bebek cinsiyet belirleme..

ASİLMAVİMMMMM çok sevindim canımm
Allah tamamına erdirsin inş..
Rabbim gönlündekini kucağına versin inşşş..
çok sevindimm :))
Allah razı olsun ece ... sana yetiştim
inş. sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur

asilmavi tebrikler canım, inşallah sağlıklı ve gönlündeki bebeğin olur, ve deneyen tüm arkadaşlara nasip eder Allah'ımmm..
aminnnn . çok teşekkür ederim

ASILIMcanim arkadasim benim nasil sevindim anlatamam Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip eder insaAllah Asilime kendisi gibi Asil bir pasa yarasir AMIN:::::
haskenam yaw yine duygulandırdın beni ..
ağzından bal damlıyor. Rabbim inş. senin isteyen herkesin gönlündekini kucağına
verir . AMİN

cnmmm cok sevındım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın allahım...
tşk ederim

ASİLMAVİ gözün aydın canım güzell bir hamılelik geçirirsin inşallhh
aminn

Elara çok teşekkür ederim.

ayy bende cok heyecanlandımm yaa.kendimi ögretmen gibi hissediyorum.sizlerde diplamasını alan ögrenciler gibisinizz:))) cok mutlu oluyorumm hamiş haberlerii aldıkcaa
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
gerçekten öyle ama çok hakkın var .. hatta kızım
olursa adına elara koycam diyomuşum 2. ismi
haskena Allah razı olsun
gebelikle ilgili bildiğim herşeyi burda
öğrendim .. 3-4 ay önceki cahilliğime şaşıyorum şimdi
sorduğumuz her soruya bıkmadan sıkılmadan cevap
verdin. Hz. Ali; bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum demiş
seninde Rabbim bu uğraşının karşılığını fazla fazla versin inş. duacınız
burda bize neler dediler ne yalakalığımız kaldı topikçe ne denekliğimiz
kobayda diyen olmuşmuydu ?? umrumda değil
meyve veren ağaç taşlanıyor bu böyle Elara bildiklerini bizimle paylaşıyor
bizde faydalanıyoruz .. herkes her msja tek tek cvp verme nezaketini
göstermez. bunu ayırt edebilmek sadece güzel yürekli
insanlara has bişi.. kişi herkesi kendi gibi bilir ya ... o hesap

sende gec döllenme filanmı oldu acaba?
1 gün varken genelde cıkıyor testte
bende öyle düşünüyorum ama testi hem akşam yaptım
hemde çok sıvı içmiştim .. mutlaka etkilemiştir

asilmavi bioritimdee ne demiştik sana?
sen 11-12-13 ekim erkek demiştin 13 ü yatkındı
sanırım ama benim 14 ü oldu bi daha bakmak lasım

öğrenen herkes bana içnden erkek
geçtiğini söledi çok şaşırıyorum tarak makası yaptık
tarak çıktı .. yüzük inadına yuvarlak oluyo .. hiç bulantı belirti yok
artık 4 ay bekliycez ... ilk olacağı için çok önemli değil sağlıklı olsunda

<< Elara: şuanki düşüncelerin cok normal cnm.ama biraz sabırlı ol bi kac ay sonra bebegini hissetmeye başaldıgındaa bu yazdıklarınaa pişman olacaksınn.keşke daha önceee hamiş kalsaydım diceksin:)
helee bebegini kucagına aldıgındaaa dünyalar senin olacakkk
annene canın sıkılmıştı senin dimi. onunda etkisi olabilir kendini kötü hissetmende.
annenin bu tavrınıda anlamış degilim.onun istemedigi bi evlilik filanmı yaptın?
aradımı annen o günden sonra?>>

Elara..evet.( .annem hamile oldugumu duydugundan beri beni aramıyor...tam 2 hafta oldu...hayır, boyle davranması için hiçbir sebep yok...bütün ailenin mutlu olduğu, sevdiği onayladığı bi evliliğim var..4,5 yıl oldu evleneli..annemle aramızda hicbir şey yoktu..hatta 2 hafta once hamile olduğumu kardeşimden duyduğu gün gündüz 3 kere telefonda konuşmuştuk...ona telefonda söyleyemedim..sonra kardeşime söyledim, o söyledi herkese...

insan kızının hamile olduğunu duyar bilir de 2 hafta oldu aramaz mı hiç? hiç merak etmez mi nasıl, midesi bulanıyor mu, yiyip içebiliyor mu...diye? bunları bile bile beni aramaması daha da uzuyor beni..
düşünüyorum..aramamasının tek sebebi benimle ne konuşacağını bilememesi, ya da böyle şeyler konuşmayı istememesi olmalı..benimle çocukluktan beri ergenlik ve genç kızlığımda ve hatta evlenirken bile hiç özel şeyler konuşmadı..sormadı bilgili miyim, değil miyim diye..ben hep kendi kendimi yetiştirdim ...evlenirken de herşeyimi kendim yaptım..
muhtemelen şimdi de hamilelik üzerine konuşmak istemiyor..belki de hamileliğimi konuşması demek eşimle birlikte olduğumu, özel anlar paylaştığımızı onaylaması demek...ve bunu yapmak istemiyor belki de..bilemiyorum..
ama bir anne olarak beni desteklemesi, aynı şehirde oturuyoruz, yanımda olması gerekirken böyle saçma şeyler düşünmesi beni daha da üzüyor...

