- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.341
bana çok kötü şeyler söyledi kalbim çok kırıldı gamze bide çocuk yapmayı düşünüyorum ne aptalım dedim oda bana ben senin gibi birinden çocuk yapmak istemiyorum dedi daha neler neler sabrını zorluyormuşum hep onun
ezel senin ne kadar oldu evlilik ?
haskenacım bioritim günlerini özelden atacaktım ama özel mesaj sürem dolmadıı.uykumda geldi bekleyemedim burdan yazıyorum
kasım 6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16 erkek günlerin
aralık 3-4-5-6-7-8-9 erkek günleri
aralık 1-27-28-29-30-31 erkege yatkın günlerin
günaydın kızlar nasılsınız bugün biz gece kocamla kavga ettik ben bebek yapmaktan vazgeçtim
bana çok kötü şeyler söyledi kalbim çok kırıldı gamze bide çocuk yapmayı düşünüyorum ne aptalım dedim oda bana ben senin gibi birinden çocuk yapmak istemiyorum dedi daha neler neler sabrını zorluyormuşum hep onun
çok yeni canım 1 yıl olmadı bile daha 2 yıla yakın nişanlıydık ondan öncede 1,5 yıl sevgili ben çok kaprisli bir insanım kabul ediyorum benim eşimde bana kötü bişey yaptığı zaman çiçek alır özür diler vs.. sevgiliykende nişanlıykende evliliğimizdede bu böyle oldu çok şükür diyorum ama çok ağır bir söz söyledi
ASILIM bu ne asalet canim benim iste bu ya süper profil olmus bu arada nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Ay canim ya nedir su kaynanalardan cektigimiz ya bende esimle sadece kaynana yüzünden tartisiyorum hepsini bir evemi kapatsak bunlarin yesinler birbirlerinin basini bizden uzak olsunlar
o kounuda bende çok uğraştım sağ yumurtalığı yakalamak için 3 kez dr gittimAy kızlar oku oku bitmiyo.ben bugün doktora gittim yumurtam varmı varsa ne tarafta öğreneyim diye.rastgele gittim hastaneye dedim kasığım çok ağrıyo.ultrasonla bakarmısınız dedim,kadın da baktı bişey yok dedi solda büyümüş bi yumurtanız var ama o böyle ağrı yapmaz dedi.smear aldı sonra bide idrar tahlili dedi.halbuki ağrı falan yok tek yumurtanın yerini öğreneyim diye gittim.soldaymış napiyim şimdi.sağ erkek çeker diyo herkes ya.ama eşiminde aklına soktum artık.of ya of deniycem galiba.bu arada ben erken mi yumurtluyomki 14.gün bekliyodum ben.kafam karıştı çok.
günaydın kızlar nasılsınız bugün biz gece kocamla kavga ettik ben bebek yapmaktan vazgeçtim
canım benimde 2 yıl doldu ..
valla şimdi ne ağır şeyler söylüyoooo
1 saat sonra unutuyorum..unutmasam nolacak
evi terk etsem çözüm değil söke söke geri alır
benim kocamdan kurtuluşumun tek yolu ölüm onu anladım artık
haskena .. şimdi aralıkta denicen dimi
haskena .. şimdi aralıkta denicen dimi
şu konuya şöyle bi yorum yapayımaaa bnce öle demeyın ben kayananmdan nefret etmeme rahmen bı sey demıyorum cunku bende 2 kez kısmet olursa kaynana olcam ve sızde kaynana olmak ıstemıyormusunuzu erkek cocuk ıcın o yuzcden öle dusunmeyın kızlr :)))
beğendiğine sevindim
bugün ilk kez 13,40 da doktora gidicem ben ikiz kızıyım bakalım genler
bana geçtimi tek kesemi 2 kesemi bugün görücem
kaynanaya gelince kaynar kazana atmalııııı
aaa bnce öle demeyın ben kayananmdan nefret etmeme rahmen bı sey demıyorum cunku bende 2 kez kısmet olursa kaynana olcam ve sızde kaynana olmak ıstemıyormusunuzu erkek cocuk ıcın o yuzcden öle dusunmeyın kızlr :)))
Ay canim ya bende bayilirim ikizlere ay hadi InsaAllah kiz ne güzel olur bir kiz bir erkek
canim sabirsizlikla bekliyorum bugün aksami güzel haberide mutlaka bizimle paylas.....
