bebek cinsiyet belirleme..

evet haklısın Allah taşıyamayacağı yükü vermezmiş kuluna
ama yolun sonundayım artık .. 1 kaç güne olumlu olumsuz herşey sonuçlanır

canım ALLAH yardımcın olsun inşallah
biraz sabret sonradan pişman olacağın birşey yapma
ALLAH a sığın
la ilâhe illâ ente sübhâneke, innî küntü minez-zâlimin duasını çok oku canım
sıkıntı anında iyi olur
ALLAHın izniyle
inan çok üzüldüm
hepimizin başında neler var.....

Allah razı olsun ..

evet haklısın Allah taşıyamayacağı yükü vermezmiş kuluna
ama yolun sonundayım artık .. 1 kaç güne olumlu olumsuz herşey sonuçlanır
slm ben bir ara yasadiklarimi yazicam
herhaldeeee bitmezzz yaz yaz
beterin beteriiii varrr canim uzulmeee duzelir Allah sabir versinnnn esine akil fikir versin
canim insan süresinin ilk 3 ayetini oku suya ve o sudan esine icir aklina geldikce oku faydasin göreceksin canim benimmmmm

devam edersek bunu da yaparım .. Allah razı olsun
gurbet ... eşimi ne kadar severdim ne kadar çok severek evlendik
ne kadar çok dualar etmiştim eşim olması için
yazık değilmi bize yuvamıza sevgimize bu yaptıkları
yanlarına mı kalacak şimdi Allahım sen bilirsin
sana havale ..

Merhaba arkadaşlar çin takvimini denedinizmi ben yakınlarımdan doğum yapanların ve kendi kızımın baktığımda sonuç doğru çıkar yaş ve aya göre bebeğin cinsiyetini tahmin ediyor denenebilir. 2.çocuğu düşünürsem bu yöntemi denemek istiyorum belki işe yarar 1 kızım var ilerde 1 de oğlum olsa güzel olur allahımın izniyle sevgiler

bugünlerde noluyor bize böyle kızlar üzmeyelim kendimizi bizden değerli bişey yok ben bu sabah kocama inat giyindim süslendim çıktım iş yerimdede herkez bakıyor kendimi çok iyi hissettim asil mavi sende öyle yap onlarla tartıştın diye kendini salma aksine güçlü ol giyimine kuşamına dikkat et yani kendinle ilgilen bırak onların ne dediğini evine çekil manikürünü yap ojeni sür vücut bakımını vs.. yapp boşveeer 3 günlük dünya :87:

selamm kızlarrr.buluşma güzel gecti.bu siteden iki arkadaşla tanıştık.ikisidee cok hoşş,benim tarzımda insanlar.ailece görüşülebilir yani.
himaliaaa senle nezaman buluşcazz.

Son düzenleyen: Moderatör:
üff ya kaç gündür uğramadım bu sayfaları okumadım.ama okur okumaz moral yerlere indi.canım üzülme demiyeceğim.üzül ama ölçülü üzül.eşim hep sevgide ve nefrette ileri gitme der.aslında doğru söylüyor.şu anda senin hormonlar ayakta her şey allak bullak.karar verme ailene danış yanlış kararı toparlamak çok zor.eşinin ailesinin sana davranışı çok da önemli değil önemli olan eşinin sana nasıl davrandığı.bütün erkekler aşağı yukarı aynı.aha benimki yüzlerce kişiyi idare ediyor beyfendi ,tam adam,etrafındakiler pervane ama bana sor bi de .ben de senin gibi çook ayrılmayı düşündüm ama olmadı.ben düşündükçe o yapıştı mubarek.çıkabileceği en yüksek noktaya çıktı.sayende oldu diyor.ben de olduğum yerde sayıyorum.benim gibi kerizi nereden bulacaktı.neyse yazsam sayfalar yetmez.herşeye rağmen alıştık.alışkanlık olduk.artık vaz geçemiyoruz.sizin de öyle olacak.acele karar verme.sala gitsin kaynana nı da kayın babanıda .doğmadan don biçilmez çocuğa allah ona ne yollar açmıştır onu kimse bilemez.hadi selametle .güzel haberlerini bekliyorum.

selamm kızlarrr.buluşma güzel gecti.bu siteden iki arkadaşla tanıştık.ikisidee cok hoşş,benim tarzımda insanlar.ailece görüşülebilir yani.
himaliaaa senle nezaman buluşcazz.

valla bu ara çok yoğunum.şunlar bi gitsin başımdan.eğtime gidecek dinolar .bayram sonrası olabilir.

