bebek cinsiyet belirleme..

himalia ..haklısın ..
herkesin başında bu tür sıkıntıların farklı versiyonları var
umarım bende kısa zamanda çözüme ulaştırırım

senacihan sen de ne mutlu
ki çözmüşsün artık .. ama benimki epey zor çünkü eşim beni kabahatlı görüyor
bu işi bi tek o halledebilir e o da haliyle problemi bende görünce
kılı kıpırdamıyor .. herşey gözünün önünde yaşanmasına rağmen
ona göre he he deyip geçmeliyim .. olmuyor işte öyle
o onlardan doğmuş .. bende kendi annemden.. bende benim annem
bana bişi sölediğinde ciddiye almıyorum
bi de eşime söylesin bakalım eşim o zamanda he he deyip geçecekmi
öyle kolaymı .. bikere şunu anlamıyorum bilen varsa sölesin eşim diyor ki
anasının ne varsa dilindeymiş kalbinde bişi yokmuş.
ne kadar cahilce bi cümle bi düşünce bu ya
peki dilindeki diline nerden geliyo ..
fikir neyse zikir o dur
son durum onlarla görüşmeme konusunda eşimi ikna ettim
bakalım neler olacak ...

umut, ezel, gamze, berra günaydınn

günaydın canım hoşgeldin eşini ikna ettiğine sevindim umarım siizin için güzel şeyler olur kendine vakit ayır hayatım bu erkekler için çabaladıkça yaranılmıyor onlarla zaman geçirmek için uğraşıyorsun anlamıyorlar onun için kendin için ayır zamanını kararınında arkasında dur aileyle görüşülmicek demişsiniz sakın ödün verme

evet bak bu güzel gelişme sabret dur bakalım neler olacak.bebiş hayatınızı çok değiştirecek.yeter ki sen sabırlı ol.öfke hata oluşturuyor.sen haklısın ama onlar anlamıyorsa bunu anlatamazsın.söz gümüş ise sukut altındır de geç ayrıca 11 adım duası var onu yap derim.sonra da onlar için dua et seni unutup kendi işleri ule meşgul olmaları için bol dua et.biz de dua ediyoruz.allah yardımcın olsun.

hoşgeldin haskena
evliliğimin sevincini yaşayamadığım gibi
bebeğimin yada ikiz ise bebeklerimin sevincinide yaşayamıyorum

Ay benim gül yüzlü bacim bir gün girmedim nette bugün nelerle karsilastim sen neden izin veriyorsun o insanlarin seni üzmesine neden gül yüzünü solduruyorsun bebisinden vazgecmeyi düsünüyorsun yapman gereken su esini karsina alacaksin ve ona ""bu sana ve ailene verdigim son sans egerki bazi seylerin düzelmesini saglamzsaniz beni kaybedersin diyeceksin evet esine karsi gayet samimiyetle bunu söyleyeceksin ve bu konuda artik taviz vermiyecegini hareketlerinle göstereceksin lafla degil devamli konusursan artik seni ciddiye almaz bir defa ve kesin konusacaksin hareketlerin ne olmali kayinvalidenin her söyledigine cevap verme iyide olsa kötüde bu onu ciddiye almadigini gösterecek ona herseyi duyma duysanda duyma ve sana tekrarladiginda duymadigini söyle böylece onun sözlerini yada konustugunun cokta önemli olmadigini anlamasini saglar sen hem calisan hemde hamlie bir bayansin esin ailesine gitmek istediginde sen git ben yorgunum malum bu hem calisiyorum hemde hamileyim cok yoruluyorum de ailesi gelmek istediginde baska zaman gelsinler agrilarim var ayagimi uzatip dinlenmek istiyorum de bir iki sonra az cok istenmediklerini anlarlar asla direk istemedigini söyleme hic birseyi direk söyleme hep ima et esine devamli bebeginizden bahset onun düsüncelerini sana ve bebegine cekecek hareketler ya sözler söyle ay bebegimiz kime benziycek acabav.s. hep dikkatini sana ve bebegine vermesini sagla yorgun oldugunu söyleyerek ki calisiyorsun bu normal bir durum ona evde yapmasi gereken basi sorumluluklar ver canim ben yapardim ama simdi malum hamileyim yapamiyorum v.s. de yani zamanla esini kendine ve bebisine cek ve ailesini disarda birak ama asla direk söyleyerek degil hareket ve imalarila esine canim ailenle biraraya gelince seninle yeterince birbirimize zaman ayiramiyoruz ben is yerinde seni özlüyorum ve bebegimizin bu 9 ayini seninle dolu dolu yasamak istiyorum bugün evde kalalim yada annenler bugün gelmezse iyi olur felan de sakin hayir gelmesinler istemiyorum deme yani canim benim üzme tatli canini ve en önemlisi esinle fazla didisme cünki bunlan kocalar sunu cikariyor sen benimlede kötü geciniyorsun ailemlede demekki problem sende diyorlar onlari hakli cikarma esinle iyi ol hele onlarin yaninda 3-4-kati iyi ol sahtekarlik yap demiyorum sadece esini hayir benim esim iyi bir es siz onu huzursuz ediyorsunuz problem sizde demesini sagla canim 10 yillik evliligim boyunca ne kötü günler gecirdim biliyormusun ithal gelinim ve ailemde yanimda yoktu neler yapti esimin ailesi bana bir bilsen taki kizim oluncaya kadar cahiligimden cektim simdi onlarla kötü olsam kimin kapisini acacam kimsem yok diye ama kizim olunca dedimki kizim var kizim olunca esimde degisti ve kizimla beraber esimide kazandim aynen sana yazdiklarimi yaparak ona baba olmanin sorumlulugunu verdim biz kadinlar bazen her sorumlulugu üzerimize aliriz ben öyle yapmadim taki hamileligimin ilk ayindan itibaren sorumluluk verdim ona bazen numara yaptim agrim var evi süpürürmüsün dedim bazen ayagima kramplar giriyor bana su getirirmisin dedim oda hem is hem evdeki sorumluluklardan artik ailesini gözü görmez oldu cünki onu konusarak ruhen degil bedenen yormaya basladim bazen hadi annenlere gidelim diyordum tepkisini ölcmek icin cok yorgunum ayagimi uzatip dinlenmek istiyorum diyordu mesela bebegin dünyaya gelmesi,büyümesi v.s. flimle al beraber izlemeyi teklif et ona bebegi olacagi heyecanini yasat cok yakinda sen ve bebeginden baskasini gözü görmeyecek emin olabilirsin tabi sende biraz hamileligin verdigi hormonal degisiklikle biraz sinirli ve stresli olabilirsin biraz daha sakin ol e esine hormonlar sebebi psikolijini degistigini ve doktorunun biraz sinirli olabilecegini söyledini söyle ve deki bu dönemde senden anlayis bekliyorum istemeden seni kirabilirim aslinda seni seviyorum biliyorsun v.s.yani onun bazi cikislarina anlayis göstermesini saglamaya calis ailesinede böyle söyler mutlaka esim sadece hormonlaradn dolayi böyle idare edin felan zaten onlar idare edene kadar Ati alan Üskdari gecer sen onu kendine ve bebisine baglarsin okey tatlim kafani karistiran sorunlarin olursa özelden yazabilirsin her zaman gecmissi okuyamiyabilirim icindeki minik ve güzel melegi düsün o sana herseyi unuturacak ve kendine su sözü ver eger ben bu dan dun laflara üzülüpte hasta olursam melegime kim bakar kim ona kol kanat gerer bu insanlarin eline melegimi birakmamam gerekiyor onun icin sadece ve sadece melegim icin varim ve kimse umrumda olmayacak arti""

