- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.201
günaydın kızlar. Gamzecim alıntı yaptığın kişi başka hiçbirşey denememişmi ? Diyet , ilaç , kahve , vaginal duş gibi ....
günaydın kızlar
ne olsun canım aynı işte
sen napıyon
bende 5 den berı ayaktayım kahvaltı hazırladım esımı yolladım ardında kızları yolladım sımdı kucukluk uyuyo bıraz dınlenıyom :)))))
ayy çok erken kalkmışsın ya
valla 7:30 da zor kalkıyorum
alıştım rahatlığa ben bebek nasıl bakacam :)))
sana 41 kere maşallahhhhhh
[ımg]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs036.snc3/12420_104406956255231_100000577817817_113768_7037012_n.jpg[/ımg]
günaydın arkadaşlar nasılsınız? Gamzecim canım naber sıcak bir kahve içmeye geldim
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Gamzecim canım naber sıcak bir kahve içmeye geldim
hoşbuldum canım arkadaşım teşekkür ederim şimdiden ellerine sağlık yaaaa iyi deyim de iyi olayım benim meşhurrrrr regl sancımı yaşıyorum bugün biraz daha iyiyim hamdolsun? sizler nasılsınız?cnm buyur gel.. Hos geldınnn askolsun kahvenın lafımı olur.... Nasılsın
hepimizin kalbimizin güzelliği ortada olduğu için bu resim le topiğinizi renklendirdimgüzelliğe bakarmısınız ya süper
ay cnm gecmıs olsun ınan haklısın senı mahvedıyo o sancılar ıns tez zamanda bebeısın gelırde kurtulursun cnmmmmmmhoşbuldum canım arkadaşım teşekkür ederim şimdiden ellerine sağlık yaaaa iyi deyim de iyi olayım benim meşhurrrrr regl sancımı yaşıyorum bugün biraz daha iyiyim hamdolsun? sizler nasılsınız?
hepimizin kalbimizin güzelliği ortada olduğu için bu resim le topiğinizi renklendirdim
günaydın herkese
gamzecim sen bioritime bakabiliyormusun canım
ben anlamıyorum
tarihi veriyimde bakın
kasım ve aralık için
benim-31.08.1982
eşim-01.09.1971
evet yaaaa sarsılmaktan kendime gelemiyorumay cnm gecmıs olsun ınan haklısın senı mahvedıyo o sancılar ıns tez zamanda bebeısın gelırde kurtulursun cnmmmmmm
elıne saglık cnm cok guzel .RAABBIMIN YARATTIGININ HER SEYDE AYRI BIR GUZELIK VAR ...
kızlar bana müsade yine gelirim kısmet olursa hepiniz kendinize cici bakın rabbime emanetsiniz inşallah tez vakitte gönlünüzdekini yüce rabbim nasip etsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?