- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.301
herkese günaydınnnn
kızlarrrrr kalbim küt küt sanırım dışarda atıyor ama ben görmüyorum ......
hamileyimmmmm
ben bunu kacirmisim.. Allah saglikla kavustursun bebisine.... Hayirli ugurlu olsun.. Gonlune gore versin insh..asilmavi kullanıcısından alıntı Mesajı göster
herkese günaydınnnn
kızlarrrrr kalbim küt küt sanırım dışarda atıyor ama ben görmüyorum ......
hamileyimmmmm
bir kızım var 5 yaşında,ikinci hamileliğim yumurtlama gününü denedim tek ilişkiyle hamile kaldım şuan 23 haftalığım ve sonuç allahın izniyle oğlum olacak üç arkadaş denedik fire vermedik üçümüzde erkek allahım herkesin gönlüne göre versin.
ALINTIDIR.................
Ay kızlar oku oku bitmiyo.ben bugün doktora gittim yumurtam varmı varsa ne tarafta öğreneyim diye.rastgele gittim hastaneye dedim kasığım çok ağrıyo.ultrasonla bakarmısınız dedim,kadın da baktı bişey yok dedi solda büyümüş bi yumurtanız var ama o böyle ağrı yapmaz dedi.smear aldı sonra bide idrar tahlili dedi.halbuki ağrı falan yok tek yumurtanın yerini öğreneyim diye gittim.soldaymış napiyim şimdi.sağ erkek çeker diyo herkes ya.ama eşiminde aklına soktum artık.of ya of deniycem galiba.bu arada ben erken mi yumurtluyomki 14.gün bekliyodum ben.kafam karıştı çok.
hehe karnında cok hareketliyse doguncada öleee olurrr.
bu arada haftaya pazartesi istanbula geliyorummm
fırsat olursa gamze ve senle görüşmekk isterimmmm.
tabi istanbulda olannn diger arkadaşlarladaa
Elara doğum tarihim 10.06.85 .... ilişki 14 ve 15 ekim
edit ; bu arada duaları senden ben isteyecektim ama
sen önce davrandın :))
hayır yok,
benim 28.09.85
eşim 13.07.81
sat 24 ekim
kızlar bişey sorucam.Adetimin bugün 13. günü.normalde döngüm.32 gün .ayın 7.8 i gibi yumurtlamam olur diye düşünüyodum.dün çok az akıntım vardı.bugün uzayan akıntım var ve sağ ksığım çok ağrıyor.acaba erken yumurtluyo olabilirmiyim.Bugünkü ateşimde normaldi bi düşüş yoktu yani.Bioritmde 3-8 arası erkek gözüküyo.bende tek ilişkiyle kalmak istiyorum.Acaba hangi tarihte kalmalıyım
Ay kızlar oku oku bitmiyo.ben bugün doktora gittim yumurtam varmı varsa ne tarafta öğreneyim diye.rastgele gittim hastaneye dedim kasığım çok ağrıyo.ultrasonla bakarmısınız dedim,kadın da baktı bişey yok dedi solda büyümüş bi yumurtanız var ama o böyle ağrı yapmaz dedi.smear aldı sonra bide idrar tahlili dedi.halbuki ağrı falan yok tek yumurtanın yerini öğreneyim diye gittim.soldaymış napiyim şimdi.sağ erkek çeker diyo herkes ya.ama eşiminde aklına soktum artık.of ya of deniycem galiba.bu arada ben erken mi yumurtluyomki 14.gün bekliyodum ben.kafam karıştı çok.
Ay canim ya Istanbulda olasim geldi keske benimde öyle imkanim olsaydida bende bulussaydim sizlerle
Asilim canim hani yine sen bilirsin ama profilini gördükce hüzünlü bir kadin gözümün önüne geliyor artik senin mutlu bir kadin olman lazim Asil Pasaya hamilesin yani nacizane fikrimi söylemek istedim
Elaracigim ben Araliga kaldim canim yani Kasimi atliyorum biliyorsun doktorda terminim vardi ve dediki kullandigin ilaclar cok agir (antibiotik,surup,v.s.)sen bir adet dönemi gecir cünki vucudunda kullandigin ilaclarin etkisi tedavi bittikten sonrada devam eder o sebeple yumurtan kaliteli olmaz dedi sana tavsiyem bu dedi bu arada ikna ettim doktoru yumurta takibi ve catlatma ignesi yapacak sans(erkek cocuk icin)%50 dedi bende biliyorum ama sizde benim vucudumu artik taniyorsunuz (yani alt kati)hamile kalmam cok zor birde ayda tek iliski ile dahada zorlasiyor bana bu konuda yardimci olurmusunuz dedim evet ama garantisi yok dedi yinede Aralikta adetim bittikten sonra basliyacak takibe hadi hayirlisi artik.......
elaracım bugun erkekncısın cnm erken mı kalkdın???:))
elaracaığım bana ekim için bakabilrmisin
benim dt 06 04 1976
eşimin dt 20 03 1971
ekim 24 ve kasım 1 de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?