bebek cinsiyet belirleme..

slm kızlar.bi kacgündür siteye giremiyorum.girsemde sayfalar acılmıyorr.şuan normale döndü gibii
gecmişide okuyamadım herkes iyidir inşallahh
asilmavi eşin ve ailesiyle ilgili sorun var galiba.detayları okumadım daha ama şuanki durumuna üzüldümm

doktorda geliyorum hormon ve vajinal usg sonuclarımı gösterdim herşey normal dedi.adet düzensizligimin nedeni halaa emziriyor olmammış.
emizrmeyi bırakınca normale döner dedi.
kızımında memeyi bırakmaya hiç niyeti yokkk

yeni smileler eklenmiş süper olmuşşşş:98::82::78::92:

Elara hoş geldin ... sonuçlara sevindim
cimcimeye gelince .. ne kadar anne sütü alırsa o kadar iii sanırım
ama sen bu bebek olayını yaza kadar falan erteledin galiba
bu ara burayıda hepten boşladın
kşeşke dua etme smileyide koysalardı yaw
onu ne die atladılar

canım inan benimde nerdeyse sana yakındı durumum.Onlar bana yapacağını yapar demedikleri kalmazdı,eşimde onların dilinde sadece aslında seni seviyolar sen biraz akıllı olsan onları idare edersin deyip sıyrılıyodu işin içinden.inanki ilk çocuğum doğana kadar resmen süründürdüler beni.sonra çocuk olunca eşler eve daha bi düşkün oluyo kendi ana babasından farklı bir ailesi olduğunu anlıyo.en azından bizde öyle oldu.2.çocuktan sonra tam oturdu.eskiden eşim bana sormadan hep onları davet ederdi bir gelirlerdi 1 hafta yatıya,evleride yarım saat mesafe yoktu bile.eşim işe gider ben bütün onlarla hizmetçi gibi.insan büyüklerine hizmet etmeyi zevkle yapmalı bence karşındaki en azından bir güleryüz göstermeli en azından bir eline sağlık falan demeli dimi.bizimkiler yer içer yan gelir yatar bide milletin gelini şöyle böyle millet ne şanslı diye söylenirlerdi.bir gün bir patladım 9 aylık hamileydim.dedim kaynanaya ben körmüyüm topalmıyım salakmıyım neyim.varsa bul oğluna benden iyisini ben defolup gidiyim.aynısını eşime de dedim.1 2 ay soğukluk oldu çocuk doğdu çocuğumla bile iliglenmediler hiç millet tosun gibi doğuruyomuş benimkiler niye böyle ufacıkmış falan filan.neyse eşim çocuk olunca eve daha bi bağlandı.şimdi ayda yılda bir görürüm yada ararım çok resmi davranırım yüz göz olmam eşime de dedim benim haberim olmadan kimse gelmiycek bende ailemi çöağırırsam haber vercem dedim.yavaş yavaş çözdük.ama rahata okadar alışmışım ki 2 gün üstüste görüşmek mesela bayramlarda filan.yine aklıma geliyo ve eşimden bile soğuyorum hiç suçu yokken.neyse çok uzatmıyım canım.sende bebeğinin doğumunu bekle.düzelir inşallah.bizimde önümüzdeki ay bizde kalacaklar kaynanalar napıcam bilmiyom.evlerinde tadilat var çünkü mecburen.kara kara düşünüyom bi olay çıkmasa bari yeniden onlar da istemiyolar pek gelmeyi ama onlarda mecbur.bakalım hayırlısı.

ayy senacihan .. gerçekten sende çok çekmişsin
ama demişsin ya milletin gelinini çocuğunu övüp duruyor
aynı şey bende ama hep cahillikten.. geri zeka kadın
bi de o çok bayıldıklarınla yaşa aynı çatı altında
gerçekten gelinin olsunda gör ama
bunu düşünecek ne fikir ne akıl yok malesef
bende artık en son öyle umut ediyorum çocuğumuzu Allahın
izniyle kucağımıza alırsak o da değişebilir
artık ayrı bi aile olduğumuzu idrak edebilir .. inş..

Son düzenleme:

Arkadaşım çok doğru söylemişsin.Asilmavi sakın aldırma bebeğini bende ilkinde düşünmüştüm bir an sonra dedimki ben bu çocuğu kendim için doğuruyorum.eşimle olmazsa olmasın ben zaten tahsilli iyi kötü bir iş yaşamı olan biriyim ayrılsamda kendime çocuğuma bakarım.haa düzelirsek ne ala.biraz görüşmeye ara ver.sonra inanki yine karşılaştığında yine aynı davranabilirler ama ben artık hiç takmıyorum umursamıyorum ona uyuz oluyolar.hiç suratımda bir bozulma ifadesi göremiyolar imalı laflarını duymamış gibi davranıyorum.Ay inan bazen çok eğleniyorum.iş o duruma geldi yani.bak çocuğun olsun düzelecek ben eşimi galiba biraz ihmal ederdim artık yapmıyorum onada çocuklarım gibi davranıyorum yeri geldiğinde. eskiden hep dırdır ederdim anan bunu dedi bacın şunu dedi diye artık hiiiç bişey demiyom kendi yöntemlerimle çözüyom.kocayada biraz daha sıcak davranınca iş bitiyo.Asilmavi nekadarlık evlisin bilmiyorum ama ilk yıllar hep bir çatırdama oluyo.atlatırsanız ne mutlu size.umarım çözülür canım.Ama hamile hamile seni üzmelerine izin verme.kendinden ödün verme.tecrübeyle sabittir.üstüne basar geçerler.

