- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.561
sagol gamzecim.şuan bana bi sıkıntısı yok emmesinin.hoşumada gidiyorr cukkk cukk emişi:)
nisan-mayıs gibi bıraktırırım.ondan sonraki 3 ay sıkı diet ,takviye,yumurta takibi.ve agustostaaa hamiş kalırım inşallahhh
ana gene agustosamı kaldın: ıns hadı bakalım hayırlısı bızde ozamana kadar ogluslarımızın dogma vaktı gelır ınsssssss:))))))hemende kendıme pay cıkarayım...:92: :98
ana gene agustosamı kaldın: ıns hadı bakalım hayırlısı bızde ozamana kadar ogluslarımızın dogma vaktı gelır ınsssssss:))))))hemende kendıme pay cıkarayım...:92: :98
ezelcın nasıl aralar duzeldımı cnmmm devammı yola???
:))) koca 1 sene daha erteleyelimm dedi.benimde işime geldii.cok üşeniyorum hamile kalmayaaa,diet filan yapmaya yaa.
inşallahhh siz ogluşlarınızııı dogurursunuzzz bizdee sizee imrenerekkkk bakarızz:79::97:
kız takıldm ölesıne heralde bakacak olan sensın bcm ılk basda kendını hazır etmen lazım .. amınnnnnnn amınnnnnnn35 yaşa kadar yolu var gamzeee.işime nezaman gelirse ozmaan hamile kalırımmm:82:
Rabbim aratmasınn ,umdugum zamanda gelsin inşallahh
sagol gamzecim.şuan bana bi sıkıntısı yok emmesinin.hoşumada gidiyorr cukkk cukk emişi:)
nisan-mayıs gibi bıraktırırım.ondan sonraki 3 ay sıkı diet ,takviye,yumurta takibi.ve agustostaaa hamiş kalırım inşallahhh
oooo senin Ağustosa kadar uzadımı ???
aslında benim favori ayım ağustosta hamile kalınca nisan mayıs doğum çok güzel bi zamana denk geliyo ama kısmet tabi herşey
ama su bı gercekkı cok özledım ınankı peyırı yogurduuuu ya yasakya ınsanın daha cok cekıyo yoksa cok aramam öle ama ıns en yakın zamanda oglusuma hamıs kalırımda sonlandırırım bu dıyetı ....
oooo senin Ağustosa kadar uzadımı ???
aslında benim favori ayım ağustosta hamile kalınca nisan mayıs doğum çok güzel bi zamana denk geliyo ama kısmet tabi herşey
bak bende vazgecıcem heeeeeeee agustosa ımrendırmeyın sımcık benı
peynir yoğurt hiç yemiyomusun sen
senın kız alısdı demı tuvaletıne ya bende bı onu basarabılsem ınan gozumde buyuyo kız lazımlık aldım popası bezlıyken oturuyo bezı cıkarıyorum oturmuyo yatıyo onume bagla dıyo napcam bılmıyom...ıns bende alıstırırım yaaaaa.....
zatenn bende dogumum bahara gelsin diye özellikle agustosa erteeldim.bide 3 yıldır tatil yapamıyoruz.bu yıl tatilimi yaparımmm onan sonra göbegimi şişiririm diye düşündüm:)
şimdi hamile kalsam kışa denk gelcekk.kızım ekimde dogmuştu sıkıntı olmuştuu.cok bunaldım evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?