- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.121
aminnn... çok teşekkür ederimhayırlı olsun.allah sğlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
aminnn ... ovulasyon kitiyle tespit ettimtebrik ederim asil mavi. rabbim gönlündekini versin inşallah. yumurtlama gününü nasıl tesit etmiştin ?
aminnn ... ovulasyon kitiyle tespit ettim
ayrıca coretesti tavsiye ederim arkadaşlar hem fiyat olarak uygun
hemde gerçekten yakaladı bi kerede hamiş kaldım
iki koyu çizgiyi yakalayınca yum.un çatlamak üzere demektircanım coretest ovulasyon öncesi hep silik çizgi çıkıp ovulasyondamı çizgi koyulaşıyor ? yoksa silik çizgi hiç çıkmıyor sadece ovulasyon zamanı 2 çizgi mi çıkıyor . 2 çizgi çıktıktan ne kadar sonra ilişki oldu?
sen coretestti nerden aldın canım gittigidiyordan mı_?
iki koyu çizgiyi yakalayınca yum.un çatlamak üzere demektir
her dört saatte bi testi tekrarlayın der elara mesela ....
koyudan sonra silikleşince yum. çatlamış demektir
benim ilk olduğu için ben çok kasmadım 2 çizgiyi görünce ilişki gerçekleşti
ertesi günü sağlam olsun die bi daha oldu o zamanda çizgi silikti mesela belliki
yeni çatlamış
evet canım gg den aldım sen memnun kalmamıştın hatırlıyorum
çatlama öncesi ikiside koyu çıkar ama bu kitlerde öleeasilmavi ovulasyon öncesi tek çizgi mi çıkıyor . yoksa silik çizgi ovulasyon öncesi hep çıkıyor mu canım
aslında kendimizi tanıyınca teste bile gerek yokevet canım memnun kalmamıştım ama testede suç atmasam iyi olacak galibaçünkü yumurtladığım gün gelanik teste denk geldi belki coretestten yapsaydım oda gösterirdi neyse elimde bir kaç tane daha var coretest bakalım bu ay onunla denicem zaten yumurtlama günlerimi çok iyi hissediyorum oda gelanik gibi sonuç verecekmi bu ay öğrenicem
herkese günaydınnnn
kızlarrrrr kalbim küt küt sanırım dışarda atıyor ama ben görmüyorum ......
hamileyimmmmm
canım
çok tebrik ederim
maşallah
kadınlar kulübü işi ilerletti
çok hamilemiz var
deyyancım sen napıyon bcm nasıl gıdıyo neler yapıyon denemeler devammı???
canım bende bişey yok
eşime çinko ve ace vitaminlerinden aldım
aralık gibi birdaha denicem
hım hadı bakalım hayırlısı ınssssss aralıkda ne cok hamısler olacak yhu basda ben ınssss eyluldede ogluslarımızı alırız kucaklarımıza ınssssssssssss bak dogumu bıle saydım
sen nasılsın gamzecim
çok fazla geçmişi okuyamıyorum
çok ilerlemiş oluyo
vaktim de olmuyo
girmedende duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?