bebek cinsiyet belirleme..

ezel bencede bak bende hamıleyım ama hala bı ton kavga edıyoruz ve bıde bu cocugu esım ıstemıstı ama yok bu ınsanlar adam olmaz bana daha gecen dedıkı dogurda alıyım gıdeyım cocuklarımı bende ruyanda alırsın dedım sen dua ette ben sana dogurucagım cocugu gösterım dedım yanı cnmm ve bu kavganın hıc nedenı yok ben baslattım ama hamılelık psıkolojısı "anlamıyorlar ıste neysekı aklı basına geldı sonradan cıcekler fln özurler oda bunalıyomus fln off bence takmaya degmez..

ezel senin ne kadar oldu evlilik ?

çok yeni canım 1 yıl olmadı bile daha 2 yıla yakın nişanlıydık ondan öncede 1,5 yıl sevgili ben çok kaprisli bir insanım kabul ediyorum benim eşimde bana kötü bişey yaptığı zaman çiçek alır özür diler vs.. sevgiliykende nişanlıykende evliliğimizdede bu böyle oldu çok şükür diyorum ama çok ağır bir söz söyledi

GÜNAYDIN güzel anne adaylari nasilsiniz bakem bu sabah ;
Canim benim tesekkür ederim hakkini helal et bacim cok emegin geciyor bize hersey normal giderse 7-8-9- Aralik yumurtlama günüm olabilir hadi hayirlisi .....

günaydın kızlar nasılsınız bugün biz gece kocamla kavga ettik ben bebek yapmaktan vazgeçtim

Sana sunu garantisini verebilirimki iki gün sonra bu yazdigina bakip güleceksin su an cok sinirlisin ve esini söyledigini aklina getirip getirip dahada sinirleniyorsun biliyormusun Isvicreli bilim adamlari arastirma yapiyor ve en cok tartisan ciftler aslinda en iyi ciftlermis yani en mutlu ve uzun süreli evli kalmayi basaran ciftler cünki hala aralarinda tartisacak ortak konulari oldugu icin en mutsuz ve evliligi kisa olanlarda tartismayanlar cünki tartisacak konulari bile yok eminim aksam esin gönlünü alacaktir 10 yillik evli bir abla olarak söyleyeyim(35 yasindayim)biz bu yollardan cok gectik halada geciyoruz gülüm benim üzme tatli canini bak stres hamile kalmayi zorlastiriyor

canım benimde 2 yıl doldu ..
valla şimdi ne ağır şeyler söylüyoooo
1 saat sonra unutuyorum.. unutmasam nolacak
evi terk etsem çözüm değil söke söke geri alır
benim kocamdan kurtuluşumun tek yolu ölüm onu anladım artık

Asilmaviden alintine dmemek sen istersinde değiştirmezmiyim
şimdi bakıyom bişiler
Elara da demişti ama sonra unutmuştum .. malum paso nette
doktor araştırıyom

günaydın ezel .. bende akşam kavga ettim ve doğurmaktan
vazgeçtim .. içimde tutucam

işin şakası bi tarafada ben hemen hemen her gece ediyorumdur anası danası yüzünden en basiti akşam markete gidecektik neymiş anasıda gelecekmiş ..kopardım
kıyameti .. pazarada beraber gittik zaten pazar yerini kaç kere tavaf ettik
hatırlamıyom ... velhasıl gelmeyecek anan dedim bindik arabaya baktım
kaynana nasıl bir kulaktır duymuş 3.kattan araba kapısının sesini
şak bitivermiş balkona bize bakıyo .. inan kendi meselemiz yüzünden
ne zaman kavga ettik hatırlamıyorum .. belkide hiç etmedik
eğer kavganız aranızdaki bişiden ise bence sevin saygı yitirlmediği
abartılmadığı sürece evliliğin tuzu biberi ...
[/QUOTE]
Haskenanin cevabi;

ASILIM bu ne asalet canim benim iste bu ya süper profil olmus bu arada nasilsin nasil gidiyor hamilelik

Ay canim ya nedir su kaynanalardan cektigimiz ya bende esimle sadece kaynana yüzünden tartisiyorum hepsini bir evemi kapatsak bunlarin yesinler birbirlerinin basini bizden uzak olsunlar

Son düzenleme:

beğendiğine sevindim
bugün ilk kez 13,40 da doktora gidicem ben ikiz kızıyım bakalım genler
bana geçtimi tek kesemi 2 kesemi bugün görücem

kaynanaya gelince kaynar kazana atmalııııı

o kounuda bende çok uğraştım sağ yumurtalığı yakalamak için 3 kez dr gittim
2 sefer yakaladık ama ozamanda hamile kalamadım

günaydın kızlar nasılsınız bugün biz gece kocamla kavga ettik ben bebek yapmaktan vazgeçtim

güzelim her evde olan şeyler bunlar bizde 11 yıllık evliyiz
her evlilikte inişler çıkışlar neler yaşanıyor neler ....

