- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.181
ASİLMAVİ gözün aydın canım güzell bir hamılelik geçirirsin inşallhh
LACYR gülümseyerek okudum yazını eminim 8 ay sonra bebegini kucagına aldıgın zaman bu mide bulantılarını zor geçen günlerını aklına gelip ne kadar zorluklarla ona sahip oldugunu hatırlayıp resmen kaplan kesilirsin onu korumak için :))
Şimdi sen mutluyum , herşeyim tam desendeeee bebegini kucagına aldıgında meger ne kadar büyük bir boşluk oluşturuyormuş onun yoklugu hayatında ozaman göreceksin canım
benim 3.bebegim bakımı zor ilgi istiyo sorumluluk istiyor ama bir gülüşüü bir sarılışıı kii o sarılışı canım dedigin kocan sarılamaz öyleee birşey yani :)
Bende bazen ağlıyorum bunalıyorum,kilo alıyorum vücudum çirkinleşiyor kıyafetlerım gelmiyor üzülüyorum sonrrada çokta tınnn bebegimi düşlüyorum
bebegini sev konuştuklarını duydugunu bil birdahada aldırmanın A sını bile ağzına alma
Allah mutlulugunu hiçç bozmasın inşalllahhh iyi akşamlar
oglakk deneme yaptınmı yani?
sana bioritime bakcaktım fırsat olmadı yaa
hemen yaz tarihleri bakayım unutmadan
denememiz olacak inşallah yumurtlama günüm sanırım 14 kasım civarı bakalım hayırlısı
7 ile 18 i arası kız günlerin cnm.yumurtlamana denk gelmiyor yani
erkek günelrini özelden atıyorum
teşekkürler ellerine sağlık
buna bakarsak bu ay yapmamamız gerek yumurtlama günleri kız günleri çünkü
hayırlısı artık
[/B]topik bayagi ilerlemis ben hala beklemedeyim.. biraz okumaya calistim..Bende bir erkek bebis istiyorum ama allah nasip edermi bilmiyorum...benimki utangac 19 haftada gitmistim doktora ama ne yazikki göstermedi..Rabbim gönlümüze göre versin insallah...
kızlar dun azız mahmut hudayı hz. lerının kabrı serıfıne gıttım ınanın basta elara olmak uzere hepınıze dua ettım rabbım ıns kabul edecek canı gonulden ınanıyorum ıns ogluslarımızı alacaz kucaklarımıza.....
herkese günaydınnnn
kızlarrrrr kalbim küt küt sanırım dışarda atıyor ama ben görmüyorum ......
hamileyimmmmm
kızlar bir arkadaş e vitamininden bahsetmiş takviye olarak siz onuda aldınız mı biz eşimle çinko ve b vitamini kullanıyoruz ama e vitaminide alalım mı
elara bugun yok nerelerdesın bcmmmmmmmmmm ????
ben çıkıyorum
elaraya selam söleyin
zaten görürde sonra görüşürüz yine
öptüm
hepinizi
mrb arkadaşlar doktordan geliyorum keseyi gördük fakat kesenin dışında hafif kanama var dedi doktor bu dönemlerde düşük olabilir dedi progestan falanda vermedi anomali bi durumdan korunmak için dedi epey bi moralim bozuldu herşey üst üste geliyo kansızlık hafif çıktı yorgunluk olabilir anksiyetede çarpıntıları tetikleyebilir dedi sinirlerim epey bi bozuk böyle olan varmı aranızda kanamam falan yok ama böyle bişeyin olması korkuttu niyahetinde...
merhabalar...
beni hatirlayan var mi? gecen hafta burdaydim...3 gunluk tatilde hic zamanim olmadi...
umarim hepiniz iyisinizdir...
size birsey sormak istiyorum...
ozellikle daha once cocugu olmus veya ilk cocuguna hamile olan..
aslida yana yakıla hamile kalmayi isteyenlerin gorusleri de benim icin onemli...
ya kizmayin, kinamayin ne olur...ben 6 hafta 1 gunluk hamileyim...esim istiyordu cok..ben de aslinda cok sorumluluk zor geliyordu ama onun istemesi hosuma gitmisti..havaya girdim...6 aydir yediklerimize falan dikkat ettik, yazin tam bebek yapalim derken benim mide sorunum oldu, 2 hafta antibiyotik kullandim, sonra bi sure de onu bekledik falan..neyse sonunda cocuk istedik..ve Allah bize verdi...
tahmin ediyordum 3 hafta once falan, guluyordum hep kendi kendime...hevesle test aldim...hevesle esime soyledim...hevesle doktora gittik..mutluyduk..
ama ne olduysa...5-6 gundur ben cok mutsuzum...istemiyorum bu bebegi...
esime birkac birsey soyledim..yani ne gerek vardi simdi falan diye...
o da cok uzuldu..sen de istiyordun, ne degisti diye...
bende ne degisti? dusunemiyorum..konsantre olamiyorum..surekli mutsuzum..surekli midem bulaniyor..halsizim..evde yerlerde yuvarlaniyorum..surunuyorum resmen(
ve dusunuyorum..neden? neden bebek ister ki insan...duzgun, rahat bi hayati varken...
ve boyle dusunmekten de cok rahatsizim...ama kendi kendime aldirsam ne kadar rahatlayacagimi dusunuyorum...hemen kaciyorum sonra bu dusunceden..ama yine buluyor beni((
bu arada benim kesede bebeiş sola daha yatkın duruyor tam solda değil ama sola yakın duruyor elaracığım onuda söyleyim dedim.. hepinizi öptüm....bu aralar çok giremiyorum...
qwert hoşgeldin ..
evet adete 1 gün varken yaptım negatif çıkmıştı sonra 3 gün geçince
yaptım pozitif çıktısen hemen başlıcanmı çalışmalara
bi doktora daha gidecektin..
asil mavi tebrikler canuım.bende bu ay kit kullandım.bende test pozitif olduktan sonra aralıklarla tekrarladım testi ve silikleşme başlar başlamaz yaptım.oda yaklaşık 14 saat sonrasına denk geliyor.ama tam tavan ne zaman yaptı bilemeyiz..kızlar benim arkadaşımın arkadaşının kocası dr.ona sordurdum.dediğine göre lh pik yaptıktan 16 saat sonra çatlama olurmuş...tıbbi olarak doğru ve kesin olan bu demiş...ve dediğine göre sperm yumurtaya sandığımız kadarda çabuk ulaşmazmış....fazla ayrıntı soramadım.kendim konuşmam lazım...tahminim ben yine geç kaldım...
canım naptın öğrenemedin dimi cinsiyetini valla nasıl durabiliyosun be ben dayanamazdım heralde hayırlısı olsun vardır bundada bi hayır Allah inş gönlüne göre versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?