- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.141
cnm bende aynen takvıyelerı aldık basladık kullanamaya ıns bakalım aralıgı heyecanla beklıyoz yhu sankım ılk bebısmıs gıbı anam 3 dene dogurdm bu kadar heyecan olmamıstı sımdı gunu bellıya ınsan daha bı heyecan yapıyo....
Canimcim bizler denemelerimizi ayda tek iliski ile denedigimiz icin tuturmamiz zor oluyor biliyorsunki hamilelik düzenli cinsel iliskilerde bile oran %10 tek iliskide bu oran ilakki düsüyor o sebeple tuturmakta zorlasiyor o nedenle hamile olan arkadaslarimizin sayisi az tabi arada daha önceden buraya yazan hamile kaldiktan sonra baska topiklere kayan arkadaslarda var böyle olunca fire veriyoruz yinede pek de az sayilmayiz bence yeterde artariz......................
.
ya gamzecım varya surda en ok hamıle kalmasını ıstedıgım ınsanlardan bırısın cnmm ya ınsallah gönlune gmre olur ve hapınızın gönlune gore olur..
mrb arkadaşlar doktordan geliyorum keseyi gördük fakat kesenin dışında hafif kanama var dedi doktor bu dönemlerde düşük olabilir dedi progestan falanda vermedi anomali bi durumdan korunmak için dedi epey bi moralim bozuldu herşey üst üste geliyo kansızlık hafif çıktı yorgunluk olabilir anksiyetede çarpıntıları tetikleyebilir dedi sinirlerim epey bi bozuk böyle olan varmı aranızda kanamam falan yok ama böyle bişeyin olması korkuttu niyahetinde...
hım hadı bakalım hayırlısı ınssssss aralıkda ne cok hamısler olacak yhu basda ben ınssss eyluldede ogluslarımızı alırız kucaklarımıza ınssssssssssss bak dogumu bıle saydım
size birsey sormak istiyorum...
ozellikle daha once cocugu olmus veya ilk cocuguna hamile olan..
aslida yana yakıla hamile kalmayi isteyenlerin gorusleri de benim icin onemli...
ya kizmayin, kinamayin ne olur...ben 6 hafta 1 gunluk hamileyim...esim istiyordu cok..ben de aslinda cok sorumluluk zor geliyordu ama onun istemesi hosuma gitmisti..havaya girdim...6 aydir yediklerimize falan dikkat ettik, yazin tam bebek yapalim derken benim mide sorunum oldu, 2 hafta antibiyotik kullandim, sonra bi sure de onu bekledik falan..neyse sonunda cocuk istedik..ve Allah bize verdi...
tahmin ediyordum 3 hafta once falan, guluyordum hep kendi kendime...hevesle test aldim...hevesle esime soyledim...hevesle doktora gittik..mutluyduk..
ama ne olduysa...5-6 gundur ben cok mutsuzum...istemiyorum bu bebegi...
esime birkac birsey soyledim..yani ne gerek vardi simdi falan diye...
o da cok uzuldu..sen de istiyordun, ne degisti diye...
bende ne degisti? dusunemiyorum..konsantre olamiyorum..surekli mutsuzum..surekli midem bulaniyor..halsizim..evde yerlerde yuvarlaniyorum..surunuyorum resmen(
ve dusunuyorum..neden? neden bebek ister ki insan...duzgun, rahat bi hayati varken...
ve boyle dusunmekten de cok rahatsizim...ama kendi kendime aldirsam ne kadar rahatlayacagimi dusunuyorum...hemen kaciyorum sonra bu dusunceden..ama yine buluyor beni((
bende kesinlikle inanıyorum buna kaderimizde ne yazılmışsa o oluyortahmindede bulunamıyorum erkek veya kız diye garip bi durum aman sağlıklı olsunda artık ben şuna kanaat getirdim kendine göre ne kadar program yapsanda allah öle bi program yapmışki elinden sadece bunada şükür demek kalıyo
herkese günaydınnnn
kızlarrrrr kalbim küt küt sanırım dışarda atıyor ama ben görmüyorum ......
