bebek cinsiyet belirleme..

güzelim anladığım kadarı ile aynı binada ve ayrı oturuyosunuz
sen çalışıyosun akşamdan akşama görüşüyosunuz
anlattığın tarzda olaylar her ailede yaşanmaktadır inanki , bu kadar kendini üzme bence
yıpratıyosun kendini . Eşin aileni tutuyor sürekli oraya girip çıkmanı istiyor anladığım kadarı ile
bu bizim ailelerdede var . Gelini evin içinde görmek isterler .
Şuda aklında bulunsun bu topikte kaç kız varsak herkesin ayrı bir derdi var , kendini bukdar üzme bence
Evide taşıyamazsın anladığım kadarı ile sadece kendini ezdirmeyeceksin
sürekli eşinle bu konuda konuştuğunuzda oda artık nefret etmiştir bir yandan annesi diğer yandan sen
bence kendini biraz sakinleştir çok sık gidip gelmemeye çalış kendinide ezdirme tabi
bizdede anlattığın gibi benim eşimde ailesine düşkün ama allahtan köyde yaşıyorlar yoksa benim işimde zordu

Canım erkeklere annen baban şöyle böyle şunu yaptı bunu yaptı şöyle söyledi böyle söyledi deyince ters tepiyor daha çok inadına yapıyorlar ne var onda söylediğinde bişey yok vs.. diyorlar sen normal bir şekilde anlatacaksın şöyle oldu diye yani çekiştirir gibi değil belki o zaman faydalı olur

umut sen nasılsın.ne zaman çalışmalara başlıyacan.benim ovulasyon büyük ihtimalle p.tesi.eşim çok ısrar ediyor.

güzelim ben bu ay boş geçtim , yumurtlama dönemi geçti
bizimde biraz sıkıntılarımız var aslında ondan sonra yapsak diyorum
eşimde olduğu zaman olsun demezmi :92:

hadi bakalım hayırlısı

sen ne yaptın güzelim barıştınızmı

Bursalımı canım eşinin ailesi?

ya neden bilmiyorum ama bu bursalılarda bir farklılık var.bu forumdada görüyorum.
geçim üstüne değil.geçimsizlik üstüne çalışıyorlar sanki.

canım anlatmak değil herşey gözünün önünde
yaşanıyor zaten herşeye birebir şahit o istiyor yüzüme tükürseler
yarabbi şükür deyim .. takmayayım

Bursalımı canım eşinin ailesi?

ya neden bilmiyorum ama bu bursalılarda bir farklılık var.bu forumdada görüyorum.
geçim üstüne değil.geçimsizlik üstüne çalışıyorlar sanki.
amasyalılar ..ben ve ailem doğam büyüme
bursalıyız babanem ve ananem mükemmel kayınvalideler
benim gözümün önünde hiç kötü örneğim olmadığı için işin
bu kısmını hiç hesap etmedim
bu işin tutulur tarafı kalmadı .. sanırım
yollar ayrılacak

Son düzenleme:

hayırlısı olsun.
görüşme rahat edersin belki.
bebişi de göstermezsin intikamını da alırsın oohh mis

tabi söylemesi kolay ama bende biliyorum insan kendini kötü ettimi kendini tanıyamıyor sinirden.allah yardım etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…