bebek cinsiyet belirleme..

evet bencede
inş birde oğlun olur

bende tam tersi sanıyorum çift sayılar erkek tek sayılar kız 2007 kız senesiydi 2008de çok oğlu olan arkadaşım vardı bu senede oğlu olan çok var ama allahın hikmeti işte ben hiç bişi yapmadım nasıl hamile kaldığımı bile bilmiyorum haziran temmuz ağustos ayında deneme yaptım sonra sağlık sorunlarımdan bıraktım dedim yok yapamıcam ilaç kullanmaya başlamıştım 1 ay kulllandım ve test yapana kadarda ilaçlarımı içtim hatta test yaparkende okadar rahattımki adet olucam diye 2tane çizgiyi hatta test çizgisi kontrolden daha koyuydu çok şaşırdım şimdide kafamı kaldıramıyorum allahım sorunsuz şu günleri atlayıtım ...insan kendini sıktıkça olmuyomuş demek

tahmindede bulunamıyorum erkek veya kız diye garip bi durum aman sağlıklı olsunda artık ben şuna kanaat getirdim kendine göre ne kadar program yapsanda allah öle bi program yapmışki elinden sadece bunada şükür demek kalıyo

saol selvi Allah isteyen herkese nasip etsin inş..,

valla canım bilgilerini verenleri yazıyor elara.
5 ayda bu kadar oldu.henüz yeni sayılır.keşfedenler geliyor yavaş yavaş topiğe

Son düzenleme:
valla canım bilgilerini verenleri yazıyor elara.
5 ayda bu kadar oldu.henüz yeni sayılır.keşfedenler geliyor yavaş yavaş topiğe

Keşke daha önce keşfetseydim ben geldiğimde hamile olduğumu yeni öğrenmiştim ve meraktan şöle bi bakınayım demiştim sonra çok üzüldüm neler varmış ben çok cahil kalmışım bu konuda diye ama yinede hayırlısı Allahım gönlümdekini verir inşş. hepimizin tabi

inşallah ya belli olmazki.
hem ben sana ne dedim
sanıyorum erkek:13:
bakalım nasipte ne var

İnş canım ya bişey sorucam ya ben sanki ilk hamileliğimi yaşıyo gibiyim 2 li test ne zaman yapılıyor 7 sene geçti herşeyi unutmuşum zatan hafıza balıkk

ya bence en yakın ana çocuk sağlığına git kayıt ol.
herşey için seni uyarıyorlar.
hepsini yapıyorlar sanırım.

burdan takip ettiğim kadarıyla 11-12 haftalık yaptırıyor arkadaşlar. aman geç kalma canım

saol canım yok daha erken yarın 8. haftaya giricem inş herşey için teşk iyi geceler

merhaba arkadaşlar..bu topiği yeni gördüm..okumaya çalıştım ama okadar çok sayfa varki..hangi yöntemleri denediğinizi tam olarak bilmiyorum yani..benimde bi oğluşum..sizlere kuzenlerimden bahsetmek istiyorum..3 kuzenimde kızlarından sonra erkek bebek sahibi oldular çin takvimi va erkek bebek duasıyla...hatta bi tanesi baya emek verdim hiç hayvansal gıda tüketmedim hep ot yedik bende eşimde dedi...elbette nasip işi bunlar mesela benim çin takvimine göre hatta bütün yöntemlere göre kızım olması gerekiyodu oğlum var..ama dua önemli allah hiçbir duayı geri çevirmez..birde ablam dua ederken önce başkaları için sonra kendin için et der en makbuluymuş...rabbim hayırlısını ve gönlünüzde olanı nasip etsin...

elara merhaba ben 2 gündür şehir dışındaydım annemdeydim şimdi yeni görüyorum benimdoğum tarihim 20 ocak 1975 eşiminki 14 haziran 1973

Canimcim bizler denemelerimizi ayda tek iliski ile denedigimiz icin tuturmamiz zor oluyor biliyorsunki hamilelik düzenli cinsel iliskilerde bile oran %10 tek iliskide bu oran ilakki düsüyor o sebeple tuturmakta zorlasiyor o nedenle hamile olan arkadaslarimizin sayisi az tabi arada daha önceden buraya yazan hamile kaldiktan sonra baska topiklere kayan arkadaslarda var böyle olunca fire veriyoruz yinede pek de az sayilmayiz bence yeterde artariz......................

Tesekkürler canim Rabbim evladini sana bagislaysin ve onunla sinamasin seni,, bir erkek evlat annesi olarak bize destek olmussun seni sanal alemden kucakliyorum ve bizi kiniyanlara güzel birer örnek olmani diliyorum...............

[/B]topik bayagi ilerlemis ben hala beklemedeyim.. biraz okumaya calistim..Bende bir erkek bebis istiyorum ama allah nasip edermi bilmiyorum...benimki utangac 19 haftada gitmistim doktora ama ne yazikki göstermedi..Rabbim gönlümüze göre versin insallah...

kızlar dun azız mahmut hudayı hz. lerının kabrı serıfıne gıttım ınanın basta elara olmak uzere hepınıze dua ettım rabbım ıns kabul edecek canı gonulden ınanıyorum ıns ogluslarımızı alacaz kucaklarımıza.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…