Roman yazdim kiz insaAllah faydasi olur

ben hala küsüm ona ama o değil akşam sarılmaya falan çalışıyor bugünde napıyorsun diye aradı beni çok üzdü çok kötü bişey söyledi kolay unutulmaz

Canim sana sadece sunu yazabilirim zaman herseyin ilacidir zamanla en aci sözler bile artik acitmiyor insanin canini ama sakin hemen yumsama esin sana söyledigi sözün kendisininde canini acittigini hissetsin ve ders alsin bir daha söylememesi gerktiginin ....

Yesin Haskena teyzesi onu Rabbim olmayanlara versin insaAllah canim özelden msj aldim cok tesekkür ederim hemen bugün basliyorum ...........

Slmm kızlar şuan hiçbiriniz yoksunuz yarın KURAN okutucam evde hepiniz içinde dua edicem Allah inş hepimizin gönlüne göre verir herşeyi HOŞCAKALINN

Rabbim dilegini versin canim ya bizleride düsündügün icin ALLAH razi olsun senden....

hayırlısı canım ya
bakalım , çokta borçlandık aslında ben bi kaç ay geçsin diyorum işler düzelene kadar
eşimde kısmetiyle gelir olduğu zaman olsun diyor :97:

Bencede bacim yapma simdi sen hamilelik icin bence erkek ve kadin ikisininde psikolojik olarak hazir olmasi gerekir cünki hormonlardan dolayi zor bir sürec yani stres birde hazir hissetmeyince dahada stres olur ve bu birbirinizi üzmenize sebep olur hakkinizda hayirlisini diliyorum...

Canim son hamileligin ne zamandi ki?Benim arkadasim kizi 3.aylikken ogluna hamile kaldi cocuklarin arasi 1 yas ama hap kullandigini hatirlamiyorum ne ilaci verdikki?

canim pazar basliycan pazartesi son oruc 9 gunluk degerlendir bence dua din bol bol tesbih cekin insallah dilek ve dualriniz kabul olsunnnn

Canim Allah razi olsun senden ne güzel bilgiler paylasiyorsun Allahin izni ile ben bu Pazardan baslarim o zaman orucumu tutmaya ve hepinizede duami ederim gönlünüzdeki olsun diye..

hıı bide doktordan çıkışta eşime ben erkek beklidım dedi oda bana dalga geçer gibi evde kim baskınsa onun cinsiyetinden olurmuş bebek dedi okadar dominant olmıcan dedi o sevindi ben hala şaşkınım:))))

kızlar bebğimin cinsiyeti belli oldu vee 2.prensesimi bekliyormuşummm

hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun inşallah
erkek olması için özel bir şey uygulamış mıydın bir de özel kabul etmezsen eğer bir sorum daha olacak kaç günde bir ilişkiniz olmuştu hatırlıyor musun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…