Canim ya biz bütün kanyanalara laf söylemiyoruz gelinlerine eziyet eden ogullarindan kiskanan herseye burnunu sokan kaynanalara lafimiz ayrica ben gelinime kaynana degil anne olmayi düsünüyorum aradaki farki bu canim kiz sende iki oglan anasi olunca gözünmü korktu gelinlerden ne ......
ya kızlar bende saka yapıyorım zaten yanı tabıkıde aramızda jenerasyon farkı olucak zaten her sey cok farklı olur emınım..
aaa bnce öle demeyın ben kayananmdan nefret etmeme rahmen bı sey demıyorum cunku bende 2 kez kısmet olursa kaynana olcam ve sızde kaynana olmak ıstemıyormusunuzu erkek cocuk ıcın o yuzcden öle dusunmeyın kızlr :)))
ne dmemek sen istersinde değiştirmezmiyim
şimdi bakıyom bişiler Elara da demişti ama sonra unutmuştum .. malum paso nette
doktor araştırıyom
bu avatarıı begendimmmmm
günaydın ezel .. bende akşam kavga ettim ve doğurmaktan
vazgeçtim .. içimde tutucam
işin şakası bi tarafada ben hemen hemen her gece ediyorumdur anası danası yüzünden en basiti akşam markete gidecektik neymiş anasıda gelecekmiş ..kopardım
kıyameti .. pazarada beraber gittik zaten pazar yerini kaç kere tavaf ettik
hatırlamıyom ... velhasıl gelmeyecek anan dedim bindik arabaya baktım
kaynana nasıl bir kulaktır duymuş 3.kattan araba kapısının sesini
şak bitivermiş balkona bize bakıyo.. inan kendi meselemiz yüzünden
ne zaman kavga ettik hatırlamıyorum .. belkide hiç etmedik
eğer kavganız aranızdaki bişiden ise bence sevin saygı yitirlmediği
abartılmadığı sürece evliliğin tuzu biberi ...
günaydın herkese
bu arada dün amniyosentez yaptırdım. çok basit bir işlemmiş. o kadar stres olduğuma yanıyorum. iğne vurulmak kadar bie acımıyor. üstelik bebişim de hiç kıpırdamadı. aferim oğluma.
insan kavga esnasında sarf ettiği sözlerin %80 i
karşısındakini kırmak içindir .. bu amacı güttüğü için çok fazla kaile
almak bana göre doğru değil (karı koca için geçerli tabi) mutlaka
kırılırız belki 1-2 gün gönül koyarız ama dediğim gibi çok fazla
ciddiye alınmamalı ..
ezel bencede bak bende hamıleyım ama hala bı ton kavga edıyoruz ve bıde bu cocugu esım ıstemıstı ama yok bu ınsanlar adam olmaz bana daha gecen dedıkı dogurda alıyım gıdeyım cocuklarımı bende ruyanda alırsın dedım sen dua ette ben sana dogurucagım cocugu gösterım dedım yanı cnmm ve bu kavganın hıc nedenı yok ben baslattım ama hamılelık psıkolojısı "anlamıyorlar ıste neysekı aklı basına geldı sonradan cıcekler fln özurler oda bunalıyomus fln off bence takmaya degmez..
Sana sunu garantisini verebilirimki iki gün sonra bu yazdigina bakip güleceksin su an cok sinirlisin ve esini söyledigini aklina getirip getirip dahada sinirleniyorsun biliyormusun Isvicreli bilim adamlari arastirma yapiyor ve en cok tartisan ciftler aslinda en iyi ciftlermis yani en mutlu ve uzun süreli evli kalmayi basaran ciftler cünki hala aralarinda tartisacak ortak konulari oldugu icin en mutsuz ve evliligi kisa olanlarda tartismayanlar cünki tartisacak konulari bile yok eminim aksam esin gönlünü alacaktir 10 yillik evli bir abla olarak söyleyeyim(35 yasindayim)biz bu yollardan cok gectik halada geciyoruz gülüm benim üzme tatli canini bak stres hamile kalmayi zorlastiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?