bebek cinsiyet belirleme..

ya gamzecım varya surda en ok hamıle kalmasını ıstedıgım ınsanlardan bırısın cnmm ya ınsallah gönlune gmre olur ve hapınızın gönlune gore olur..

haklısın canım.genelde erkek bebek isteyenler çoğunlukta olduğumuz için tek ilişkiyi deniyoruz.
o da şansımızı yarı yarıya düşürüyor.belki de daha fazla..

hayırlısı olsun canım.Hani bir dua vardır:Hayırlıysa beri, hayırsızsa geri
doktor da bu amaçla mı dedi acaba. Anomali bir durum varsa düşer diye mi.anlamadım gerçi tam olarak ama
üzme canını bakarsın herşey düzelir.benim ikinci kızımda da düşük tehlikesi vardı güya.
ben doktorun verdiği ilaçları bile kullanmadım.Allahın izniyle bişey olmadı bir sonraki kontrolde herşey normale dönmüştü.
İnşallah seninde öyle olur.

hım hadı bakalım hayırlısı ınssssss aralıkda ne cok hamısler olacak yhu basda ben ınssss eyluldede ogluslarımızı alırız kucaklarımıza ınssssssssssss bak dogumu bıle saydım

aslında sen nasıl eylülü istiyosun gamzeciğim
hani okul dönemine geliyo ya zor olmazmı diye ??

merhabalar...
beni hatirlayan var mi? gecen hafta burdaydim...3 gunluk tatilde hic zamanim olmadi...
umarim hepiniz iyisinizdir...

size birsey sormak istiyorum...
ozellikle daha once cocugu olmus veya ilk cocuguna hamile olan..
aslida yana yakıla hamile kalmayi isteyenlerin gorusleri de benim icin onemli...

ya kizmayin, kinamayin ne olur...ben 6 hafta 1 gunluk hamileyim...esim istiyordu cok..ben de aslinda cok sorumluluk zor geliyordu ama onun istemesi hosuma gitmisti..havaya girdim...6 aydir yediklerimize falan dikkat ettik, yazin tam bebek yapalim derken benim mide sorunum oldu, 2 hafta antibiyotik kullandim, sonra bi sure de onu bekledik falan..neyse sonunda cocuk istedik..ve Allah bize verdi...
tahmin ediyordum 3 hafta once falan, guluyordum hep kendi kendime...hevesle test aldim...hevesle esime soyledim...hevesle doktora gittik..mutluyduk..
ama ne olduysa...5-6 gundur ben cok mutsuzum...istemiyorum bu bebegi...
esime birkac birsey soyledim..yani ne gerek vardi simdi falan diye...
o da cok uzuldu..sen de istiyordun, ne degisti diye...
bende ne degisti? dusunemiyorum..konsantre olamiyorum..surekli mutsuzum..surekli midem bulaniyor..halsizim..evde yerlerde yuvarlaniyorum..surunuyorum resmen(
ve dusunuyorum..neden? neden bebek ister ki insan...duzgun, rahat bi hayati varken...
ve boyle dusunmekten de cok rahatsizim...ama kendi kendime aldirsam ne kadar rahatlayacagimi dusunuyorum...hemen kaciyorum sonra bu dusunceden..ama yine buluyor beni((

canım arkadaşım bunları okurken sanki ben yazmışım gibi geldisakın merak etme bu hallerin tamamı geçecek bunlar hormonlarının değişim gösterdiğinin işareti ben 2. çocuğuma hamileyim 8 haftanın içerisinde çıktı bugün gittim doktora ve şu geçtiğimiz 3 günlük tatilde kafayı yemek üzereydim evde ben neden bebek istedim hazır kızım büyümüştü falan dedim kendime kızdım dünya yıkıldı altında kaldım zannettim halsizdim psikolojikmen olsa gerek hep yorgun ve hastaydım. ara ara kendime gelip kızıma bakıp yaa bu güzelliğe emeksiz sahip olunmaz elbette her nimetin bir külfeti var deyip kendime kızıp kendimden utanıyorum ama iş işten geçtikten sonra maalesef allah affetsin ya rabbim ah şu hormonlar ama merak etme 12. haftadan sonra bunların tamamı değişecek hele karnında tekmelenmeye başlasın hisset bir içindeki o canlıyı ve o minik mucizeyi o zaman herşey bambaşka olacak.

bu arada benim kesede bebeiş sola daha yatkın duruyor tam solda değil ama sola yakın duruyor elaracığım onuda söyleyim dedim.. hepinizi öptüm....bu aralar çok giremiyorum...

bende kesinlikle inanıyorum buna kaderimizde ne yazılmışsa o oluyor
benim iki düşük oldu belkide erkekti bilemiyorum
yani diyeceğim olmayacaksa olmuyor
allah kaderimize ne yazdıysa o oluyor
bu arada geçmiş olsun

benim ilk düşüğümdedekese etrafında kanlanma vardı
ama benim düşüklerimin sebebi kandaki pıhtılaşmaymış
seni korkutmak istemem ama
bazende düşükle sonuçlanmıyo işte
zaten anormallik olan bebekler düşüyomuş
sağlıklıysa bırakmaz seni merak etme

hamilelikten tatlım bunlar duygusal değişimler yaşıyosun
ben hamile kaldığımı öğrendiğimdede çok pişman olmuştum
ama onları kaybedince yıkıldım resmen
üzülme geçecek hepsi

qwert hoşgeldin ..
evet adete 1 gün varken yaptım negatif çıkmıştı sonra 3 gün geçince
yaptım pozitif çıktı sen hemen başlıcanmı çalışmalara
bi doktora daha gidecektin..

qwert canım senin hangi değerlerinde pıhtılaşma var.Bende 2 düşük yaptım ve bende de pıhtılaşma çıktı.Ne kullanıyorsun şimdi?

canım inşallah aldırmaya falan kalkmazsın.
İnsan ilk göz ağrısına kıyarmı? sanmıyorum.
hormonların etkisi bunlar merak etme.hepsi geçecek çok güzel günler gelecek inş..
emeksiz yemek olmaz

qwert hoşgeldin ..
evet adete 1 gün varken yaptım negatif çıkmıştı sonra 3 gün geçince
yaptım pozitif çıktı sen hemen başlıcanmı çalışmalara
bi doktora daha gidecektin..
cuma günü gidecem doktora
aslında kasımda başlayacaktım amaaa
eşim sağolsun bu aydan başladı
gerçi ben öle ha deyince hamile kalamıyorum

qwert canım senin hangi değerlerinde pıhtılaşma var.Bende 2 düşük yaptım ve bende de pıhtılaşma çıktı.Ne kullanıyorsun şimdi?

canım benim
mthfr 1298
mthfr 677
testleri heterezigot
homosistein yüksek
bide beta2 mikroglobbbulin düşük çıktı
doktor şimdi bişey vermedi
hmile kalınca iğne başlanacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…