bebek cinsiyet belirleme..

canım coretest ovulasyon öncesi hep silik çizgi çıkıp ovulasyondamı çizgi koyulaşıyor ? yoksa silik çizgi hiç çıkmıyor sadece ovulasyon zamanı 2 çizgi mi çıkıyor . 2 çizgi çıktıktan ne kadar sonra ilişki oldu?

iki koyu çizgiyi yakalayınca yum.un çatlamak üzere demektir
her dört saatte bi testi tekrarlayın der elara mesela ....
koyudan sonra silikleşince yum. çatlamış demektir
benim ilk olduğu için ben çok kasmadım 2 çizgiyi görünce ilişki gerçekleşti
ertesi günü sağlam olsun die bi daha oldu o zamanda çizgi silikti mesela belliki
yeni çatlamış

sen coretestti nerden aldın canım gittigidiyordan mı_?

evet canım gg den aldım sen memnun kalmamıştın hatırlıyorum

evet canım memnun kalmamıştım ama testede suç atmasam iyi olacak galiba çünkü yumurtladığım gün gelanik teste denk geldi belki coretestten yapsaydım oda gösterirdi neyse elimde bir kaç tane daha var coretest bakalım bu ay onunla denicem zaten yumurtlama günlerimi çok iyi hissediyorum oda gelanik gibi sonuç verecekmi bu ay öğrenicem

asilmavi ovulasyon öncesi tek çizgi mi çıkıyor . yoksa silik çizgi ovulasyon öncesi hep çıkıyor mu canım
çatlama öncesi ikiside koyu çıkar ama bu kitlerde ölee
kasetlerde farklı yorumlanıyor die biliyorum

aslında kendimizi tanıyınca teste bile gerek yok
mesela ben neredeyse hiç su içmem ama yum. zamanı bende de yumurta
akına benzeyen sünen akıntıyı gördüm ... gerçi cinsiyet düşünenler için
işi şansa bırakmamak lasım

sen nasılsın gamzecim
çok fazla geçmişi okuyamıyorum
çok ilerlemiş oluyo
vaktim de olmuyo
girmedende duramıyorum

cnm bende aynen takvıyelerı aldık basladık kullanamaya ıns bakalım aralıgı heyecanla beklıyoz yhu sankım ılk bebısmıs gıbı anam 3 dene dogurdm bu kadar heyecan olmamıstı sımdı gunu bellıya ınsan daha bı heyecan yapıyo....

mrb arkadaşlar doktordan geliyorum keseyi gördük fakat kesenin dışında hafif kanama var dedi doktor bu dönemlerde düşük olabilir dedi progestan falanda vermedi anomali bi durumdan korunmak için dedi epey bi moralim bozuldu herşey üst üste geliyo kansızlık hafif çıktı yorgunluk olabilir anksiyetede çarpıntıları tetikleyebilir dedi sinirlerim epey bi bozuk böyle olan varmı aranızda kanamam falan yok ama böyle bişeyin olması korkuttu niyahetinde...

insanın kursağında kalıyo herşey kızımdada kese gözükmemişti ama böle kese kenarında kanama falan hiç olmadı düzelirmi yoksa düşermi kızlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…