- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.221
ayy canım benim aminn inşallah tabi gelirim arayı açmadanamın cnm ınssssssss... Rabbım sanada ıkız versın ıns bıtanem o guzel yuregıne ......A.E.O CNM YINE GEL BEKLERIZ:)))
bende cuma günü başka bir doktora gidecem
bende coraspirinin hamile kalmayı kolaylaştırdığını duymuştum
eğer banada verirse coraspirin sorarım doktora
Allah razı olsun ece ... sana yetiştimASİLMAVİMMMMM çok sevindim canımm
Allah tamamına erdirsin inş..
Rabbim gönlündekini kucağına versin inşşş..
çok sevindimm :))
aminnnn . çok teşekkür ederimasilmavi tebrikler canım, inşallah sağlıklı ve gönlündeki bebeğin olur, ve deneyen tüm arkadaşlara nasip eder Allah'ımmm..
haskenam yaw yine duygulandırdın beniASILIMcanim arkadasim benim nasil sevindim anlatamam Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip eder insaAllah Asilime kendisi gibi Asil bir pasa yarasir AMIN:::::
tşk ederimcnmmm cok sevındım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın allahım...
aminnASİLMAVİ gözün aydın canım güzell bir hamılelik geçirirsin inşallhh
Elara çok teşekkür ederim.selamm kızlar.pcnin kasasınıı eşim götürdü bugün.ram ekran kartı hardisk v.s yükselttik.o nedelNle bugün giremedim.akşamda misafirim vardı yeni gttiler anca girebildimmmm
detaylı okuyamadım gecmişi.kabataslak baktımm veeeeeeeeeeeeeeeee bi hamişimiz daha varmışşşş cok sevindimmmmm
ASİLMAVİİ CNMM COK SEVİNDİMMM.HAYIRLI OLSUN BEBEGİN.SAGLICAKLA AL KUCAGINA İNŞALLAHHH
gerçekten öyle ama çok hakkın var .. hatta kızımayy bende cok heyecanlandımm yaa.kendimi ögretmen gibi hissediyorum.sizlerde diplamasını alan ögrenciler gibisinizz:))) cok mutlu oluyorumm hamiş haberlerii aldıkcaa
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
bende öyle düşünüyorum ama testi hem akşam yaptımsende gec döllenme filanmı oldu acaba?
1 gün varken genelde cıkıyor testte
sen 11-12-13 ekim erkek demiştin 13 ü yatkındıasilmavi bioritimdee ne demiştik sana?
ben bu ay kullandım.normalde ilk denemde hamile kalırdım.hemde yumurtlama günü olmasına rağmen hamile kalamadım.
arkadaşlar mimozanın verdigi bilgi önemli.iki koyu cizgiden 16 saat sonra yumurta catlar bilgiis aklınızda bulunsunn.iki koyu cizgiden sonra cizgi silikleştiginde 16 saate denk geliyormu teyit edin.
ben bu ay kullandım.normalde ilk denemde hamile kalırdım.hemde yumurtlama günü olmasına rağmen hamile kalamadım.
canım bende 3 aydır kalamadım.
yaşım 32 demekki kısıra kaçıyoruz artıkın:)))
iki kızla kalacaz aboooo
oh massallah cıkar cnm cıkar valla saglıgın ıyı oldumu ınsan anca rahat edebılıyo demı rabbım kımseye dert verıp derman aratmasın amınnnn...merhaba canlarımmm..
şu mide probleminden kurtuldum gibi kızlar
çok mutluyum artık ne yesem içimde kalıyor:)))
sorunu olan mutlaka denesinn
zencefil süper iyi geldii
3 4 gündür hamileliğin tadını çıkarıyorum diyebilirim..
Asilmaviiii senin takvimini yerim bennn:)))
ayrıca elara hakkında söyledklerine sonuna kadar katılıyorummmmmm
oh massallah cıkar cnm cıkar valla saglıgın ıyı oldumu ınsan anca rahat edebılıyo demı rabbım kımseye dert verıp derman aratmasın amınnnn...
Canım benim sorma valla anca kendime geldi
ne berbat bi şeydi o inş.bundan sonra olmaz
sen nasılsın cnm ?
ay cnm ınss olmaz .... ıyıyım cnm bende ne olsun cocuklarla kosturmaca devam anca ortalıgı topladım bı supursem okula gıdıcem havada guzel bugun kucuklukde hava almıs olur bıraz ...bebıs buyumeye basladımı cnm bellı oluyomu???
ayy küçücük bi karnım var..
gören dalga geçiyor leblebimi yuttun diye::)))
:))) cnm anca cıkar daha 6 aydan sonra cıkmaya farkedılmeye baslıyo cock cok ye tosun gıbı gelsın derdamız ınsss....
oglak sana toplam 4 tane mesaj yolllıcam.şimdi 1 tane yolladım.mesaj süresi dolunca digerlerinide yollıcam kontrol edersin.
aminnn. tşk ederim .. umarız en kısa zamandaAsilmavi çok tebrik ederim canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah.Darısı başımıza inşallah.
sen daha gençsin maşallah.ben 36 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?