- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.281
7 aydan sonra göbişden kullanamazsın zaten cnm:)
dikkat et kendineee
ev berbattt az iş yapcam.görüşrüüz cnmmm
aşkolsun olur mu yazdıklarımda samimiyim. günün birinde baştan sona okuyacağım inş. (ikinciyi düşündüğümüzde)dalgamı geçiosun anlamadım
teşekkür ederim arkadaşım.hoşgeldin zeynocan.kızını allah bagışlasınn.
ne zaman bebek düşünüyorsun.sende takıl bizee uzman yapalım senide:)
ayrıca beni anladığın için de teşekkür ederim.yok cnm dalga gecmemiş.
aşkolsun olur mu yazdıklarımda samimiyim. günün birinde baştan sona okuyacağım inş. (ikinciyi düşündüğümüzde)
ciddiyim yani
aldığınız tepkilerden sonra önyargıyla yaklaşman normal tabi
sevgiler
cnm gecmiş olsun.hamile olsan testee cıkardı.inşallah bu ayy hamiş haberini alırızzz.sanada cok yakışcak hamişlik:)
herkese merhaba arkadaslar hepınızı tek tek cok ozledım .bugun guatr sonuclarım alındı ve hipotiroıd hastasılıgı teshısı konuldu omur boyu ılacı kullanıcakmısım kısacası troıd bezlerım yavas hatta hıc calısıyormus.buda hormonları etkıledıqı ıcın hem cocuk olmasında gucluk hemde bazı yan etkılerı varmıs neyse hernekadar canım sıkıldıysada bunada sukur edıyorum herseyın hayırlısı rabbım buyuk yeterkı dermansız dert vermesın rabbım.
duphatona devam edıyorum bugun reglımın 14.cu gunu tukuruk testı aldım ama 15 gundur testı cozmeye calısıyorum bır damla tukuruk koyuyorum olmuyor yayıyorum olmuyor hafıf ıslatıyorum olmuyor yanı ne yapcagımı anlayamıyorum.o yuzden artık dusunmek ıstemıyorum kendımı zaten cok yorgun hıssedıyorum.
sızlerde ne var ne yok herkes ıyıdır ıns .sımdı drdan ısyerıne geldım bır bakıyım dedım .dılıyorum en kısa zamanda gerı gelırım ev cok sıkıcı :)
aşkolsun olur mu yazdıklarımda samimiyim. günün birinde baştan sona okuyacağım inş. (ikinciyi düşündüğümüzde)
ciddiyim yani
hehe karnında cok hareketliyse doguncada öleee olurrr.
bu arada haftaya pazartesi istanbula geliyorummm
fırsat olursa gamze ve senle görüşmekk isterimmmm.
tabi istanbulda olannn diger arkadaşlarladaa
canım inşallah o zamana kadar bu konunun özeti çıkar.arşivden okursun
yoksa aralarda çok laklağımız var hakkını helal edersin arrtık
kullanıyorum cnm ama eşim uzun yola izin vermiyor
anneme falan gidiyorum..
zaten fazla kulanınca kendimi kasıyorum..
dr 7 aya kadar problem yok dedi
sonra kulanmassın dedi ama
Elara doğum tarihim 10.06.85 .... ilişki 14 ve 15 ekim
edit ; bu arada duaları senden ben isteyecektim ama
sen önce davrandın :))
senin başka cocugun varmı?
tarihlerini yaz bakarım bioritime daha sonra.şimdi cıkmam lazımm
Günaydın canım yok daha 4.5 hafta sonra gel dedigi için bekliyorumgeçen gün eşime doğuma kadar öğrenmeyelım dedım ama kabul etmedi 13+2 falan oldum sanırım aplası seninki ne keder oldu yaprak
merhaba arkadaşlar..bu topiği yeni gördüm..okumaya çalıştım ama okadar çok sayfa varki..hangi yöntemleri denediğinizi tam olarak bilmiyorum yani..benimde bi oğluşum..sizlere kuzenlerimden bahsetmek istiyorum..3 kuzenimde kızlarından sonra erkek bebek sahibi oldular çin takvimi va erkek bebek duasıyla...hatta bi tanesi baya emek verdim hiç hayvansal gıda tüketmedim hep ot yedik bende eşimde dedi...elbette nasip işi bunlar mesela benim çin takvimine göre hatta bütün yöntemlere göre kızım olması gerekiyodu oğlum var..ama dua önemli allah hiçbir duayı geri çevirmez..birde ablam dua ederken önce başkaları için sonra kendin için et der en makbuluymuş...rabbim hayırlısını ve gönlünüzde olanı nasip etsin...
canım bak ben 28 günde adet oluyordumm varr 14ncü gün tek ilişkii denedikk
ve hamile kaldımm
başkada birlikte olmadık
olduysakta korundukk hepp
bunuda gözardı etmeyinn tek ilişkiyii
ben o takvime inanmıyorumm
Kızlar küçük çoçuklara hamile kadının nesi olacak diye soruyorlar oda kız yada erkek diyor
bunu yapan ve doğru çıkan oldumu aranızda hiç ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?