- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.041
saolun canlar ben gelmeyeli epey yeni arkadaşlar gelmiş ben eceirem nur elara karabiber mimozayı tanıyorum sizlerinde gönlünde ne varsa o olsun arkadaşlar elara buralardamı geliyomu
Bu gün 2 li test için doktora gittik 3 tüp kan verdım geldim.
Bebişim 12+4 olmuş :)) aslında cinsiyeti belli olmuşturrr kesin ama soramadım doktora belki ısrar etsem bir tahminde bulunurdu
Benden önceki bayan cinsiyetı ne zaman bellı olur dedı doktor hnm da 15.16 haftası en güzeli dedı
bende tekrar cesaret edemedım çokkkkk merak etsemde öğrenmeye cesaretim yok arkadaşlarr
inşallah bir sorun cıkmazsa 2 li testimde 3 lü teste kadar doktora gitmeyı düşünmüyoruz onunu içinde 5 haftamız var ozaman öğrenırız sıpayı :))
şimdi ben 4.aya girmiş bulunuyorum demi kızlar 3. hamileligim olupta bu soruları size sormam garibinize gitmesin lütfenn 7 yıl geçti aradan unuttum her şeyi:)
hepinize iyi pazarlarrr hamişler :)
kızlar bilgilerinizi verin ilk sayfadaki listeye ekleyelim takip edelim sizide
Bu gün 2 li test için doktora gittik 3 tüp kan verdım geldim.
Bebişim 12+4 olmuş :)) aslında cinsiyeti belli olmuşturrr kesin ama soramadım doktora belki ısrar etsem bir tahminde bulunurdu
Benden önceki bayan cinsiyetı ne zaman bellı olur dedı doktor hnm da 15.16 haftası en güzeli dedı
bende tekrar cesaret edemedım çokkkkk merak etsemde öğrenmeye cesaretim yok arkadaşlarr
inşallah bir sorun cıkmazsa 2 li testimde 3 lü teste kadar doktora gitmeyı düşünmüyoruz onunu içinde 5 haftamız var ozaman öğrenırız sıpayı :))
şimdi ben 4.aya girmiş bulunuyorum demi kızlar 3. hamileligim olupta bu soruları size sormam garibinize gitmesin lütfenn 7 yıl geçti aradan unuttum her şeyi:)
hepinize iyi pazarlarrr hamişler :)
sat 13 ekim--1 kızı--yum.2 gün öncesi ve yum günü ilişki--bio erkeğe yatkın..
henüz hamiş olup olmadığımı bimiyom canım, başka ne lazımdı..
regli döngüsü 28 deneme tarihi 25/10----27/10 beklenen regli 9/11 deneme sayısı ilk ay
tamam oldu galiba
5 ve 8 ekim olabilir tam olarak hatılamıyorum canım
kasım ayında denicek olanlarr sölesinn ekleyim listeyee
hangi bilgileri cnm anlayamadım
yorumcu sitesinde cinsiyet belirleme programı vardı,ben baktım tutuyor gerçekten bir deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?