bebek cinsiyet belirleme..

senin ilk bebeğin mi.

aminnn ... bebeğimi kucağıma alırsam .. onlara
zaten gösterme niyetim yokta ben eşimle yolumu ayırma planı içersindeyim

gör bak hepsini unutacaksın kendini toparla
şu an kötü hissediyorsun ama hepsi geçecek
yuva bozmak çok zor allah göstermesin
ve ayrıca aileleri terk edemiyosun bizdede öyle seni anlıyorum

offf. üzüldüm şimdi.
neden böyle oldu.tamda hamişliğini yeni öğrenmişken.

evliliğimle ilgili benim de sorunlarım var aslında.
çok fırtınalı dönemlerden geçtik.şimdi eşimle sanki ayrı dünyalardayız.irtibatı kopardık böyle daha mutluyuz sanki.kimse kimsenin ne dediğini bile umursamıyor.

ama ben kendi aileme olan sevgimi yitirdim en kötüsü bu oldu benim için.
evliliğimin ilk yıllarında boşanmak istedim.hep beni kocama geri yönlendirdiler.sanırım bu yüzden artık annemi sevemiyorum.psikoterapi aldım orda psikolog söyledi bunu.
fakat işin garibi annem karşıydı bu evliliğe.Evlenip anlaşamayınca beni geri kabul etsin istedim.korkaklık yaptı.
böyle olunca benim içimde herkese karşı bastırılmış bir nefret oluştu.
inşallah böyle durumlar yaşamazsınız

canim hayirli olsun kiz yeni gördümmmmmm bebeginnn Allah tamamina erdirsinnn

Gurbet benimkide Araliga kaldi bacim diyetini özelden yazarmisin bende bu arada yapayim diyom 5 kilo versem süper olacak ay bu arada yigeninin yanaklarindan öpüyorum koklaya koklaya öp onu......
cok tatli teyzesi yawwwwww bir görsennnnnn

gurbetçim

önce 50 sonra 55 sonra bebek yazmışın
bu sefer bayağı iddialıyız.
incelelim de öyle yapalım bebişleri
ivettttttt giiiiii ilbasina kadar zayifliycam insallahhhhh ondan sonaaa keyf sürücemmm citir keyfiii ondan sonra calismalara baslayah dimi gariiiii
ahhh canim Allah kiolaylik versinnnnn bizimkide yeni ise atilacak bakalimmm bilardo salonu acacak ne olur bilemem dükkanin anlasmasi geldi da edin Allah herkese kolaylik versinnn

cnm asılmavıcım uzulme cnm ya ıns duzelır ah ah cok zor yasadıkların ama ıste her aılede farklı sorunlar oluyo cnm... ınan dusun 4 4 luk hıc bır aıle yokdur... varsada ıstısnadır cnmya kıyma bebıse ıns ınsafa gelırler o bebeıs yuzusuyuhurmetıne cnm ya .....

evet haklısın Allah taşıyamayacağı yükü vermezmiş kuluna
ama yolun sonundayım artık .. 1 kaç güne olumlu olumsuz herşey sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…