bebek cinsiyet belirleme..

bende 5 den berı ayaktayım kahvaltı hazırladım esımı yolladım ardında kızları yolladım sımdı kucukluk uyuyo bıraz dınlenıyom :)))))

ayy çok erken kalkmışsın ya
valla 7:30 da zor kalkıyorum
alıştım rahatlığa ben bebek nasıl bakacam :)))
sana 41 kere maşallahhhhhh

ayy çok erken kalkmışsın ya
valla 7:30 da zor kalkıyorum
alıştım rahatlığa ben bebek nasıl bakacam :)))
sana 41 kere maşallahhhhhh

valla cnm bu tempoyada alısılıyo:))))))))) 5 de kucuklugu doyurdum sonra ezan okundu namaza kalktık sonra esım kahvaltı apalım daha yatınca kalkamayız dedı hadı kahvaltı hazıla onu yolla ardından kızları yolla anca ıste dınlenıyom su an:)))))))

cnm buyur gel.. Hos geldınnn askolsun kahvenın lafımı olur.... Nasılsın
hoşbuldum canım arkadaşım teşekkür ederim şimdiden ellerine sağlık yaaaa iyi deyim de iyi olayım benim meşhurrrrr regl sancımı yaşıyorum bugün biraz daha iyiyim hamdolsun? sizler nasılsınız?

günaydın herkese
gamzecim sen bioritime bakabiliyormusun canım
ben anlamıyorum
tarihi veriyimde bakın
kasım ve aralık için

benim-31.08.1982
eşim-01.09.1971

ay cnm gecmıs olsun ınan haklısın senı mahvedıyo o sancılar ıns tez zamanda bebeısın gelırde kurtulursun cnmmmmmm

hepimizin kalbimizin güzelliği ortada olduğu için bu resim le topiğinizi renklendirdim

elıne saglık cnm cok guzel .RAABBIMIN YARATTIGININ HER SEYDE AYRI BIR GUZELIK VAR ...

ay cnm gecmıs olsun ınan haklısın senı mahvedıyo o sancılar ıns tez zamanda bebeısın gelırde kurtulursun cnmmmmmm

elıne saglık cnm cok guzel .RAABBIMIN YARATTIGININ HER SEYDE AYRI BIR GUZELIK VAR ...
evet yaaaa sarsılmaktan kendime gelemiyorum aminn canım benim aminnn inşallah Rabbimin var bir bildiği inşallah hasret bırakmaz tüm isteyenleri bebişe :13:

kızlar bana müsade yine gelirim kısmet olursa hepiniz kendinize cici bakın Rabbime emanetsiniz inşallah tez vakitte gönlünüzdekini yüce Rabbim nasip etsin hayırlısıyla

kızlar bana müsade yine gelirim kısmet olursa hepiniz kendinize cici bakın rabbime emanetsiniz inşallah tez vakitte gönlünüzdekini yüce rabbim nasip etsin hayırlısıyla

amın cnm ınssssssss... Rabbım sanada ıkız versın ıns bıtanem o guzel yuregıne ......A.E.O CNM YINE GEL BEKLERIZ:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…