çin takvimine güven me başka yöntemler de var.elaranın yazdıklarını takip et.dua et hayırlısı ile olur.

sen Allah havale ettin yaaa gerisi önemli degil

Asilmavi canım durumuna çok üzüldüm inan bu sorunlar hemen hemen herkeste var.benimde anlatsam roman olur,çekmediğim kalmadı.zaten ben baştan beri istenmedim,baktılar ayıramadılar kabullendiler.huylarına gidersem beni hizmetçi gibi kullanırlarsa çok iyiler azıcık sesimi çıkarmaya başlasam benden kötüsü olmaz.ben herzaman dünyanın en iyi kocasına sahip olduğumu düşünürüm ama ailesinden çekeceklerimi bilseydim tövbe haşa evliya olsa eşimin yanından bile geçmezdim.çok düşündüm ayrılmayı yeni evliyken ve hatta bazen şimdi bile düşündüğüm oluyo.ama eşim resmen bir melek bana laf söyletmez ezdirmez.ben ilk zamanlar çok taviz verdim hergün temizlikçi gibi evlerine çağırıp iş yaptırırlardı,gitmediğim zaman onlar gelir günlerce kalırlardı,üstüne imalı laflar küçümsemeler.ne salakmışım eşime hiç bişey demeden kendi kendime üzülüp dert ederdim.bir gün artık canıma yetti ayrılalım dedim eşime aklı başına geldi.ve artık eskisi kadar sık görüşmüyorum.bunları 40 yıl sırtında taşırsın 1 gün indirirsin senden kötüsü olmaz.hiçbişekilde yaranamazsın oyüzden artık hiç takmıyorum inan böyle daha kıymetli oluyosun şimdi onların eskiden bana yaptıklarını ben onlara yapıyorum.yemek yapıyolar övünüyolar böylesini kim yapar diye bende bir kaşık alıp bırakıyom yüzmü buruşturuyom gıcık oluyolar,daha neler neler.onlar hep bana yaparlardı hep küçümseme,ima.eşimin ben tepki gösterene kadar beni ezmelerine hiç sesi çıkmazdı.9 aylık hamileydim onları ütüsünü yapardım eşimin gıkı çıkmazdı,ben nişanlılık dahil 5 sene çektim bunları şimdi çok şükür rahatım.haftada 4 gün bende kalırlardı,görümce kaynana kayınpeder,çoluk çocuk...ne salakmışım.avrınızı koyun ezdirmeyin kendinizi

bu hayat elalem yüzünden üzülmeye değmeyecek kadar kısa kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.ben geç de olsa akıllandım.kocam iyi ondan şanslıyım biraz ama inanın ben hala böyle bir ailenin daha varolduğuna inanmıyorum.herkesin derdi kendine ama.bizimkiler sanki uzaydan gelmiş gibi.normal değiller kesinlikle.sizden önemli kimse yok.canınızın kıymetini bilin.

Sinirliyken çok sağlıklı kararlar alınmaz önce biraz sabırlı ol ve sakinleş bikaçgün görüşmemeye yanyana gelmemeye çalış sonra eşinin artılarını ve eksilerini hesapla onsuz hayatın nasıl olacağını yaşayarak düşün sonra daha sağlıklı bir karar verizrin benim önerim sakın eşini bırakma ve zamanla görüceksinki herkonuda senin yanında olmaya başlıycak enazından aile konusunda bende çok sorunlar yaşadım arkadaşların dedikleri gibi bunlar söylemeyle anlamıyolar ters tepiyo ve birsüre sonra kendi görmeye başladı şuanda tamamen koptuk hiç görüşmüyoruz onlarla hoş hala sorunlarımız var eşimle ama enazından ikimizin sorunları

Slmm kızlar şuan hiçbiriniz yoksunuz yarın KURAN okutucam evde hepiniz içinde dua edicem Allah inş hepimizin gönlüne göre verir herşeyi HOŞCAKALINN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…