- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.161
aminnn.. tşk ederimasilmavi tebrikler canım hayırlısıyla ve sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
cuma günü gidecem doktora
aslında kasımda başlayacaktım amaaa
eşim sağolsun bu aydan başladı
gerçi ben öle ha deyince hamile kalamıyorum
canım benim
mthfr 1298
mthfr 677
testleri heterezigot
homosistein yüksek
bide beta2 mikroglobbbulin düşük çıktı
doktor şimdi bişey vermedi
hmile kalınca iğne başlanacakmış
fiona senin nasıl tahlil sonuçların sen bişey kullanıyormusun
Benimde mthfr 677 heterozigot.Bana coraspin verdi.Folbiolüde aksatmadan kullanmamı istedi.Hamile kalınca iğne kullanacakmıyım dedim sen bir hamile kal o zaman düşünürüz dedi.Kan pıhtılaşması topiğinde coraspinin yumurtanın çatlamasına olumsuz etkisinden söz etmişler kafam karıştı.Hamile kalmam gecikirmi diye düşünüyorum.Kısmet artık.
bende cuma günü başka bir doktora gidecem
bende coraspirinin hamile kalmayı kolaylaştırdığını duymuştum
eğer banada verirse coraspirin sorarım doktora
cnmkesınlıkle aldırma ay cok uzuldum okurken cnm gercekden hamılelık pıskolojısı hemde anladıgım kadarıyla annende etkılı oluyo cnm tmm annendır ama oda senın canın yarın annene bırsey olsa sana ılk kosturacak elınden tutacak evladın olacak lutfen bıde böle dusun cnm ıanan bıraz daha buyusun hatta yuzunu gor bunları nasıl dusundum dersın emın cunku cok sevılıyolarrr rabbım herkese nasıp etsın ....Serenetta...içime su serper gibi oldun...benim gibi biri daha var mi yani? yani ben anormal degil miyim simdi diye dusunuyorum...
dedigin gibi benim de 3 gunluk tatil bi felaketti..hatta pazartesi gelse de ise gitsem, mesgul olsam istedim..biraz da bosluktan iyice hasta psikolojisine girdim ...
umarim gecer...cunku esime yatarken sıkılıp uflayip puflayip biz hata yaptik galiba dedim..bitirsek mi falan dedim..agladi cocuk uzuntuden..onun sevincini kırmak da beni kahrediyor...ona belli etmemeye calisiyorum bu duygularimi..
Quert, liza...tesekkurler..herhalde aldiramam...cunku dusundum de..eger olur da bi sekilde aldirirsam bir daha asla bebek yapacagimi sanmiyorum..cesaret edemem...yani aldirmak demek bu hayati cocuksuz gecirmeyi kabul etmek demek...zaten yasim da 33(
bi de bu hafta cuma misafirlerim geliyor, 1 hafta tu aile bizde..sonraki hafta bizde 2 hafta izinliyiz..onlarla tatile gidiyoruz...yani aldirmaya zaman yok...! dusunebiliyor musunuz neleri hesapliyorum...cumartesi gunu bugun son sansim diye dolasiyordum ortalikta..(
ya ben iyi degilim de..hadi hayirlisi...
cok midem bulaniyor..bi de yalniz hissediyorum kendimi...annem 2 hafta once herkese soyledigimizde o da duydu hamile oldugumu..kardesimden...aradan 2 hafta gecti..daha aramadi beni..aramiyor...abimin dedigine gore kendi hamilelikleri, yasadiklari geliyormus aklina, agliyormus, ne diyecegini bilemiyormus...!
ben se sanki bana gayri mesru cocugum olacakmis da ondan annem bana sirtini donmus gibi hissediyorum..oyle hissettiriryor...hatta sucluluk hissettiriryor..
halbuki oyle birsey yok..4 yillik, legal, gayet mutlu bi evliligim var ve onun disinda babam, abim, kardeslerim ve esimin ailesi cok sevindi...ama annem oyle hissettiriyor..
tesekkur ederim hepinize.....su anda bu bebegi cok sevmesem de ( umarim karnimda bunu hissetmiyordur, ve neden sevmedigimi de bilmiyorum) esimi cok seviyorum ve onunla ortak bi bebegimiz olmasi duygusu sadece beni ayakta tutabilir sanirim...
insanın kursağında kalıyo herşey kızımdada kese gözükmemişti ama böle kese kenarında kanama falan hiç olmadı düzelirmi yoksa düşermi kızlar.....
herkese günaydınnnn
kızlarrrrr kalbim küt küt sanırım dışarda atıyor ama ben görmüyorum ......
hamileyimmmmm
size birsey sormak istiyorum...
ozellikle daha once cocugu olmus veya ilk cocuguna hamile olan..
aslida yana yakıla hamile kalmayi isteyenlerin gorusleri de benim icin onemli...
ya kizmayin, kinamayin ne olur...ben 6 hafta 1 gunluk hamileyim...esim istiyordu cok..ben de aslinda cok sorumluluk zor geliyordu ama onun istemesi hosuma gitmisti..havaya girdim...6 aydir yediklerimize falan dikkat ettik, yazin tam bebek yapalim derken benim mide sorunum oldu, 2 hafta antibiyotik kullandim, sonra bi sure de onu bekledik falan..neyse sonunda cocuk istedik..ve Allah bize verdi...
tahmin ediyordum 3 hafta once falan, guluyordum hep kendi kendime...hevesle test aldim...hevesle esime soyledim...hevesle doktora gittik..mutluyduk..
ama ne olduysa...5-6 gundur ben cok mutsuzum...istemiyorum bu bebegi...
esime birkac birsey soyledim..yani ne gerek vardi simdi falan diye...
o da cok uzuldu..sen de istiyordun, ne degisti diye...
bende ne degisti? dusunemiyorum..konsantre olamiyorum..surekli mutsuzum..surekli midem bulaniyor..halsizim..evde yerlerde yuvarlaniyorum..surunuyorum resmen(
ve dusunuyorum..neden? neden bebek ister ki insan...duzgun, rahat bi hayati varken...
ve boyle dusunmekten de cok rahatsizim...ama kendi kendime aldirsam ne kadar rahatlayacagimi dusunuyorum...hemen kaciyorum sonra bu dusunceden..ama yine buluyor beni((
aminnn.. tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?