bebek cinsiyet belirleme..

sağolun kızlar aslında erkek bebek istiyordum ama ben 2 sene önce düşük nedeniyle kürtaj oldum ve 1 sene hamile kalamadım okadar uğraşmama ragmen çatlatma iğneleri falan oldum en son rahim filmine gelmişti sıra o ay gün aşırı ilişki yapmıştık birde doktorum adet bitiminde hamile kaldığımı söyledi

haskena canım kızım 5 aylık kucağımda; 1 aylıkta bebeğim karnımda progestan yumuşak kapsül fitil verdi folik asit verdi kan şurupları verdi

gamzecim nasılsın bacım başladımı çalışmalar
ıyıdır cnm yok daha baslaamadım onumuzdekı ay ıns bı aksılık olmazssa cnm... ya dr gıtsene bı bende öle olmustum sonra ılac verdı ondan sonra duzenlı oldum cnm ıhma etme gıt bence

haskena canım kızım 5 aylık kucağımda; 1 aylıkta bebeğim karnımda progestan yumuşak kapsül fitil verdi folik asit verdi kan şurupları verdi
cnm ya kıyamam daha cok kucuk emmıyo mu cnm??? ıns bıde oglusun olur cnm

Arkadaşım merhaba, konunun özüne gidebilmek çok uğraştım ve sonunda vardım ancak şimdide sorunu anlayamadım. Bir kere eşinin ailesinin senle zoru ne? Gebe bir insanı bu kadar üzmelerinin bence asla sebebi olmaz ama onlara göre bir sebebi olmalı? Eşinle aran düzeldi demişsin, eğer düzeldiyse çok sevinirim ama hala senin ezilmene izin veriyorsa buna izin verme. Gebe bir insana bu kadar yüklenilmez...
Ben sakat bir bebeğe gebe olsam bile asla ve asla aldırmam kaldıki seninde aldırmaman gerekir.
Çok katı yazmış olabilirim ama sebep her ne olmuş olursa olsun kimsenin gebe bir insanı kendi evinde üzmeye hakkı olduğuna inanmıyorum hele ki bu anlar senin için çok özel ve güzel olması gerekirken. Burnumu yanlış şekilde soktuysam kusura bakma canım... Allah yardımcın olsun...

amiin canım bu cumanın hürmetine dualarımız kabul olur inş.4 ay emdi daha emmedi onuda zorla emdirdim savaş ediyoduk resmen

kızlar bebğimin cinsiyeti belli oldu vee 2.prensesimi bekliyormuşummm

Ay canim benim Rabbim gönlündekini kucagina versin ne güzel dünyada bir baciya bir baci lazim kiz baci gibisi varmi ya bende yok da cok ararim cok bir kardasim var oda sagolsun ama baci gibi her derdini paylasamiyorsun ki bi defa fizik farki var fizik farki olunca kimyada farkli oluyor.....

hepimiz aynı soruyu sormuşuz kafalar aynı çalışıyor kızlar

Herkesin gönlünden gecen aynida ondan canim insaAllah hepinizin gönlündekini kucagina verir dualarim sizlerle....

Ay yer teyzesi onu kiz ne tatlidir o simdi ay ay kücük elim,kücük yanaklim canim benim öpüyorum onu yanaklarindan Rabbim her iki bebeginide uzun ömürlü etsin seni onlarsiz onlarida sensiz birakmasin AMIN....

HASKENAM ellerine sağlık
gerçekten güzel şeyler yazmışsın .. eşim normal bi insan olsaydı
yazdıklarının hepsi inanılmaz sonuçlar verirdi ama ..
eşim malesef insan taklidi yapmaya
çalışıyor
artık dalga geçmeye başladım
eşim annesine uygularken he he deyip geçmeyi
hayat felsefesi yapmış meğer
inan yazdıklarını ve daha nelerini
defalarca denedim .. ama tabi bu çocuk olayı henüz yeni....
ama doğana kadar yine katılığının değişmeyeceğinden
şüphem yok .. doğunca ???? bi umut :97:

tam tersine çok güzel söylemişsin ... aminnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…