bebek cinsiyet belirleme..

hım ewet ya ıst buldada cok guzel aynı yazdan kalma gıbı gunes var mubarek ay yaz gıbısı yok yaaaaaa kısında ayrı bır guZellıgı var ama ıste elaracım sen bana bırsey yollayacaktın cnm hatırladınmı??

cnm iyi yapmışsın.Bir imkan varsa kullanmak gerek:))

Ben yumurtanın ultrasonla görülebildiğini bilmiyordum.Çok küçük bişey sanıyordum:18:

gunaydın cnm aaaaaa neden ya yapma olur aıle ıcınde bazen böle tatsızlıklar ıns buyuk degıldır cnmm....

bana çok kötü şeyler söyledi kalbim çok kırıldı gamze bide çocuk yapmayı düşünüyorum ne aptalım dedim oda bana ben senin gibi birinden çocuk yapmak istemiyorum dedi daha neler neler sabrını zorluyormuşum hep onun

cnm ya duzelır ıns ay uzuldum ınankı ......uzulme cnm ıns en kısa zamanda atlatırsınız bu donemı

Son düzenleme:
14 ekim nötr
15 ekim erkege yatkın
duaları yolladım cnm
teşekkür ederim

Canım Allah gönlüne göre verir inş.Çook sevindim Allah tamamına erdirsin bende namazlarmda hep dua ettim sizler için kendim için çok mutlu oldum dualarını hiç eksik etme
çok sağol

asil mavi başka ilişki olmadı dimi
inş oğluşu tutturmuştursun
aminnnn. benim 2 ilişkim oldu çift çizgiyi yakaladığım gün
ve ertesi gün silikleşince ...

ben bunu kacirmisim.. Allah saglikla kavustursun bebisine.... Hayirli ugurlu olsun.. Gonlune gore versin insh..
aminnn. Allah razı olsun hepinizden

Asilim canim hani yine sen bilirsin ama profilini gördükce hüzünlü bir kadin gözümün önüne geliyor artik senin mutlu bir kadin olman lazim Asil Pasaya hamilesin yani nacizane fikrimi söylemek istedim
ne dmemek sen istersinde değiştirmezmiyim
şimdi bakıyom bişiler
Elara da demişti ama sonra unutmuştum .. malum paso nette
doktor araştırıyom

günaydın kızlar nasılsınız bugün biz gece kocamla kavga ettik ben bebek yapmaktan vazgeçtim
günaydın ezel .. bende akşam kavga ettim ve doğurmaktan
vazgeçtim .. içimde tutucam

işin şakası bi tarafada ben hemen hemen her gece ediyorumdur anası danası yüzünden en basiti akşam markete gidecektik neymiş anasıda gelecekmiş ..kopardım
kıyameti .. pazarada beraber gittik zaten pazar yerini kaç kere tavaf ettik
hatırlamıyom ... velhasıl gelmeyecek anan dedim bindik arabaya baktım
kaynana nasıl bir kulaktır duymuş 3.kattan araba kapısının sesini
şak bitivermiş balkona bize bakıyo .. inan kendi meselemiz yüzünden
ne zaman kavga ettik hatırlamıyorum .. belkide hiç etmedik
eğer kavganız aranızdaki bişiden ise bence sevin saygı yitirlmediği
abartılmadığı sürece evliliğin tuzu biberi ...

günaydın kızlar nasılsınız bugün biz gece kocamla kavga ettik ben bebek yapmaktan vazgeçtim

günaydın herkese

ezelcim canını sıkma. bütün bunları birgün hatırlamayacaksın bile. o yüzden üzme kendini. İnşallah düzelir.

bu arada dün amniyosentez yaptırdım. çok basit bir işlemmiş. o kadar stres olduğuma yanıyorum. iğne vurulmak kadar bie acımıyor. üstelik bebişim de hiç kıpırdamadı. aferim oğluma.

insan kavga esnasında sarf ettiği sözlerin %80 i
karşısındakini kırmak içindir .. bu amacı güttüğü için çok fazla kaile
almak bana göre doğru değil (karı koca için geçerli tabi) mutlaka
kırılırız belki 1-2 gün gönül koyarız ama dediğim gibi çok fazla
ciddiye alınmamalı ..

bu arada dün annemlerde yattım tabi bütün gün. ananem de vardı. sohbet ettik. ilk annemi doğurmuş ananem. sonra allah dua ettim diyor. hayırlısı ile bir oğlum olsun. hemen hamile kalmış bir oğlu olmuş. 4-5 yaşlarına gelmiş. ananemin dediğine göre nazar olmuş çocukta. ölmüş. bir daha allahtan erkek evlat istemiş. bir tane daha oğlu olmuş. o da 2 yaşındayken evde yangın çıkmış ve gözleri kör olmuş. bir süre sonra da ölmüş. artık diyor allahıma dedim. kız erkek farketmez ama ömürlü olsun. teyzem doğmuş. arkasından da dayım olmuş.
kendi adıma çok ders çıkardım. dua ederken hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü olsun diyorum.

neler çekmiş annanen yazık çok üzüldüm insanın evladını kaybetmesi çok kötü o iki tane birden kaybetmiş gerçekten Rabbim uzun ömürlü sağlıklı sıhatli evlat versin inşaAllah

Kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederm haklısınız biliyorum o sözler beni kırmak amaçlıydı ama amacına ulaştı işte çok üzgünüm ama teşekkürler en azından kafama takmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…