bebek cinsiyet belirleme..

benide heveslendirdin kıss, hoş ben bugün mensime 9 gün olmasına rağmen evde test yaptım, negatif tabiki :)

selamm kızlar.pcnin kasasınıı eşim götürdü bugün.ram ekran kartı hardisk v.s yükselttik.o nedelNle bugün giremedim.akşamda misafirim vardı yeni gttiler anca girebildimmmm

detaylı okuyamadım gecmişi.kabataslak baktımm veeeeeeeeeeeeeeeee bi hamişimiz daha varmışşşş cok sevindimmmmm

ASİLMAVİİ CNMM COK SEVİNDİMMM.HAYIRLI OLSUN BEBEGİN.SAGLICAKLA AL KUCAGINA İNŞALLAHHH

ayy şu listenin güzelliginee bakın yaaa maşallahhh maşallahhhh

EKİM
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|

Serenatta|14 Eylül|23 Eylül|30-31 Gün|13-14 Ekim|Pozitif| |1 Kızı|
Mimoza|16 Eylül|29 Eylül|28 Gün|14 Ekim|Negatif |8.Ay|1 Kızı|
Firegirl|21 Eylül|5-8 Ekim|29 Gün| 20 Ekim|Pozitif|ilk Ay|1 Kızı
Merwewrem|21 Eylül|29 Eylül|28 Gün|19 Ekim|Pozitif|ilk Ay |1 Kızı|
Mse121822|23 Eylül|9-14-17-19.Gün|27 Gün|20 Ekim|Negatif|10.Ay|1 Kızı|
_Ezel_|22 Eylül|12 Ekim|30 Gün|22 Ekim|Negatif|ilk Ay|Yok|
Can_Parcam|23 Eylül|10 Ekim|30-31|23-24 Ekim|Pozitif|ilk Ay |2 Kızı|
Momof|28 Eylül|10 Ekim|26 Gün|24 Ekim|Pozitif|ilk Ay|2 Kızı|
Kardelen074|25 Eylül|11 Ekim| Düzensiz|25 Ekim|Negatif|ilk Ay|2 Kızı|
oglak75|27 Eylül|10-12 Ekim|28-29 Gün|25-26 Ekim|Negatif|ilk Ay|1 Kızı|
Asilmavi|30 Eylül|14 Ekim|27 Gün|26 Ekim|Pozitif|ilk Ay|Yok|

[/table]

teşekkürler ellerine sağlık
buna bakarsak bu ay yapmamamız gerek yumurtlama günleri kız günleri çünkü
hayırlısı artık

neden acele ediyorsun?işini şansa bırakma bence
senin eşinde erkek cocukk cok istiyorduu yalnış hatırlamıyorsam
daha sonra keşke dememek için yumurtlama günü+ bioritimi denk getirmeye calış bence
sana şimdi yöntemelri yolluyorum onlarıda oku

hoşgeldin cnm.saglıcakla al kucagına inş
tarihlerini ver bioritime bakayımm

Allah razı olsun gamzecimmm.aminnnn

herkese günaydınnnn

kızlarrrrr kalbim küt küt sanırım dışarda atıyor ama ben görmüyorum ......
hamileyimmmmm

ayy bende cok heyecanlandımm yaa.kendimi ögretmen gibi hissediyorum.sizlerde diplamasını alan ögrenciler gibisinizz:))) cok mutlu oluyorumm hamiş haberlerii aldıkcaa
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh

kızlar bir arkadaş e vitamininden bahsetmiş takviye olarak siz onuda aldınız mı biz eşimle çinko ve b vitamini kullanıyoruz ama e vitaminide alalım mı

ezel e vitaminini eşin kullanabilir.almak istersen al yani.
l-arginine yada tribulusta alsan iyi olur aslında.karı koca kullanabilirisniz.

elara bugun yok nerelerdesın bcmmmmmmmmmm ????

gamzecimmm ne zaman gelmesemm hepp anıyorsun beniii,sagolasın cnmm

ben çıkıyorum
elaraya selam söleyin
zaten görürde sonra görüşürüz yine
öptüm
hepinizi

A.s cnm:)
nerelerdesinn nasıl gidiyor sınavlarr.einede takviye almışsın cok iyi olmuş.

cnm cok gecmiş olsun.sperm kalitesizligi yada başka bi sorun varsa progestan filan fayda etmez cnm.düşecegi varsa düşüyor.böleside daha iyi.hakkında hayırlısı olsunn.

merhabalar...
beni hatirlayan var mi? gecen hafta burdaydim...3 gunluk tatilde hic zamanim olmadi...
umarim hepiniz iyisinizdir...

ben hatırladım seni:)

şuanki düşüncelerin cok normal cnm.ama biraz sabırlı ol bi kac ay sonra bebegini hissetmeye başaldıgındaa bu yazdıklarınaa pişman olacaksınn.keşke daha önceee hamiş kalsaydım diceksin:)
helee bebegini kucagına aldıgındaaa dünyalar senin olacakkk
annene canın sıkılmıştı senin dimi. onunda etkisi olabilir kendini kötü hissetmende.
annenin bu tavrınıda anlamış degilim.onun istemedigi bi evlilik filanmı yaptın?
aradımı annen o günden sonra?

bu arada benim kesede bebeiş sola daha yatkın duruyor tam solda değil ama sola yakın duruyor elaracığım onuda söyleyim dedim.. hepinizi öptüm....bu aralar çok giremiyorum...

anladım cnmm.sen maşallhh herşeyii denk getirdinn,keseyi,yumurtlamayı,bioritimi tutturdunn.inşallahh bu tezleri cürütmezsin:)

qwert hoşgeldin ..
evet adete 1 gün varken yaptım negatif çıkmıştı sonra 3 gün geçince
yaptım pozitif çıktı sen hemen başlıcanmı çalışmalara
bi doktora daha gidecektin..

sende gec döllenme filanmı oldu acaba?
1 gün varken genelde cıkıyor testte

mimozacım inşallah bu ay hamile haberini alırız cnmm.cok yoruldun aylardırr.

arkadaşlar mimozanın verdigi bilgi önemli.iki koyu cizgiden 16 saat sonra yumurta catlar bilgiis aklınızda bulunsunn.iki koyu cizgiden sonra cizgi silikleştiginde 16 saate denk geliyormu teyit edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım naptın öğrenemedin dimi cinsiyetini valla nasıl durabiliyosun be ben dayanamazdım heralde hayırlısı olsun vardır bundada bi hayır Allah inş gönlüne göre versinn

Günaydın canım yok daha 4.5 hafta sonra gel dedigi için bekliyorum geçen gün eşime doğuma kadar öğrenmeyelım dedım ama kabul etmedi 13+2 falan oldum sanırım aplası seninki ne keder oldu yaprak

bir kızım var 5 yaşında,ikinci hamileliğim yumurtlama gününü denedim tek ilişkiyle hamile kaldım şuan 23 haftalığım ve sonuç allahın izniyle oğlum olacak üç arkadaş denedik fire vermedik üçümüzde erkek allahım herkesin gönlüne göre versin.
ALINTIDIR.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…