- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.321
günaydın cnmm.kardeşimin camaşırları vardı onları ögleye kadar yıkayıp kurutmam gerekiyor.akşam 2 makina yıkandı onları astımm,bide makinada yıkananlar varr halaa.onları halledeyim diye mecburen kalktımm
benim ön balkon sabah güneşini cok ii alıyorr.bugün havaa yinee cok güzell yaa
hım ewet ya ıst buldada cok guzel aynı yazdan kalma gıbı gunes var mubarek ay yaz gıbısı yok yaaaaaa kısında ayrı bır guZellıgı var ama ıste elaracım sen bana bırsey yollayacaktın cnm hatırladınmı??
hıhıh ewetttttcnm
aklımda cnm ,ama fırsat bulamıyorumm.bi kac güne yapar yollarımm inş
kızımda uyandıı cıkıyorumm.görüşürüz kızlarr
Ay kızlar oku oku bitmiyo.ben bugün doktora gittim yumurtam varmı varsa ne tarafta öğreneyim diye.rastgele gittim hastaneye dedim kasığım çok ağrıyo.ultrasonla bakarmısınız dedim,kadın da baktı bişey yok dedi solda büyümüş bi yumurtanız var ama o böyle ağrı yapmaz dedi.smear aldı sonra bide idrar tahlili dedi.halbuki ağrı falan yok tek yumurtanın yerini öğreneyim diye gittim.soldaymış napiyim şimdi.sağ erkek çeker diyo herkes ya.ama eşiminde aklına soktum artık.of ya of deniycem galiba.bu arada ben erken mi yumurtluyomki 14.gün bekliyodum ben.kafam karıştı çok.
günaydın kızlar nasılsınız bugün biz gece kocamla kavga ettik ben bebek yapmaktan vazgeçtim
gunaydın cnm aaaaaa neden ya yapma olur aıle ıcınde bazen böle tatsızlıklar ıns buyuk degıldır cnmm....
bana çok kötü şeyler söyledi kalbim çok kırıldı gamze bide çocuk yapmayı düşünüyorum ne aptalım dedim oda bana ben senin gibi birinden çocuk yapmak istemiyorum dedi daha neler neler sabrını zorluyormuşum hep onun
teşekkür ederim14 ekim nötr
15 ekim erkege yatkın
duaları yolladım cnm
çok sağolCanım Allah gönlüne göre verir inş.Çook sevindim Allah tamamına erdirsin bende namazlarmda hep dua ettim sizler için kendim için çok mutlu oldum dualarını hiç eksik etme
aminnnn. benim 2 ilişkim oldu çift çizgiyi yakaladığım günasil mavi başka ilişki olmadı dimi
inş oğluşu tutturmuştursun
aminnn. Allah razı olsun hepinizdenben bunu kacirmisim.. Allah saglikla kavustursun bebisine.... Hayirli ugurlu olsun.. Gonlune gore versin insh..
ne dmemek sen istersinde değiştirmezmiyimAsilim canim hani yine sen bilirsin ama profilini gördükce hüzünlü bir kadin gözümün önüne geliyor artik senin mutlu bir kadin olman lazim Asil Pasaya hamilesin yani nacizane fikrimi söylemek istedim
günaydın ezel .. bende akşam kavga ettim ve doğurmaktangünaydın kızlar nasılsınız bugün biz gece kocamla kavga ettik ben bebek yapmaktan vazgeçtim
günaydın kızlar nasılsınız bugün biz gece kocamla kavga ettik ben bebek yapmaktan vazgeçtim
insan kavga esnasında sarf ettiği sözlerin %80 ibana çok kötü şeyler söyledi kalbim çok kırıldı gamze bide çocuk yapmayı düşünüyorum ne aptalım dedim oda bana ben senin gibi birinden çocuk yapmak istemiyorum dedi daha neler neler sabrını zorluyormuşum hep onun
bu arada dün annemlerde yattım tabi bütün gün. ananem de vardı. sohbet ettik. ilk annemi doğurmuş ananem. sonra allah dua ettim diyor. hayırlısı ile bir oğlum olsun. hemen hamile kalmış bir oğlu olmuş. 4-5 yaşlarına gelmiş. ananemin dediğine göre nazar olmuş çocukta. ölmüş. bir daha allahtan erkek evlat istemiş. bir tane daha oğlu olmuş. o da 2 yaşındayken evde yangın çıkmış ve gözleri kör olmuş. bir süre sonra da ölmüş. artık diyor allahıma dedim. kız erkek farketmez ama ömürlü olsun. teyzem doğmuş. arkasından da dayım olmuş.
kendi adıma çok ders çıkardım. dua ederken hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?