bebek cinsiyet belirleme..

Anladım canım .İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.

fiona senin nasıl tahlil sonuçların sen bişey kullanıyormusun

Benimde mthfr 677 heterozigot.Bana coraspin verdi.Folbiolüde aksatmadan kullanmamı istedi.Hamile kalınca iğne kullanacakmıyım dedim sen bir hamile kal o zaman düşünürüz dedi.Kan pıhtılaşması topiğinde coraspinin yumurtanın çatlamasına olumsuz etkisinden söz etmişler kafam karıştı.Hamile kalmam gecikirmi diye düşünüyorum.Kısmet artık.

Serenetta...içime su serper gibi oldun...benim gibi biri daha var mi yani? yani ben anormal degil miyim simdi diye dusunuyorum...
dedigin gibi benim de 3 gunluk tatil bi felaketti..hatta pazartesi gelse de ise gitsem, mesgul olsam istedim..biraz da bosluktan iyice hasta psikolojisine girdim ...
umarim gecer...cunku esime yatarken sıkılıp uflayip puflayip biz hata yaptik galiba dedim..bitirsek mi falan dedim..agladi cocuk uzuntuden..onun sevincini kırmak da beni kahrediyor...ona belli etmemeye calisiyorum bu duygularimi..

Quert, liza...tesekkurler..herhalde aldiramam...cunku dusundum de..eger olur da bi sekilde aldirirsam bir daha asla bebek yapacagimi sanmiyorum..cesaret edemem...yani aldirmak demek bu hayati cocuksuz gecirmeyi kabul etmek demek...zaten yasim da 33(

bi de bu hafta cuma misafirlerim geliyor, 1 hafta tu aile bizde..sonraki hafta bizde 2 hafta izinliyiz..onlarla tatile gidiyoruz...yani aldirmaya zaman yok...! dusunebiliyor musunuz neleri hesapliyorum...cumartesi gunu bugun son sansim diye dolasiyordum ortalikta..(
ya ben iyi degilim de..hadi hayirlisi...

cok midem bulaniyor..bi de yalniz hissediyorum kendimi...annem 2 hafta once herkese soyledigimizde o da duydu hamile oldugumu..kardesimden...aradan 2 hafta gecti..daha aramadi beni..aramiyor...abimin dedigine gore kendi hamilelikleri, yasadiklari geliyormus aklina, agliyormus, ne diyecegini bilemiyormus...!
ben se sanki bana gayri mesru cocugum olacakmis da ondan annem bana sirtini donmus gibi hissediyorum..oyle hissettiriryor...hatta sucluluk hissettiriryor..
halbuki oyle birsey yok..4 yillik, legal, gayet mutlu bi evliligim var ve onun disinda babam, abim, kardeslerim ve esimin ailesi cok sevindi...ama annem oyle hissettiriyor..

tesekkur ederim hepinize.....su anda bu bebegi cok sevmesem de ( umarim karnimda bunu hissetmiyordur, ve neden sevmedigimi de bilmiyorum) esimi cok seviyorum ve onunla ortak bi bebegimiz olmasi duygusu sadece beni ayakta tutabilir sanirim...

bende cuma günü başka bir doktora gidecem
bende coraspirinin hamile kalmayı kolaylaştırdığını duymuştum
eğer banada verirse coraspirin sorarım doktora

bende cuma günü başka bir doktora gidecem
bende coraspirinin hamile kalmayı kolaylaştırdığını duymuştum
eğer banada verirse coraspirin sorarım doktora

Evet canım sorarsan sevinirim .İnşallah dediğin gibi kolaylaştırıyordur.Aslında bende daha önce pıhtılaşmanın implantasyonu zorlaştırdığını dolayısıyla kan sulanınca tutunmanın daha kolay olacağını okumuştum ama dediğim gibi kafam karıştı.

cnmkesınlıkle aldırma ay cok uzuldum okurken cnm gercekden hamılelık pıskolojısı hemde anladıgım kadarıyla annende etkılı oluyo cnm tmm annendır ama oda senın canın yarın annene bırsey olsa sana ılk kosturacak elınden tutacak evladın olacak lutfen bıde böle dusun cnm ıanan bıraz daha buyusun hatta yuzunu gor bunları nasıl dusundum dersın emın cunku cok sevılıyolarrr rabbım herkese nasıp etsın ....

asil mavi tebrikler canuım.bende bu ay kit kullandım.bende test pozitif olduktan sonra aralıklarla tekrarladım testi ve silikleşme başlar başlamaz yaptım.oda yaklaşık 14 saat sonrasına denk geliyor.ama tam tavan ne zaman yaptı bilemeyiz..kızlar benim arkadaşımın arkadaşının kocası dr.ona sordurdum.dediğine göre lh pik yaptıktan 16 saat sonra çatlama olurmuş...tıbbi olarak doğru ve kesin olan bu demiş...ve dediğine göre sperm yumurtaya sandığımız kadarda çabuk ulaşmazmış....fazla ayrıntı soramadım.kendim konuşmam lazım...tahminim ben yine geç kaldım...

asilmavi tebrikler canım, inşallah sağlıklı ve gönlündeki bebeğin olur, ve deneyen tüm arkadaşlara nasip eder Allah'ımmm..

herkese günaydınnnn

kızlarrrrr kalbim küt küt sanırım dışarda atıyor ama ben görmüyorum ......
hamileyimmmmm

ASILIMcanim arkadasim benim nasil sevindim anlatamam Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip eder insaAllah Asilime kendisi gibi Asil bir pasa yarasir AMIN:::::

cnmm serenetta cok dogru sölemıs benımde 2. hamıleleıgım ve oglum daha 23 aylık ve hamıle kaldıgım ılk gunler cok kotuydum gercekten hep neden dogurucam delımıyım bıde ben korunurken kaldım buyuk bı uprız oldu ama su anda 5 ayıma gırdım he bazı zaman esıme kızdıgımda yada cok yoruldugumda oglumla ılgılenırken hala neden dıye dusunuyorum ama artık benım gec ve bebegımı cok sevıyorum onun bu dunyada yıcek ekmegı varmıs su anda twek ıstedıgım bebegımın ALLAH'ımın ıznıyle saglıklı ve hayırlısıyla dogmasını beklıyorum..

slm kızlar..
avrupa yakasında oturuyorum iyi bi hastaneye ihtiyacım var sizin içinizde varmı memnun olan hastanesinden önerebiliceğiniz bi hastane

LACYR gülümseyerek okudum yazını eminim 8 ay sonra bebegini kucagına aldıgın zaman bu mide bulantılarını zor geçen günlerını aklına gelip ne kadar zorluklarla ona sahip oldugunu hatırlayıp resmen kaplan kesilirsin onu korumak için :))
Şimdi sen mutluyum , herşeyim tam desendeeee bebegini kucagına aldıgında meger ne kadar büyük bir boşluk oluşturuyormuş onun yoklugu hayatında ozaman göreceksin canım
benim 3.bebegim bakımı zor ilgi istiyo sorumluluk istiyor ama bir gülüşüü bir sarılışıı kii o sarılışı canım dedigin kocan sarılamaz öyleee birşey yani :)
Bende bazen ağlıyorum bunalıyorum,kilo alıyorum vücudum çirkinleşiyor kıyafetlerım gelmiyor üzülüyorum sonrrada çokta tınnn bebegimi düşlüyorum
bebegini sev konuştuklarını duydugunu bil birdahada aldırmanın A sını bile ağzına alma
Allah mutlulugunu hiçç bozmasın inşalllahhh iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…