kurtluş değil çok seviyosun o yüzden

şu konuya şöyle bi yorum yapayım
bizde önce kadın olduğumuz için birer kaynana adayıyız
bu doğru .... Allah nasip eder benimde bi gelinim olursa
mutlaka arada takışmalarımız olur ama şunu iyi
biliyorum ki benim kaynanamla yaşadığım problemlerle
aynı olmaz mesela şunun bilincindeyim
çocuğun dünyaya gelmesinde ben bi vesileyim
ona belli bi yere kadar yol arkadaşlığı yapar elimden geldiğince
hayata hazırlarım ama o benim malım değil
o ayrı bi hayat ayrı bi birey .. kendi hayatını düzenini
kurmaya başladığı andan itibaren ota samana müdahalem olmaz
çok çekmiş biri olarak bunu başkasının kızına kendi evladıma
yaşatmam sanıyorum evladım evladımdır .. malım değil

beğendiğine sevindim
bugün ilk kez 13,40 da doktora gidicem ben ikiz kızıyım bakalım genler
bana geçtimi tek kesemi 2 kesemi bugün görücem

kaynanaya gelince kaynar kazana atmalııııı

Ay canim ya bende bayilirim ikizlere ay hadi InsaAllah kiz ne güzel olur bir kiz bir erkek
canim sabirsizlikla bekliyorum bugün aksami güzel haberide mutlaka bizimle paylas.....

Canim ya biz bütün kanyanalara laf söylemiyoruz gelinlerine eziyet eden ogullarindan kiskanan herseye burnunu sokan kaynanalara lafimiz ayrica ben gelinime kaynana degil anne olmayi düsünüyorum aradaki farki bu canim kiz sende iki oglan anasi olunca gözünmü korktu gelinlerden ne ......

ya kızlar bende saka yapıyorım zaten yanı tabıkıde aramızda jenerasyon farkı olucak zaten her sey cok farklı olur emınım..

haskena ..profilinde fotoğrafın yok
ama yum.takibi çatlatma iğnesi konusunda doktorunun ikna olması güzel
olmuş inş. 2011 de bi pipili haberi alırız senden .. çok düzenli dua etmeye çalıştığım
bir arkadaş var kk da şimdi senin içinde edicem Rabbim kabul etsin inş.
(bu arada toplu olarak da ediyorum)

ben de iki oğluş annesi olcam inşallah. ama gelin torun görürmüyüm bilmiyorum. benim oğluşlar evleninceye kadar ben moruklamış olurum Allah ömür verirse tabi.

ezelcimm her evde yaşanan olaylar bunlar.bence cok takılma.her tarışma sonrası cocuk yapmaktan vazgecilseydi kimsenin cocugu olmazdı.

bizimde kaynana yüzünden en güzel günlerimiz zehir olduu.cicim aylarını bile yaşayamadımm.ama şuann ne kaynana derdim var nede görümceee..
eşimin ailesinden hiçkimseyle görüşmüyorumm cok mutluu bi hayatım var:)
3 yıldır ilk kez ramazan bayramında gittim kaynanaya.ondada sadece elini öptüm okadar.konuşmadık bile.ama eşim herzaman gider annesine.gitmekte zorunda zaten.gitmedigi zaman ben diyorum annene git ihtiyacı varmı bi görün de gel diye.
zamanında cok üzdüler beni o nedenle şuan hiç kıymetleri kalmadıı

[

hadi gözün aydınnn.maşallah ogluna.cetvelinide degiştirelim artıkk.maviş bişiler yapalım sanada.

yaa süpersinn.

:)) hamileyken buna benzer cok tartışmamız oldu bizimde.

aa enteresnnn.eşim cok uysal biridirrr.ben tartışma cıkarmasam onun gıkıı cıkmazz
ama bendee illaaa bişi bulcam adama catacamm:))tartışmak hoşuma gidiyor benim yaa.cünkü sonu güzel bitiyor geneldee:))

evet senin görüşmediğini biliyordum
bence de bu durumda en doğrusu ya çok seyrek ya da
hiç görüşmemek beni ve evliliğimi daha çok başında çok yıprattılar
halada aynı tas aynı hamam
aslında eşimde kabahat beni yüz göz etti ..bunun sonu yok
sizinki gibi olmalı kendi görüşüyorsa görüşsün
beni bulaştırmasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…