- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.061
Ben denemeyi düsünüyorum canim ama hastaligimdan dolayi kullandigim ilaclar adet düzenimi bozdu yani kanamam basladigi ilk gün biraz oldu sonra kesildi 3 gün sonra basladi ve normalde 28 günde birken 33. gün oldu normal degil yani bakalim haftaya doktorda terminim var normal meme kanseri kontrolu icin gitmisken bir danisayim bakayim ne diycek beklesemmi düzene girincemi yapayim yada farketmez deneme yapsam olurmu acaba bir sorayim bakayim ona göre bilgilendiririm seni hayir bilmiyorum ilk günümü baz alacam yoksa 3.gün baslayanimi ay en iyisi Araligimi beklesem canim ya bi bioritime baksana ne diyo özelden atarim d.t. :uhm:
ya bu kadar çabuk hamilelikte kansızlık çıkarmı çok yorgun hissediyorum kendimi bide grip olduk kızımla
arkadaşlar merhaba uzun süredir giremiyorum pc tamirdeydi şarj aletinde sıkıntı vardı umarım iyisinizdir 1 sattir okuyorum bitiremedimde hatta Elara bayagı olmuş rahatsızlın geçeli ama çok geçmiş olsun dikkat et kendine bide ilaçlarını birtene kadar kullan tüm hamiş arkadaşlarıma sağlık sıhhat diliyorum Rabbim tüm isteyenlerede versin
dur bi bakayım ama yanlış hatırlamıyorsam üyelik istiyordu o site
evet demin bende baktım ama bilmiyorum üye olsammı acaba bilmedik yerede üye olmak istemiyorum
yardımcı olurmusunuz üye arkadaşlar varmı bi bilgilendirirmisinz
elara canım bende deniycem kasımda ekle beni listeye.22 ekim sat.28 gün döngü.dün bitti adetim beklemedeyim.yumurtayı bi yakalasam yapacam.
kızlar bu sayfayı nası takıp ederım bende 2 kız war 1 oglan ıstıyomm
hoşgeldin cnm.bayadır sende yoktunnn.naptın başladınmı denemelere?
yorumcuya üye olmaya gerek yok bence.ordaki mantık yumurtlama günü erkek,yumurtlamadan bi kac gün öncesi kız bebek günü diye bakılıyor
o siteyle benzer site adresi vereyim ordan takip et.
ama onada cok güvenme.cünkü herkesin yumurtlama günü farklı olabilir.en garantili yöntem yum takibi yaptırmak yada ovulasyon testi kullanmaktır.
Eisprung-Kalender - urbia.de
bu site yorumcu.com gibi aynı.
yumurtayı nasıl yakalıcan???test filan yapcanmı
kızlar bu sayfayı nası takıp ederım bende 2 kız war 1 oglan ıstıyomm
Gamzecim Allah gönlündekini nasip etsin canim,saglikli,hayirli bi oglusun olsun insallahh...cnm evet ya valla gun yaklastıksıra ıcıme bı urpertı alıyo ewet ılk etepta ona gıtmeyı dusunuyom cnm ıns hayırlısıyla su gunlerı atlatırda oglusuma hamıs kalırım
esım dıyokı aksam takvıyelerı gosterdım valla dıyo bu seferde olmazssa hayatta olmaz:roflol::roflol:
Canim Allah yardimcin olsun,aklina kötü seyler getirme insallah saglikli bi hamilelik gecirip saglikla bebegine kavusursun.benimde bi kızım var 4 yaşında ...bi ara hamile kalmak için epey uğraşlar verdik sonra hastalannca korunmak zorunda kaldım rabbim öle büyükki benim hiç beklemediğim ,ilaçlar kullanırken bide böyle bişi olması şok yarattı...ilaçlarımı kestim onunda etkisi olabilir bu çarpıntılarımda ama bukadar uzun sürermi yoksa kalbimdemi bi sorun var bilmiyorum aklıma hep kötü şeyler geliyo şu süreci bi atlatsam allahım sen yardım et..........
Hakkinda hayirlisi olsun canim.yok canım ya erkek istiyorum ama bunları bilmiyodum sadece adetten sonraki 5 gün içerisinde erkek olur diye duymuştum bide yumurtlama zamanını ben 23 hesapladım ondan böle oldu hayırlısı bakalım ya ne olucak hep beraber görücez
Ayy ne güzeel,zaman cok cabuk geciyor gercektende.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin oglusunu canim.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günümüz bayağıı azaldıııı
bu topiğin ilkk erkek bebeğininn doğmasınaaa tam 38 gün varrrr
ya artık başladııı sancılarımızz girmeyeeeee
daha benn kıyafetlerinii yıkamadımm bu hafta başlıyayımm prensimin kıyafetlerinii yıkamayaaa
ya bu kadar çabuk hamilelikte kansızlık çıkarmı çok yorgun hissediyorum kendimi bide grip olduk kızımla
Canim kansizlik hamilelik olmasa da olabilir. Bir an once kontrol ettir. Cunku bu carpintilari aciklar. Yorgunluk hamileligin ilk donemlerinde gorulen birseydir zaten bebek butun enerjini aliyor yerlesmek ve gelismek icin. Sen de elinden geldigince dinlenmelisin. Kan sayimini ihmal etme.
yarın gidicem cnm şu tatilin uzun sürmesi deli etti beni....inanki yemek yerken nefes nefese kalıyorum böle bişi görmedim ben saol cnm teşekkür ederim...
burda yardımcı olan herkese çok teşekürler....
bi ticker yapıyım dedim deli oldum tickerfactory den yapılıyo ama kabul etmiyo......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?