- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.081
Soruyu cok iyi anlayamadim ama yapman gereken su elinden geldigince aktif katil bu topige duyduklarini bildiklerini (erkek cocuk icin )yapilmasi gerekenleri bizlerle paylas zamanla bizde seninle bildiklerimizi paylasacagiz ama sakin yeterli bilgiye sahip olmadan bir deneme yapma en azindan ben tavsiye etmem Rabbim gönlündekini kucagina versin insaAllah birde erkek cocuk sahibi olursun ama bunu icin acele etme garantici ol derim....
Selam kizlarr,
Ugrayamiyorum,kurstan cok yorgun geliyorum sonra yemek,temizlik bitiyo pilim... ama aklim sizde...
Eceee dogrumu görüyorum ilk sayfayada henüz bakmadim,erkek bebismi geliyoo? ay cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Beklemede olan arkadaslarada Allah gönüllerindekini nasip etsin insallah.
Gecmis cok birikmis ama okumam lazim...
kızlar bende yeni katıldım aranıza , keşke çok çok önce tanışsaydım, bilinçsizce denemede bulundum, tek avantajım bioritmi tutturdum, parayla satılan bir sistemide çökerttik elara sayesinde..
kızlar epey eski gibi yazışmalarınız, ama ilk sayfaya bakınca çok bir sonuç göremiyorum 6-7 kişinin denemeleri ve sonuçları var neden acaba güncellemiyormu denyen arkadaşlar bilgilerini ??
tickerda olmuş bu kez saol liza........
valla canım bilgilerini verenleri yazıyor elara.
5 ayda bu kadar oldu.henüz yeni sayılır.keşfedenler geliyor yavaş yavaş topiğe
Keşke daha önce keşfetseydim ben geldiğimde hamile olduğumu yeni öğrenmiştim ve meraktan şöle bi bakınayım demiştim sonra çok üzüldüm neler varmış ben çok cahil kalmışım bu konuda diye ama yinede hayırlısı Allahım gönlümdekini verir inşş. hepimizin tabi
inşallah ya belli olmazki.
hem ben sana ne dedim
sanıyorum erkek:13:
bakalım nasipte ne var
İnş canım ya bişey sorucam ya ben sanki ilk hamileliğimi yaşıyo gibiyim 2 li test ne zaman yapılıyor 7 sene geçti herşeyi unutmuşum zatan hafıza balıkk
ya bence en yakın ana çocuk sağlığına git kayıt ol.
herşey için seni uyarıyorlar.
hepsini yapıyorlar sanırım.
burdan takip ettiğim kadarıyla 11-12 haftalık yaptırıyor arkadaşlar. aman geç kalma canım
saol canım yok daha erken yarın 8. haftaya giricem inş herşey için teşk iyi geceler
tşkler cnm:asigim:
cok şanslısın sana yardımcı doktor buldugun için.
istanbuldaysan gamzeyee doktorun adını telini filan versennn cok iyi olur
3 kızı var onun.inşallah bide oglu olurr
tekrar dogum tarihini yaz cnm
kızlar bende yeni katıldım aranıza , keşke çok çok önce tanışsaydım, bilinçsizce denemede bulundum, tek avantajım bioritmi tutturdum, parayla satılan bir sistemide çökerttik elara sayesinde..
kızlar epey eski gibi yazışmalarınız, ama ilk sayfaya bakınca çok bir sonuç göremiyorum 6-7 kişinin denemeleri ve sonuçları var neden acaba güncellemiyormu denyen arkadaşlar bilgilerini ??
merhaba arkadaşlar..bu topiği yeni gördüm..okumaya çalıştım ama okadar çok sayfa varki..hangi yöntemleri denediğinizi tam olarak bilmiyorum yani..benimde bi oğluşum..sizlere kuzenlerimden bahsetmek istiyorum..3 kuzenimde kızlarından sonra erkek bebek sahibi oldular çin takvimi va erkek bebek duasıyla...hatta bi tanesi baya emek verdim hiç hayvansal gıda tüketmedim hep ot yedik bende eşimde dedi...elbette nasip işi bunlar mesela benim çin takvimine göre hatta bütün yöntemlere göre kızım olması gerekiyodu oğlum var..ama dua önemli allah hiçbir duayı geri çevirmez..birde ablam dua ederken önce başkaları için sonra kendin için et der en makbuluymuş...rabbim hayırlısını ve gönlünüzde olanı nasip etsin...
geldim kızlar..
nasılsınız ben iyiyim..
sizi özledim walla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?