hamileyimmmmm
ayy canım çok sevindim allah tamamına erdirsin
günün geçmişmiydi test yaptığında
benim ilk düşüğümdedekese etrafında kanlanma vardımrb arkadaşlar doktordan geliyorum keseyi gördük fakat kesenin dışında hafif kanama var dedi doktor bu dönemlerde düşük olabilir dedi progestan falanda vermedi anomali bi durumdan korunmak için dedi epey bi moralim bozuldu herşey üst üste geliyo kansızlık hafif çıktı yorgunluk olabilir anksiyetede çarpıntıları tetikleyebilir dedi sinirlerim epey bi bozuk böyle olan varmı aranızda kanamam falan yok ama böyle bişeyin olması korkuttu niyahetinde...
aslida yana yakıla hamile kalmayi isteyenlerin gorusleri de benim icin onemli...
ya kizmayin, kinamayin ne olur...ben 6 hafta 1 gunluk hamileyim...esim istiyordu cok..ben de aslinda cok sorumluluk zor geliyordu ama onun istemesi hosuma gitmisti..havaya girdim...6 aydir yediklerimize falan dikkat ettik, yazin tam bebek yapalim derken benim mide sorunum oldu, 2 hafta antibiyotik kullandim, sonra bi sure de onu bekledik falan..neyse sonunda cocuk istedik..ve Allah bize verdi...
tahmin ediyordum 3 hafta once falan, guluyordum hep kendi kendime...hevesle test aldim...hevesle esime soyledim...hevesle doktora gittik..mutluyduk..
bende ne degisti? dusunemiyorum..konsantre olamiyorum..surekli mutsuzum..surekli midem bulaniyor..halsizim..evde yerlerde yuvarlaniyorum..surunuyorum resmen(
ve dusunuyorum..neden? neden bebek ister ki insan...duzgun, rahat bi hayati varken...
ve boyle dusunmekten de cok rahatsizim...ama kendi kendime aldirsam ne kadar rahatlayacagimi dusunuyorum...hemen kaciyorum sonra bu dusunceden..ama yine buluyor beni((
merhaba kızlarrrrr
bende kesinlikle inanıyorum buna kaderimizde ne yazılmışsa o oluyor
benim iki düşük oldu belkide erkekti bilemiyorum
yani diyeceğim olmayacaksa olmuyor
allah kaderimize ne yazdıysa o oluyor
bu arada geçmiş olsun
benim ilk düşüğümdedekese etrafında kanlanma vardı
ama benim düşüklerimin sebebi kandaki pıhtılaşmaymış
seni korkutmak istemem ama
bazende düşükle sonuçlanmıyo işte
zaten anormallik olan bebekler düşüyomuş
sağlıklıysa bırakmaz seni merak etme
hamilelikten tatlım bunlar duygusal değişimler yaşıyosun
ben hamile kaldığımı öğrendiğimdede çok pişman olmuştum
ama onları kaybedince yıkıldım resmen
üzülme geçecek hepsi
aslında sen nasıl eylülü istiyosun gamzeciğim
hani okul dönemine geliyo ya zor olmazmı diye ??
qwert hoşgeldin ..
evet adete 1 gün varken yaptım negatif çıkmıştı sonra 3 gün geçince
yaptım pozitif çıktısen hemen başlıcanmı çalışmalara
bi doktora daha gidecektin..
canım
çok tebrik ederim
maşallah
kadınlar kulübü işi ilerletti
çok hamilemiz var
aminnnn inş.Tebrikler. Allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat nasip etsin.
cuma günü gidecem doktoraqwert hoşgeldin ..
evet adete 1 gün varken yaptım negatif çıkmıştı sonra 3 gün geçince
yaptım pozitif çıktısen hemen başlıcanmı çalışmalara
bi doktora daha gidecektin..
qwert canım senin hangi değerlerinde pıhtılaşma var.Bende 2 düşük yaptım ve bende de pıhtılaşma çıktı.Ne kullanıyorsun şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?