- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.241
aminnn. tşk ederim .. umarız en kısa zamanda
sizlerinde güzel haberlerini alırız
Eceeeee mide problemin çözülmesine çok sevindim
çok çektin ama sonunda şükür kurtuldun ..2-3 ay sonra
sağlıklı bir pipili olduğunu öğrenirsem senin takviminden
yapıcam .. kız isede pembelisini yaparım
merhaba canlarımmm..
şu mide probleminden kurtuldum gibi kızlar
çok mutluyum artık ne yesem içimde kalıyor:)))
sorunu olan mutlaka denesinn
zencefil süper iyi geldii
3 4 gündür hamileliğin tadını çıkarıyorum diyebilirim..
ASİLMAVİİİİ senin takvimini yerim bennn:)))
ayrıca ELARA hakkında söyledklerine sonuna kadar KATILIYORUMMMMMM
hadi gözün aydın tatlım
kilo aldınmı kaç kilosun sorması ayıp
ececim sende 30 günde bir olurdun adet değilmi kaçıncı gün ilişki oldu senin ...ben 5 aydır deniyorum olmuyor adet aralığı tam 30 gün cevaplarsan sevinirim canım
saol cnm..
işte midem yüzünden 54 kiloyla hamile kaldım
3 kilo verdi 51 oldum
şuan belki 52 olmuşumdur:))
süper valla
bende bu sıralarda acayip kilo aldım
bide hamile kalırsam bu kiloyla
yandığımın resmidir
çünkü kızımda 20 kilo aldım 3 senede zor verdim
selam adetimin 17.gecesi ve tek ilişki oldu cnm..
ececim çok soruyorum ama perhiz var mıydı canım soğuk duş kahve ...her ay hayal:26: kırııklığı yaşıyorum çaktırmıyorum ama neden olmadığını da merak ediyorum 13 yaşında bir kızım var ayrıca benim 30 yaşındayım
herkese merhaba arkadaslar hepınızı tek tek cok ozledım .bugun guatr sonuclarım alındı ve hipotiroıd hastasılıgı teshısı konuldu omur boyu ılacı kullanıcakmısım kısacası troıd bezlerım yavas hatta hıc calısıyormus.buda hormonları etkıledıqı ıcın hem cocuk olmasında gucluk hemde bazı yan etkılerı varmıs neyse hernekadar canım sıkıldıysada bunada sukur edıyorum herseyın hayırlısı rabbım buyuk yeterkı dermansız dert vermesın rabbım.
duphatona devam edıyorum bugun reglımın 14.cu gunu tukuruk testı aldım ama 15 gundur testı cozmeye calısıyorum bır damla tukuruk koyuyorum olmuyor yayıyorum olmuyor hafıf ıslatıyorum olmuyor yanı ne yapcagımı anlayamıyorum.o yuzden artık dusunmek ıstemıyorum kendımı zaten cok yorgun hıssedıyorum.
sızlerde ne var ne yok herkes ıyıdır ıns .sımdı drdan ısyerıne geldım bır bakıyım dedım .dılıyorum en kısa zamanda gerı gelırım ev cok sıkıcı :)
herkese merhaba arkadaslar hepınızı tek tek cok ozledım .bugun guatr sonuclarım alındı ve hipotiroıd hastasılıgı teshısı konuldu omur boyu ılacı kullanıcakmısım kısacası troıd bezlerım yavas hatta hıc calısıyormus.buda hormonları etkıledıqı ıcın hem cocuk olmasında gucluk hemde bazı yan etkılerı varmıs neyse hernekadar canım sıkıldıysada bunada sukur edıyorum herseyın hayırlısı rabbım buyuk yeterkı dermansız dert vermesın rabbım.
duphatona devam edıyorum bugun reglımın 14.cu gunu tukuruk testı aldım ama 15 gundur testı cozmeye calısıyorum bır damla tukuruk koyuyorum olmuyor yayıyorum olmuyor hafıf ıslatıyorum olmuyor yanı ne yapcagımı anlayamıyorum.o yuzden artık dusunmek ıstemıyorum kendımı zaten cok yorgun hıssedıyorum.
sızlerde ne var ne yok herkes ıyıdır ıns .sımdı drdan ısyerıne geldım bır bakıyım dedım .dılıyorum en kısa zamanda gerı gelırım ev cok sıkıcı :)
merhaba arkadaşlar, topiğinize abone oldum, unutmamak için
benim de 1 kızım var, eşim ilkinde bile erkek istiyodu. Şimdi hiç polemiğe gerek yok, hep söylenir "oğlan-kız, hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsun" diye..
