelinden anksiyete teşhişi konuldu ilaç kullandım korunuyoduk ama test yaptım hamileyim iki günden beri şoktayım anksiyete için kullandığım ilaçları bıraktım ve dünden beri çarpıntım var şimdi acilden geldim nabzım yüksek çıktı ekgye bağladılar çarpıntım çıkmış doktor iğne yapıcaktı hamile olduğum için yapamadı kalp doktoruna gözük dedi bende anksiyetem var ondan yaparmı dedim yapar dedi ama kendimi kötü hissediyorum şuan kalbim çok hızlı atıyo iki iş yapıyım kalkıp yürüyim daha çok oluyo ne yapcam bilmiyorum bu süreç nasıl geçicek arkadaşlar allah rızası için bi yardım ne yapmam lazım nabız düşürmek için.......
Yok güzelim yarın inşallah 2 li test için gidecem özel hastaneye
CANLAR:CüvCüv:
Evet konustuk ama inan bu forumda yazanlardan baska birsey demedi.Cinko ve Evitamini kullaması gerekiyormus erkegin bir ay kadar, yumurtlama zamanı tek ilişki ve yumurta takibi yaptı.Siz bu forumda zaten bütün yöntemleri bulmussunuz zaten bilsem doktora para vermezdik. :) Ha bi de kadının erkekten önce sey olması lazımmış ve derin ilişki yapmasını önerdi eşimin son olarak..Valla hepsi bu kaydirigubbakcemile2 ELARA tüm yöntemleri cözmüş valla ne becerikli kadın yaw ohaoldumsmile
elara bana önümüzdeki ay bioritmde erkek günlerini yazar mısın reglin ilk günü bugün canım 29 ekim ama bu ay 31 günde regl oldum stresten şimdiden teşekkürler
tşkler cnm:asigim:
cok şanslısın sana yardımcı doktor buldugun için.
istanbuldaysan gamzeyee doktorun adını telini filan versennn cok iyi olur
3 kızı var onun.inşallah bide oglu olurr
tekrar dogum tarihini yaz cnm
cnm kurban olurum benı bu kadar dusundugun ıcın allah razıolsun ama arkadas antalyadaydı heralde bıtanemmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
ecenin doktoruna mı gitcen?karar verdinmi ne yapacagına,günler cabuk geciyor.az kaldı aralıga
Kızlar merhaba, banada bioritim bakarmısınız.SAT 22 agustos 2010 dogumtrh:12 kasım 1980 esimin dogum trh:28 kasım 1977 ilişki günü 4 eylül saat 4 .
bebegimde kesenin tam sol tarafında rus ve cin takvimide erkek diyor hadi hayırlısıeyvahedigeldismile
hamile olduğumu öğrenmem içinde 10 gnlük bir zamanım var...
cnm evet ya valla gun yaklastıksıra ıcıme bı urpertı alıyo ewet ılk etepta ona gıtmeyı dusunuyom cnm ıns hayırlısıyla su gunlerı atlatırda oglusuma hamıs kalırım
esım dıyokı aksam takvıyelerı gosterdım valla dıyo bu seferde olmazssa hayatta olmaz:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?