- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.401
kızlar keçi boynuzu krünü yapmasak da , keçi boynuzu direk yense yine aynı etkiyi yaparmı ?bilgisi lan varmı acaba ? suyu yerine keçi boynuzunun kendisini yemek aynı etkidemidir ?
canım suyunu içemedi ama rahatlıkla yiyebiliyor. o yüzden sordum aynı etkideyse suyunu içmesin de yesin bari dedim.
günaydın Elara hayırlı olsun bakalım yeni insanlarla tanışmak çok güzel fırsatta buluyorsun harika
günaydın gamze nasılsın takviyeleri kullanıyormusun b vitamini saç içinde faydalıymış galiba
günaydın canım misafir gelecekse mamalarda vardır şimdi canım çekti
ne olsun sık gıremıyoum bebk ısıde askıya alındı bakalım dıyete basladım tekrardan canım sen ne edın ne yaptın bır gelısme varmıııı
günaydın kızlarrr
bugün bu siteden bi arkadaşla buluşacazzz.havadaa cok güzelll.akşamaa gelirim görüşürüzzz
kızlar dün gece denemekten vazgeçmiştim ama sabah sabah nolduğunu anlayamadım.daha uyukluyodum yani.bir nevi fatmagül oldum galiba bende.vatana millete hayırlı olsun ilk denememizi de yapmış olduk böylece.gece balkonun camı açık kalmış rüzgar sesine uyanmıştım kalkmışken test de yaptım 2.çizgi silikleşmişti azıcık, eşime de ben yumurta çatladı galiba dedim.adamın aklına takılmış galiba.sabah sabah olan oldu.
hayırlısı bakalım ama ne kahve duş namaz dua hiçbirini yapamadık o yüzden içim rahat değil hiç.kendimi sokaklara atacam şimdi.havada güzel biraz çıkıp açılayım.çok daraldım çünkü.bu arada ben erken yumurtluyomuşum onuda öğrenmiş oldum.
bu ay tutmazsa daha mutlu olacam gibi geliyo.çok garip hissediyom kendini of.
tam çıkmak üzereydim ... cvp yazayım sonra çıkarım
keseye baktı ama göremedi daha 4 haftalık zaten
6 dan önce zormuş görmek .. kan tahlili yaptılar sonuç
532,8 çıktı haftaya çarş. çağırdı tekrar bakacak karından göremesse
vajinal bakacak
doktor arama konusunda epey uğraştım ama
sevdim doktorumu ilgili güler yüzlü bi hanım
şimdi çıkmam lasım malum evde mutfak bizi bekler
yarın nasipse görüşmek üzere herkese iyi akşamlar
maşallahh kızlar tablolarda bebek sayısı artmış.darısı diğer isteyen aradaşlara olsun.
ne olsun sık gıremıyoum bebk ısıde askıya alındı bakalım dıyete basladım tekrardan canım sen ne edın ne yaptın bır gelısme varmıııı
gunaydın cnm basladım bakalım kısmet ıns hayırlı sevıncle bu sureyı baslar ve bıtırırıxz kızalr sızden cok dua beklıyom rabbım hepımıze nasıp esın ıns
cinsel perhiz derken ne sorduğunu anlayamadım ?asilmavi senin kaç günlük cinsel perhizin var.
hoşgeldin haskena
evliliğimin sevincini yaşayamadığım gibi
bebeğimin yada ikiz ise bebeklerimin sevincinide yaşayamıyorum
cinsel perhiz derken ne sorduğunu anlayamadım ?
tam hatırlamıyorum amabebiş olduğu birliktelikten kaç gün önce yapmıştınız anlamında
tam hatırlamıyorum ama
sanırım 2 hafta geçmişti aradan .. bilinçli değil
ölee denk geldi
evetkız 15 gün yapmadınız sonra yaptınız bebişmi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?