- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.521
kızlar bebğimin cinsiyeti belli oldu vee 2.prensesimi bekliyormuşummm
hayırlı olsun cnm rabbım salıha evladlardan nasıp etsın ınsssssss.... arkadaslar cok sormus daha bısey sormayacam bende.....:))
ıyıdır cnm yok daha baslaamadım onumuzdekı ay ıns bı aksılık olmazssa cnm... ya dr gıtsene bı bende öle olmustum sonra ılac verdı ondan sonra duzenlı oldum cnm ıhma etme gıt bencegamzecim nasılsın bacım başladımı çalışmalar
cnm ya kıyamam daha cok kucuk emmıyo mu cnm??? ıns bıde oglusun olur cnmhaskena canım kızım 5 aylık kucağımda; 1 aylıkta bebeğim karnımda progestan yumuşak kapsül fitil verdi folik asit verdi kan şurupları verdi
pasaklı
valla seni kendime çok benzetiyom ya ...
işte aynı şey kaynana k.peder görümce
eşimsiz tuvalete gitmezler
dün kaynana bana akşam yemeğe geldi
demezmi sen başka ailede olsan seni barındırmazlar
yat kalk dua et burda olduğuna die..
vallaha 2 tane patlatmadığım için pişmanım
yetti artık karnımda bebeğim ama ben artık dayanamıyorum son bi çare
k.pederime artık sizinle tüm ilişkimi kesmek istiyorum die
konuşucam olmadı yollarımı ayırıcam artık yeter
bendekide bi bünye
eşimden bi halt olmaz artık netleşti
ah güzcüm valla işte
eşimden hiççç bi halt olmaz .. onun pısırıklığı
etkisiz eleman olması yüzünden çektim ne çektimse
hamilenin duası kabul olur derler .. artık dayanamıyom
diyorum 2 yakaları bir araya gelmesin o kocam olacak
adamında haline köpekler ulusun ..nası söyletiyolar beni
bi de hastanemi pahalı buldu hanım nie
sigortada doğurmuyormuşum
en ucuz doktoru buldum bide 30 lira
herkes 100 liraya gidiyo burda
üstüne çalışan biriyim
kaynanaya soracam çocuğumu nerede doğuracağımı
ıyıdır cnm yok daha baslaamadım onumuzdekı ay ıns bı aksılık olmazssa cnm... ya dr gıtsene bı bende öle olmustum sonra ılac verdı ondan sonra duzenlı oldum cnm ıhma etme gıt bence
cnm ya kıyamam daha cok kucuk emmıyo mu cnm??? ıns bıde oglusun olur cnm
sağol canımm aslında bütün belirtilerim erkek bebek gibiydi kızmdan çok farklı hamilelik geçiriyorum ama kızmış artık 3.ye bakıcaz:))
hayırlı olsun arkadaşımsağol canımm aslında bütün belirtilerim erkek bebek gibiydi kızmdan çok farklı hamilelik geçiriyorum ama kızmış artık 3.ye bakıcaz:))
haskena canım kızım 5 aylık kucağımda; 1 aylıkta bebeğim karnımda progestan yumuşak kapsül fitil verdi folik asit verdi kan şurupları verdi
hepimiz aynı soruyu sormuşuz kafalar aynı çalışıyor kızlar
haskena canım kızım 5 aylık kucağımda; 1 aylıkta bebeğim karnımda progestan yumuşak kapsül fitil verdi folik asit verdi kan şurupları verdi
tam tersine çok güzel söylemişsin ... aminnnArkadaşım merhaba, konunun özüne gidebilmek çok uğraştım ve sonunda vardım ancak şimdide sorunu anlayamadım. Bir kere eşinin ailesinin senle zoru ne? Gebe bir insanı bu kadar üzmelerinin bence asla sebebi olmaz ama onlara göre bir sebebi olmalı? Eşinle aran düzeldi demişsin, eğer düzeldiyse çok sevinirim ama hala senin ezilmene izin veriyorsa buna izin verme. Gebe bir insana bu kadar yüklenilmez...
Ben sakat bir bebeğe gebe olsam bile asla ve asla aldırmam kaldıki seninde aldırmaman gerekir.
Çok katı yazmış olabilirim ama sebep her ne olmuş olursa olsun kimsenin gebe bir insanı kendi evinde üzmeye hakkı olduğuna inanmıyorum hele ki bu anlar senin için çok özel ve güzel olması gerekirken. Burnumu yanlış şekilde soktuysam kusura bakma canım... Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?