bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar merhaba uzun süredir giremiyorum pc tamirdeydi şarj aletinde sıkıntı vardı umarım iyisinizdir 1 sattir okuyorum bitiremedimde hatta Elara bayagı olmuş rahatsızlın geçeli ama çok geçmiş olsun dikkat et kendine bide ilaçlarını birtene kadar kullan tüm hamiş arkadaşlarıma sağlık sıhhat diliyorum Rabbim tüm isteyenlerede versin
jezebel76 kullanıcısından alıntı
yorumcu sitesinde cinsiyet belirleme programı vardı,ben baktım tutuyor gerçekten bir deneyin isterseniz

dur bi bakayım ama yanlış hatırlamıyorsam üyelik istiyordu o site
evet demin bende baktım ama bilmiyorum üye olsammı acaba bilmedik yerede üye olmak istemiyorum
yardımcı olurmusunuz üye arkadaşlar varmı bi bilgilendirirmisinz

aralıgı bekle ozaman cnmm.adet düzenide cok önemli
tarihlerini yollaa bakayım bioritime

ya bu kadar çabuk hamilelikte kansızlık çıkarmı çok yorgun hissediyorum kendimi bide grip olduk kızımla

gecmiş olsun cnm.hamile kalmadanda cok düşüktü galiba demirin.hamilede kalınca iyicee düşmüş olabilr.en kısa zmanda tam kan sayımı yaptır ,takviye al cnm

hoşgeldin cnm.bayadır sende yoktunnn.naptın başladınmı denemelere?
yorumcuya üye olmaya gerek yok bence.ordaki mantık yumurtlama günü erkek,yumurtlamadan bi kac gün öncesi kız bebek günü diye bakılıyor
o siteyle benzer site adresi vereyim ordan takip et.
ama onada cok güvenme.cünkü herkesin yumurtlama günü farklı olabilir.en garantili yöntem yum takibi yaptırmak yada ovulasyon testi kullanmaktır.
Eisprung-Kalender - urbia.de
bu site yorumcu.com gibi aynı.

elara canım bende deniycem kasımda ekle beni listeye.22 ekim sat.28 gün döngü.dün bitti adetim beklemedeyim.yumurtayı bi yakalasam yapacam.

yumurtayı nasıl yakalıcan???test filan yapcanmı

kızlar bu sayfayı nası takıp ederım bende 2 kız war 1 oglan ıstıyomm

Soruyu cok iyi anlayamadim ama yapman gereken su elinden geldigince aktif katil bu topige duyduklarini bildiklerini (erkek cocuk icin )yapilmasi gerekenleri bizlerle paylas zamanla bizde seninle bildiklerimizi paylasacagiz ama sakin yeterli bilgiye sahip olmadan bir deneme yapma en azindan ben tavsiye etmem Rabbim gönlündekini kucagina versin insaAllah birde erkek cocuk sahibi olursun ama bunu icin acele etme garantici ol derim....

Selam kizlarr,
Ugrayamiyorum,kurstan cok yorgun geliyorum sonra yemek,temizlik bitiyo pilim... ama aklim sizde...
Eceee dogrumu görüyorum ilk sayfayada henüz bakmadim,erkek bebismi geliyoo? ay cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Beklemede olan arkadaslarada Allah gönüllerindekini nasip etsin insallah.
Gecmis cok birikmis ama okumam lazim...

ovulasyon testi aldım canım galenik aldım.onla yakalamaya çalışacam bakalım.

Gamzecim Allah gönlündekini nasip etsin canim,saglikli,hayirli bi oglusun olsun insallahh...

Canim Allah yardimcin olsun,aklina kötü seyler getirme insallah saglikli bi hamilelik gecirip saglikla bebegine kavusursun.

Hakkinda hayirlisi olsun canim.

Ayy ne güzeel,zaman cok cabuk geciyor gercektende.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin oglusunu canim.

ya bu kadar çabuk hamilelikte kansızlık çıkarmı çok yorgun hissediyorum kendimi bide grip olduk kızımla

Canim kansizlik hamilelik olmasa da olabilir. Bir an once kontrol ettir. Cunku bu carpintilari aciklar. Yorgunluk hamileligin ilk donemlerinde gorulen birseydir zaten bebek butun enerjini aliyor yerlesmek ve gelismek icin. Sen de elinden geldigince dinlenmelisin. Kan sayimini ihmal etme.

yarın gidicem cnm şu tatilin uzun sürmesi deli etti beni....inanki yemek yerken nefes nefese kalıyorum böle bişi görmedim ben saol cnm teşekkür ederim...
burda yardımcı olan herkese çok teşekürler....
bi ticker yapıyım dedim deli oldum tickerfactory den yapılıyo ama kabul etmiyo......

canım bende yaptıedım çok düşük ki hapını kullanıyorum ama ben iyice kendimi halsiz hissediyorum dışarı çıkıncanefes nefese kalıyorum salı günü tekrar gidecem bakalım

canım inan yolda yürümek kaldıki evde kafamı kaldırınca nefes nefese mecalim kalmadı inş. kötü biişi diildir...

kızlar bende yeni katıldım aranıza , keşke çok çok önce tanışsaydım, bilinçsizce denemede bulundum, tek avantajım bioritmi tutturdum, parayla satılan bir sistemide çökerttik elara sayesinde..
kızlar epey eski gibi yazışmalarınız, ama ilk sayfaya bakınca çok bir sonuç göremiyorum 6-7 kişinin denemeleri ve sonuçları var neden acaba güncellemiyormu denyen arkadaşlar bilgilerini ??

hoşgeldin cnm.bayadır sende yoktunnn.naptın başladınmı denemelere?
yorumcuya üye olmaya gerek yok bence.ordaki mantık yumurtlama günü erkek,yumurtlamadan bi kac gün öncesi kız bebek günü diye bakılıyor
o siteyle benzer site adresi vereyim ordan takip et.
ama onada cok güvenme.cünkü herkesin yumurtlama günü farklı olabilir.en garantili yöntem yum takibi yaptırmak yada ovulasyon testi kullanmaktır.
Eisprung-Kalender - urbia.de
bu site yorumcu.com gibi aynı.

teşekkür ederim canm bilgilendirdiğin için
denemelere başmadım çünkü yeni adet gördüm
bide çok korkuyorum yumurtlama günümü takip edeceğim ama hayırlısı
ya bu sene yıl cinsiyetleri için nediyosunuz 2010 kız 2011 erkek senesimiş
birazda buna kaptırdım kendimi 2011 de başlayıcam denemelere bide adetim düzene girmesi gerekiyo 29 gün sürüyo 28 gün olsun inş.takip ettircem Allahım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…