bebek cinsiyet belirleme..

ana gene agustosamı kaldın: ıns hadı bakalım hayırlısı bızde ozamana kadar ogluslarımızın dogma vaktı gelır ınsssssss:))))))hemende kendıme pay cıkarayım...:92::98

Son düzenleme:
matematikte hiç uğramıyor onun bebek nasıl acaba ne dedi doktor Elara senin bilgin var mı_? onun bebeğinin cinsiyeti ne olacak öçok merak ediyorum :97:

ana gene agustosamı kaldın: ıns hadı bakalım hayırlısı bızde ozamana kadar ogluslarımızın dogma vaktı gelır ınsssssss:))))))hemende kendıme pay cıkarayım...:92::98

:))) koca 1 sene daha erteleyelimm dedi.benimde işime geldii.cok üşeniyorum hamile kalmayaaa,diet filan yapmaya yaa.
inşallahhh siz ogluşlarınızııı dogurursunuzzz bizdee sizee imrenerekkkk bakarızz:79::97:

:))) koca 1 sene daha erteleyelimm dedi.benimde işime geldii.cok üşeniyorum hamile kalmayaaa,diet filan yapmaya yaa.
inşallahhh siz ogluşlarınızııı dogurursunuzzz bizdee sizee imrenerekkkk bakarızz:79::97:

yok cnm ıns rabbım hepımıze versın kımse kımseye ımrenmesın cnm cok yasadım o acıları rabbım ıns sevındırır hepımızı ......valla sen bu gıdısle bence tek cocukla kalacan bcm agustosda gelınce eylul dersın ahanda demedı deme:)))))))))))))

ama su bı gercekkı cok özledım ınankı peyırı yogurduuuu ya yasakya ınsanın daha cok cekıyo yoksa cok aramam öle ama ıns en yakın zamanda oglusuma hamıs kalırımda sonlandırırım bu dıyetı ....

oooo senin Ağustosa kadar uzadımı ???
aslında benim favori ayım ağustosta hamile kalınca nisan mayıs doğum çok güzel bi zamana denk geliyo ama kısmet tabi herşey

senın kız alısdı demı tuvaletıne ya bende bı onu basarabılsem ınan gozumde buyuyo kız lazımlık aldım popası bezlıyken oturuyo bezı cıkarıyorum oturmuyo yatıyo onume bagla dıyo napcam bılmıyom...ıns bende alıstırırım yaaaaa.....

oooo senin Ağustosa kadar uzadımı ???
aslında benim favori ayım ağustosta hamile kalınca nisan mayıs doğum çok güzel bi zamana denk geliyo ama kısmet tabi herşey

zatenn bende dogumum bahara gelsin diye özellikle agustosa erteeldim.bide 3 yıldır tatil yapamıyoruz.bu yıl tatilimi yaparımmm onan sonra göbegimi şişiririm diye düşündüm:)
şimdi hamile kalsam kışa denk gelcekk.kızım ekimde dogmuştu sıkıntı olmuştuu.cok bunaldım evde.

ya gamze senın kız kac yasında benım oglum 23 aylık ve bende cok usenıyorum tuvalete alıstırmaya..

benim kızım 24 nisan doğumlu
çok güzeldi havalr ve soğumamaıştı pek
incecik incecik giydiriyosun iyi oluyor
hamileliğimde kışa denk gelmişti çoğu insan anlamıyordu bile karnımı :)) hırka falan olunca
ama yaza gelirse ne yaparım bilmiyorum , nasıl giyinirim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…