bebek cinsiyet belirleme..

iki koyu çizgiyi yakalayınca yum.un çatlamak üzere demektir
her dört saatte bi testi tekrarlayın der elara mesela ....
koyudan sonra silikleşince yum. çatlamış demektir
benim ilk olduğu için ben çok kasmadım 2 çizgiyi görünce ilişki gerçekleşti
ertesi günü sağlam olsun die bi daha oldu o zamanda çizgi silikti mesela belliki
yeni çatlamış

asil mavi başka ilişki olmadı dimi
inş oğluşu tutturmuştursun

kızlar bişey sorucam.Adetimin bugün 13. günü.normalde döngüm.32 gün .ayın 7.8 i gibi yumurtlamam olur diye düşünüyodum.dün çok az akıntım vardı.bugün uzayan akıntım var ve sağ ksığım çok ağrıyor.acaba erken yumurtluyo olabilirmiyim.Bugünkü ateşimde normaldi bi düşüş yoktu yani.Bioritmde 3-8 arası erkek gözüküyo.bende tek ilişkiyle kalmak istiyorum.Acaba hangi tarihte kalmalıyım

asilmavi kullanıcısından alıntı Mesajı göster
herkese günaydınnnn

kızlarrrrr kalbim küt küt sanırım dışarda atıyor ama ben görmüyorum ......
hamileyimmmmm
ben bunu kacirmisim.. Allah saglikla kavustursun bebisine.... Hayirli ugurlu olsun.. Gonlune gore versin insh..

Ay kızlar oku oku bitmiyo.ben bugün doktora gittim yumurtam varmı varsa ne tarafta öğreneyim diye.rastgele gittim hastaneye dedim kasığım çok ağrıyo.ultrasonla bakarmısınız dedim,kadın da baktı bişey yok dedi solda büyümüş bi yumurtanız var ama o böyle ağrı yapmaz dedi.smear aldı sonra bide idrar tahlili dedi.halbuki ağrı falan yok tek yumurtanın yerini öğreneyim diye gittim.soldaymış napiyim şimdi.sağ erkek çeker diyo herkes ya.ama eşiminde aklına soktum artık.of ya of deniycem galiba.bu arada ben erken mi yumurtluyomki 14.gün bekliyodum ben.kafam karıştı çok.

yani erkek bebekte yumurtlama günü ve tek ilişki önemli
benim 2 kızım var bende bu yöntemi deneyeyecğim inş.tabiiki ilk önce dua
bio ritimide denk getirmeye çalışacağım Allah inş. gönlümüze göre verir

:))))) biz kadınlar çok fenayız ay bende birkere adet günüm 11.12 gün demıstım doktora oysaki daha 3.4 gün vardı günümün gelmesine :)) sırf hamılemıyım dıye meraktan
umarım kadın doğum uzmanları bu sayfayı okumaz :)))

hehe karnında cok hareketliyse doguncada öleee olurrr.
bu arada haftaya pazartesi istanbula geliyorummm
fırsat olursa gamze ve senle görüşmekk isterimmmm.
tabi istanbulda olannn diger arkadaşlarladaa

Ay canim ya Istanbulda olasim geldi keske benimde öyle imkanim olsaydida bende bulussaydim sizlerle

Elara doğum tarihim 10.06.85 .... ilişki 14 ve 15 ekim

edit ; bu arada duaları senden ben isteyecektim ama
sen önce davrandın :))

Asilim canim hani yine sen bilirsin ama profilini gördükce hüzünlü bir kadin gözümün önüne geliyor artik senin mutlu bir kadin olman lazim Asil Pasaya hamilesin yani nacizane fikrimi söylemek istedim

Elaracigim ben Araliga kaldim canim yani Kasimi atliyorum biliyorsun doktorda terminim vardi ve dediki kullandigin ilaclar cok agir (antibiotik,surup,v.s.)sen bir adet dönemi gecir cünki vucudunda kullandigin ilaclarin etkisi tedavi bittikten sonrada devam eder o sebeple yumurtan kaliteli olmaz dedi sana tavsiyem bu dedi bu arada ikna ettim doktoru yumurta takibi ve catlatma ignesi yapacak sans(erkek cocuk icin)%50 dedi bende biliyorum ama sizde benim vucudumu artik taniyorsunuz (yani alt kati)hamile kalmam cok zor birde ayda tek iliski ile dahada zorlasiyor bana bu konuda yardimci olurmusunuz dedim evet ama garantisi yok dedi yinede Aralikta adetim bittikten sonra basliyacak takibe hadi hayirlisi artik.......

haskenacım bioritim günlerini özelden atacaktım ama özel mesaj sürem dolmadıı.uykumda geldi bekleyemedim burdan yazıyorum

kasım 6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16 erkek günlerin
aralık 3-4-5-6-7-8-9 erkek günleri
aralık 1-27-28-29-30-31 erkege yatkın günlerin

hayır yok,
benim 28.09.85
eşim 13.07.81
sat 24 ekim

özelden attım bioritim günlerini

yumurtlama konusunda net bişi sölemek cok zor.en güzeli ovulasyon testi.ama 32 günde regli olanlar bazen 2 kez yumurtlayabiliyor.
erkek bebek istiyorsun galiba.yumurtlamanı testle tespit edip bioritimdeki günlere denk geliyorsa ilişki denesen iyi olur. başka cocugun varmı?

hehe uyanıkk seniiiii.aferin kızzz iyi yapmışın:))
cnm senin işini şansa bırakmaman lazım ovulasyon testi mutlaka kullanmalısınn.kendini hazır hissetmiyorsan ertele bu ay.hiç bi zorunlulugunn yokk.
kocandaa az sabırlı olmak zorunda.içine sinmeden deneme yapma derim ben.yinede sen bilirisin

cnm bende isterdimm vallaa.inşallahh kısmet olur bigünn
sen resmini eklicektinnn buaradaa.
asilmaviye bende sölemiştim bu resim olmamış sana diye:) bekliyoruzz degişmesinii dimiii

cnm yardımcı olacak doktor bulmuşsun cok sevindimmm.inşallahh cok bekletmeden gelir bebişinn.aralıga ertelemen de iyi olmuş ayrıca.inşallah bioritimede denk gelir

elaracım bugun erkekncısın cnm erken mı kalkdın???:))

günaydın cnmm.kardeşimin camaşırları vardı onları ögleye kadar yıkayıp kurutmam gerekiyor.akşam 2 makina yıkandı onları astımm,bide makinada yıkananlar varr halaa.onları halledeyim diye mecburen kalktımm
benim ön balkon sabah güneşini cok ii alıyorr.bugün havaa yinee cok güzell yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…