tabii ki, herkes bunu diler, ama evlat da dünya meyvesi, eminim, kızı olan oğlu da olsun ister, oğlu ulan da kız evlat ister.
bu her insanın fıtratında olan bişi.
ve sizler...
kutluyorum sizleri, hepiniz üreme uzmanı olmak üzeresiniz
ilminize hayran kaldım. maşallah
ben bu konularda cahilimdir biraz :26:
zamanı geldiğinde referans edinmek üzere topiği kaydettim bi kenara
Elara çok teşekkür ederim.
gerçekten öyle ama çok hakkın var .. hatta kızım
olursa adına elara koycam diyomuşum2. ismi haskena Allah razı olsun
gebelikle ilgili bildiğim herşeyi burda
öğrendim .. 3-4 ay önceki cahilliğime şaşıyorum şimdi
sorduğumuz her soruya bıkmadan sıkılmadan cevap
verdin. Hz. Ali; bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum demiş
seninde Rabbim bu uğraşının karşılığını fazla fazla versin inş. duacınız
burda bize neler dediler ne yalakalığımız kaldı topikçe ne denekliğimiz
kobayda diyen olmuşmuydu ??umrumda değil
meyve veren ağaç taşlanıyor bu böyle Elara bildiklerini bizimle paylaşıyor
bizde faydalanıyoruz .. herkes her msja tek tek cvp verme nezaketini
göstermez. bunu ayırt edebilmek sadece güzel yürekli
insanlara has bişi.. kişi herkesi kendi gibi bilir ya ... o hesap
sen 11-12-13 ekim erkek demiştin 13 ü yatkındı
sanırım ama benim 14 ü oldu bi daha bakmak lasım
öğrenen herkes bana içnden erkek
geçtiğini söledi çok şaşırıyorumtarak makası yaptık
tarak çıktı .. yüzük inadına yuvarlak oluyo .. hiç bulantı belirti yok
artık 4 ay bekliycez ... ilk olacağı için çok önemli değil sağlıklı olsunda
günaydın kızlaaarrrrr nasılsınız dün öğleden sonra yoktum izin almıştım sayfalar ilerlemiş iş güç bide sayfaları okuyayım derken ancak yazabildim sizi çok özlüyorum bu günlerde o kadar halsizim ki hiçbirşeyi doğru düzgün yapamıyorum hatta diyetimi bile acaba üstüne görme denen şey oldu hamilemiyim diye düşünüyorum ama büyük ihtimal üsüttüm ben burun akıntısı vs.. gibi üst solunum yollarımda birşey yok bel ağrım omuz yani tüm omur ilik ağrıyor ve baş ağrısı halsizlik gece acile gitim iğne yaptılar ağrılar gitti iğne yapılan yerin ağrısı başladı zor uyudum ilaç verdi ağrı kesici ve kas gevşetici ama içmedim korktum ama üstüne görme böyle olmaz heralde çünkü ben normal adet oldum
evet kesinlikle doğru ben koyu çizgiyi gece 11 de gördüm gündüz 3 sıraları yumurtam çatladı yani tam 16 saat
elara bugun genemı pc bakıma gıttıııı bcmm....
merhaba canlarımmm..
şu mide probleminden kurtuldum gibi kızlar
çok mutluyum artık ne yesem içimde kalıyor:)))
sorunu olan mutlaka denesinn
zencefil süper iyi geldii
3 4 gündür hamileliğin tadını çıkarıyorum diyebilirim..
ASİLMAVİİİİ senin takvimini yerim bennn:)))
ayrıca ELARA hakkında söyledklerine sonuna kadar KATILIYORUMMMMMM
cnm sana az önce bi msj daha yolladım.4 tane msj geldi dimi?sağol canım msjlarını şimdi aldım
neden acele ediyorum evet haklısın eşim çok erkek istiyor ama yaşım 36 canım yaaa
bakalım hemen de olacak mı allah aratacak mı yoksa o da bilinmez hayırlsı inşallah
saol cnm..
işte midem yüzünden 54 kiloyla hamile kaldım
3 kilo verdi 51 oldum
şuan belki 52 olmuşumdur:))
1 ay boyunca süt ve ürünleri kullanmadım
kahve namaz dua
eşime sabah akşam keçibonuzu pekmezi içirdim
bukadar
ayrıca bende kalamıyordum göğsümde süt varmış
onun için ilaç kulanndım daha ilacı kulanırken hamile kaldım
bi baktır sende istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?