bebek cinsiyet belirleme..

Allah bağışlasın kızını herşeyde bi hayır vardır sen iyi düşün ve iyi olsun bi an önce sağlıkla atlatırsın inşş dualrımız sana

hayırlı olsun canım. bende seni hatırlıyorum uğraşıyordun bebek için.
Allah yardımcın olsun
merak etme bebişin kalp atışların duyunca senin çarpıntıların geçer inşallah:1hug:

merhaba canim ,öncelikle gecmis olsun diyorum .bende pek anlamam bu gibi hastaliktan ama diger arkadaslarin söylediklerine katiliyorum sakin ol allah sana bi mucize göndermis onun büyümesiyle sende düzelirsin insss.bebisin hayirli olsun tebrikler....

Evet canım psikolojik rahatsızlıkların geneli ve başta anksiyete çarpıntı yapıyor.Bir arkadaşımda yaşamıştı aynısını.Bir ara bende yaşadım çarpıntı kardioloğa gittim bişey çıkmadı meğer kansızlık varmış o yapıyormuş.Sende kan sayımı yaptır.Sebeb oysa iğneyle ilaçla düzeliyor.Geçmiş olsun .Bebeğinde sağlıkla gelsin inşallah.

merhaba öncelikle geçmiş olsun hastalığın için bebeğinide inşlalah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allahım
bende de taşikardi vardı çok hızlı çarpardı kalbim elimde devamlı tansiyon aletiyle nabzimi ölcerdim 120 cıkardı ama taşikardı değil kansızlıktan kaynaklanıyormuş tüpler halinde bir sürü kan ilaçı kullandım ve cok iyi geldi pekmez kan yapar diyolar ama inan bir şişe pekmezin yerini tutumuyormuş o bir tüp kan ilaçı birde gercekten sakin olman gerekiyor kendini dinedikçe nabzın daha fazla carpıyor sakın ol yavaş yavaş iş yap ben ilk bebeğim olduğu için bol bol uyudum yattım dinlendim kardiyolojiden önce bir kan değerlerini ölçtürmeni tavsiye ederim acıl şifallar canım

elara merhaba bioritimle ilgili sorum olcaktı mesela kırmızı ve mavi cizgiler birbrine pararaler seyrederse nasıl bi yorum yapıyorsun yan yana gelmiş iki cizgide mesela şu bioritimi çözeyimde belki seneye kimsecikleri bulamzsam burda kendi tarihlerime bakabileyim canım:)

Merhaba canim, ben de hatirliyorum seni.. Once hamileligin hayirli olsun saglikla kavus bebisine... Insallah gonlundeki bebise saglikla kavusursun..
Kalp rahatsizliginin ne kadar zor oldugunu bilirim.. Hayati bir organ olmasi insani daha da uzuluyor. Benim de esimden ilk kez tr tatili icin ayrildigimda carpinti ve aritmi olmustu cok zor gunlerdi.. Anksiyete de kalp carpintisini tetikliyor.. Rahatlamaya calis, hamilelik icin guvenli olan rahatlatici caylardan ic. Biraz baktim simdi, kedi otu koku kapsullerinden bahsediyor, doktoruna bir danis bakalim belki faydasi olur... Cok gecmis olsun.

tşkler cnm:asigim:
cok şanslısın sana yardımcı doktor buldugun için.
istanbuldaysan gamzeyee doktorun adını telini filan versennn cok iyi olur
3 kızı var onun.inşallah bide oglu olurr

elara bana önümüzdeki ay bioritmde erkek günlerini yazar mısın reglin ilk günü bugün canım 29 ekim ama bu ay 31 günde regl oldum stresten şimdiden teşekkürler

tekrar dogum tarihini yaz cnm

cnm hoşgeldinn nerelerdesinn.merak ettim bendeee.tekrar seni gördügüme sevindim
bebegin hayırlıı olsunnn .sorunsuz 9 ay gecirmeni dilerim
bide ragatsızlıgın varmış cok gecmiş olsun Allah şifa versinn cnmm

cnm kurban olurum benı bu kadar dusundugun ıcın allah razıolsun ama arkadas antalyadaydı heralde bıtanemmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile
ecenin doktoruna mı gitcen?karar verdinmi ne yapacagına,günler cabuk geciyor.az kaldı aralıga

cnm evet ya valla gun yaklastıksıra ıcıme bı urpertı alıyo ewet ılk etepta ona gıtmeyı dusunuyom cnm ıns hayırlısıyla su gunlerı atlatırda oglusuma hamıs kalırım
esım dıyokı aksam takvıyelerı gosterdım valla dıyo bu seferde olmazssa hayatta olmaz:roflol::roflol:

hamile olduğumu öğrenmem içinde 10 gnlük bir zamanım var...

kızlar bilgilerinizi verin ilk sayfadaki listeye ekleyelim takip edelim sizide

kaydirigubbakcemile3 olacakkk inşallahh cnmmm
valal bende en az senin kadar heyecanlıyımmm.aralık ayını merakla bekliyorum:)

Evet canım Antalyadayım .Birde bu doktor bayan telefonda bu konuda bilgi vermez cünkü cinsiyet işi yasak oldugu icin uzun süreli ve güvendigi hastalara genelde yardım ediyorlar.Ama yumurta takibi yaptırıp , cinko , e vitamini kullanıp , cinsel perhiz yapıp işe girisince %90 tutuyor diyor.Zaten %100 sadece kıbrıs cok istiyorsan oraya yollayayım demişti.Calısmak bizden bereketi rabbimden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…