bebek cinsiyet belirleme..

Bu gün 2 li test için doktora gittik 3 tüp kan verdım geldim.
Bebişim 12+4 olmuş :)) aslında cinsiyeti belli olmuşturrr kesin ama soramadım doktora belki ısrar etsem bir tahminde bulunurdu
Benden önceki bayan cinsiyetı ne zaman bellı olur dedı doktor hnm da 15.16 haftası en güzeli dedı
bende tekrar cesaret edemedım çokkkkk merak etsemde öğrenmeye cesaretim yok arkadaşlarr
inşallah bir sorun cıkmazsa 2 li testimde 3 lü teste kadar doktora gitmeyı düşünmüyoruz onunu içinde 5 haftamız var ozaman öğrenırız sıpayı :))
şimdi ben 4.aya girmiş bulunuyorum demi kızlar 3. hamileligim olupta bu soruları size sormam garibinize gitmesin lütfenn 7 yıl geçti aradan unuttum her şeyi:)
hepinize iyi pazarlarrr hamişler :)

Son düzenleme:

valla iyi dayanmışsın ben çatlardım meraktan, inşallah Allah gönlündekini verir, sende bize müjdeyi..

saolun arkadaşlar allah hepinizden razı olsun...aşırı yorulmam var kafamı kaldırınca yoruluyorum kalbim küt küt atıyo demin gözlerimin içine baktım beyazlamış yarın doktora gidicem kansızlık var sanırım ayrıntıları gelince anlatırım...elaracım sana bişi danışıcam bizim beklenmeyen bi zamanda olduğu için nezaman olduğunuda bilmiyoruz ben sana gerekli bilgileri yazsam bi bakarmısın...son sat 21 eylül
08 nisan 86 benim d.g
eşimin d.tarihi bilinmiyo ama 77 eylül doğumlu okadar biliyorum...
allahın işi işte 4 ay falan uğraştık olmadı hiç bi uğraş olmadan eşimin korunmasına rağmen nasıl oldu mucize....allah hepinize gönlünüzdekini versin arkadaşlar.....

cnm bioritimde ilişki günleri önemli.
sat a göre bakamıyoruzz maalesef
sen regli bitiminden sonra hangi günler oldu bi hatırlamaya calış istersen

demekki 3.cüyü bekleyenler öyle oluyor,himalia nickli arkadaşta aynen senin gibi sormaya cesaret edememişti ama sonra pişman olmuştu.onundaa 3.
hayırlısı olsun önemli olan sağlıklı olması ve herşeyin yolunda gitmesii

sat 13 ekim--1 kızı--yum.2 gün öncesi ve yum günü ilişki--bio erkeğe yatkın..

henüz hamiş olup olmadığımı bimiyom canım, başka ne lazımdı..

regli döngüsü 28 deneme tarihi 25/10----27/10 beklenen regli 9/11 deneme sayısı ilk ay
tamam oldu galiba

süpersin.beni yormadan tüm bilgilerini yazmışın sagol:)
iki görünüp kaybolma ama.bizi haberdarr et sonuclardan

KASIM
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Orlistat|13 Ekim|25-27 Ekim|28 Gün|9 Kasım| |ilk Ay|1 Kızı|

[/table]

kasım ayında denicek olanlarr sölesinn ekleyim listeyee

Son düzenleyen: Moderatör:
kasım ayında denicek olanlarr sölesinn ekleyim listeyee

Ben denemeyi düsünüyorum canim ama hastaligimdan dolayi kullandigim ilaclar adet düzenimi bozdu yani kanamam basladigi ilk gün biraz oldu sonra kesildi 3 gün sonra basladi ve normalde 28 günde birken 33. gün oldu normal degil yani bakalim haftaya doktorda terminim var normal meme kanseri kontrolu icin gitmisken bir danisayim bakayim ne diycek beklesemmi düzene girincemi yapayim yada farketmez deneme yapsam olurmu acaba bir sorayim bakayim ona göre bilgilendiririm seni hayir bilmiyorum ilk günümü baz alacam yoksa 3.gün baslayanimi ay en iyisi Araligimi beklesem canim ya bi bioritime baksana ne diyo özelden atarim d.t. :uhm:

son sat 21 eylül
deneme sayısı ilk ay
ilişki günleri 5 8 ekim
çocuk sayısı 1 kız
adet döngüsü 29 gün
beklenen regli tarihi 20 ekim
test pozitif

yorumcu sitesinde cinsiyet belirleme programı vardı,ben baktım tutuyor gerçekten bir deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…