bu şehirde kimsem yok çünkü kendi ailemden...eşimin annesi kaç kere aradı, sordu, başka şehirde, ben sana gelir bakarım merak etme diyor yazık, bilmiyor annemin hiç ilgilenmediğini, soracak duyacak diye çok utaniyorum...eşimden bile utanıyorum..o biliyor aramadığını...sormuyor neyse ki((

gamzecim, yeşilyoll, renkrenk..Elara...dedikleriniz beni biraz teselli ediyor...inşallah herşey hepimiz için güzel olur, dilekleriniz kabul olur...burda bana yazdığınız birkaç cümleyle bile o kadar dua alıyorsunuz ki benden...inşallah buradaki herkesin gönlüne göre verir Allah, istedikleri gerçekleşir, sağlık, huzurlu olursunuz...

günaydın kızlaaarrrrr nasılsınız dün öğleden sonra yoktum izin almıştım sayfalar ilerlemiş iş güç bide sayfaları okuyayım derken ancak yazabildim sizi çok özlüyorum bu günlerde o kadar halsizim ki hiçbirşeyi doğru düzgün yapamıyorum hatta diyetimi bile acaba üstüne görme denen şey oldu hamilemiyim diye düşünüyorum ama büyük ihtimal üsüttüm ben burun akıntısı vs.. gibi üst solunum yollarımda birşey yok bel ağrım omuz yani tüm omur ilik ağrıyor ve baş ağrısı halsizlik gece acile gitim iğne yaptılar ağrılar gitti iğne yapılan yerin ağrısı başladı zor uyudum ilaç verdi ağrı kesici ve kas gevşetici ama içmedim korktum ama üstüne görme böyle olmaz heralde çünkü ben normal adet oldum

arkadaşlar mimozanın verdigi bilgi önemli.iki koyu cizgiden 16 saat sonra yumurta catlar bilgiis aklınızda bulunsunn.iki koyu cizgiden sonra cizgi silikleştiginde 16 saate denk geliyormu teyit edin.

evet kesinlikle doğru ben koyu çizgiyi gece 11 de gördüm gündüz 3 sıraları yumurtam çatladı yani tam 16 saat

merhaba canlarımmm..
şu mide probleminden kurtuldum gibi kızlar
çok mutluyum artık ne yesem içimde kalıyor:)))
sorunu olan mutlaka denesinn
zencefil süper iyi geldii
3 4 gündür hamileliğin tadını çıkarıyorum diyebilirim..
ASİLMAVİİİİ senin takvimini yerim bennn:)))
ayrıca ELARA hakkında söyledklerine sonuna kadar KATILIYORUMMMMMM

oh massallah cıkar cnm cıkar valla saglıgın ıyı oldumu ınsan anca rahat edebılıyo demı rabbım kımseye dert verıp derman aratmasın amınnnn...

Canım benim sorma valla anca kendime geldi
ne berbat bi şeydi o inş.bundan sonra olmaz
sen nasılsın cnm ?

ay cnm ınss olmaz .... ıyıyım cnm bende ne olsun cocuklarla kosturmaca devam anca ortalıgı topladım bı supursem okula gıdıcem havada guzel bugun kucuklukde hava almıs olur bıraz ...bebıs buyumeye basladımı cnm bellı oluyomu:))???

Son düzenleme:

ayy küçücük bi karnım var..
gören dalga geçiyor leblebimi yuttun diye::)))

oglak sana toplam 4 tane mesaj yolllıcam.şimdi 1 tane yolladım.mesaj süresi dolunca digerlerinide yollıcam kontrol edersin.

sağol canım msjlarını şimdi aldım
neden acele ediyorum evet haklısın eşim çok erkek istiyor ama yaşım 36 canım yaaa
bakalım hemen de olacak mı allah aratacak mı yoksa o da bilinmez hayırlsı inşallah

Asilmavi çok tebrik ederim canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah.Darısı başımıza inşallah.
aminnn. tşk ederim .. umarız en kısa zamanda
sizlerinde güzel haberlerini alırız

Eceeeee mide problemin çözülmesine çok sevindim
çok çektin ama sonunda şükür kurtuldun ..2-3 ay sonra
sağlıklı bir pipili olduğunu öğrenirsem senin takviminden
yapıcam .. kız isede pembelisini yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…