Oğlak sen naptın ovulasyon testini çözebildin mi

sadec idrarda yumurtlama testi yapıcam bu ay canım tükürük mikroskobunu çözemedim o benim kafamı iyice karıştırdı geçen ay bu ay sadece idrar testi yapıcam bakalım yapmaya başladım henüz çizgi çooook silik zaten hesaplamalara göre ovulasyonuma 1 hafta var mantıkken ben gün ve gün nasıl koyulaştığını takip etmek istiyorum o yüzden yapıyorum

selam kızlar ben hala adet olmadım sizler bebek emzirirken kaçıncı ayda regl olmuştunuz

kızım 6 aylıkken oldum ben

kızlar bebğimin cinsiyeti belli oldu vee 2.prensesimi bekliyormuşummm
hayırlı olsun bebeginnn

sagol cnm.siteyle ilgili sorun oldugundan bi kacgündür giremedimm burayaa.
inşallah senin bebişdee en az 2 yaşına kadar emer cnm.anne sütü gibisimi var ya.:81:

Son düzenleyen: Moderatör:
kaynana-koca-gelin konuları epeyce konuşulmuş.ama ben yorum yapmak istemiyorum.okumadımda yorumları.
bana sıkıntı basıyorrr eski günlerim aklıma geliyorrr daralıyorummmm.sıkıntı yaşayanlara Allah yardım etsin cok zorrr bu ailevi sorunlar.
asilcim herşeyin düzelmesinee bebegin vesile olur inşallahh.
benim kaynanaa kızımı ilk kez 6 aylıkken gördü.ben göndermesem şuann halaa görmicekti belkidee.
şimdide kızımsızz yapamazlarr cok seviyorlarr.akşamları eşimle gönderiyorumm kızımıı.

çok geçmiş olsun gözünaydın canım

canım bizde bi akraba düğününe gittik hep beraber.kaynana kayınpeder geline hayran hayran baktılar bütün gece.eve geldik duysan inanamazsın.nasıl övüyolar ama gelin çok güzelmiş kaynanasına annecim deyince ağzından bal damlıyomuş,çok seviyomuş aileyi.çok hizmet ediyomuş nişanlıyken.o gece ve ertesi gün hep gelin alan ailenin ne şanslı olduğunu dinledik.sonra duydukki gelin 2 ay sonra ilk bayramda kaynana yerine tatile gitmiş.gelmiş önce anasına gitmiş sonra bunlara sadece tel.açmış bayram geçti gelip sizi de yormayalım hazırlık yaparsınız şimdi siz bize demiş.kaynanası evin yolunu bilmiyo nerdeyse her gitmek istediğinde kız bahane uyduruyomuş,yemeğe çağırmış,servisi damada yaptırmış,daha neler neler.kızın kaynanası benim yanımda bizim kaynanaya ağlayarak anlattı.bizimki habire kaşgöz yapıyo karıya sus diye anlamıyo yazık.sonra 1 sene dolmadan kız karnında 3 aylık bebekle evi terketmiş ben evde oturamam çalışacam diye.çocuk doğmuş torunlarını doğru dürüst göstermiyo kız annesine yakın bir eve taşınmış nerdeyse şehirlerarası yol.görsen neler neler.böylesi lazım bizimkilere zaten ne olsa diyorum bende benim yuvam yıkılırsa inşallah dilek gibi bi gelin gelir size diyom.

bide herşey kocada bitiyorr.dengeyii kurmakk zorundalar ama maalesef cok başarılı degillerr
eşimde ilk zamanlar anneciydii hep onları savunurduu ben bii hötttt dedimmm ,resti cektim ondan sonra kuzu olduuu.
bencee bi kadın öenmli kararlar alırkennn iyice düşünmeli,agzından bi laf cıktıysa geri adım atmamalıı,ben bi adım attımmm restimi cektimmm eger kocamm dedigime gelmeseydi şuann başka biriyle evli olabilirdimm:)))

kızlar daha yemek yapmadım kocamın sevdiği bişeyler yapayım da adam mutlu olsun.süslerim sofrayı şimdi birazda.yemeğe çok düşkündür sağolsun.hadi görüşürüz kızlar.

senacihan ne güzel denk gelmiş ölee
bana en çok eltisinin gelinini övüyor
matematik öğretmeni kendisi
iyi yönleride var kadının muhakkak ama şunu çok iyi biliyorum
ikisi bir araya gelse 1 gün aynı evde dursunlar beraber ben
bursanın en merkezi heykelde eşşek gibi anırırım

evet Elara buradaki
herkes bi şekilde bu sıkıntıdan kurtulmayı başarmış
benimki burda bahsedilemeyecek kadar derin ..
ve uzun
daha çekeceğim var onu biliyorum
sınavım ağır ama Rabbim sağlığımla yada bebeğimle sınamasın
sana katılıyorum herşey eşte bitiyor ....

cnm daha cok yeni evlisin zamanla herşey yoluna girer merak etme.
bizde 3 yıllık evliyizzz ,her gecen gün daha iyiye gidiyoruzz.inşallahh sizde öle olacaksınızz
hamileliginin ilerki günlerinde daha hassas olacaksınn.herşeye kafanı takacaksın,sinirleneceksin.burda kocana cok iş düşüyorr.seni idare etmesi lazımm.
sen şuan normal düşünmeyebilirsinn.bizde gectik bu dönemlerden. oto mokaa takıyor insann.
cocuk olduktan sonra herşey daha farklı olacaktır.

cnm gecmıs olsun sende bıraktır artık ya koca kız oldu ne zmn dusunuyon bıraktırmayı????

sagol gamzecim.şuan bana bi sıkıntısı yok emmesinin.hoşumada gidiyorr cukkk cukk emişi:)
nisan-mayıs gibi bıraktırırım.ondan sonraki 3 ay sıkı diet ,takviye,yumurta takibi.ve agustostaaa hamiş kalırım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…