- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.641
kızlar moralim çok bozuk
kızlar moralim çok bozuk
günaydınnnnnn
kimse yokmu
hayrola arkadaşım yaaa ben anlamadım moralin eşinin ailesinden dolayımı bozuk
günaydın umut ben geldim nasılsın_?
iyidir canım sen nasılsın
haftasonu temizlik yaptım cam tülbiraz yorgunum ama sen nasılsın ??
evde durumlar nasıl ???
herkese günaydın. kafam karıştı kızlar. benim siklus aralığım 28 -30 gündür ve aklaşık 14 -16 . günler arasında yumurtlamam oluyor. bu ay ateş ölçerek ve ovulassyon testiyle takip ediyorum . adetim bittiğinden beri hergün ateş 36.6 idi . bugün yani 10. günümde ateş 336.1 e düştü. acaba yarın yumurtlama mı olucak . yarın ateşimde yükselme olursa yumurtlama oluyor demek değilmi kızlar. o zaman bu ay 11. gün yumurtlamış mı olurum. fikirlerinizi bekliyorum.
herkese günaydın. kafam karıştı kızlar. benim siklus aralığım 28 -30 gündür ve aklaşık 14 -16 . günler arasında yumurtlamam oluyor. bu ay ateş ölçerek ve ovulassyon testiyle takip ediyorum . adetim bittiğinden beri hergün ateş 36.6 idi . bugün yani 10. günümde ateş 336.1 e düştü. acaba yarın yumurtlama mı olucak . yarın ateşimde yükselme olursa yumurtlama oluyor demek değilmi kızlar. o zaman bu ay 11. gün yumurtlamış mı olurum. fikirlerinizi bekliyorum.
iyiyim canım aramız düzeldi bir problem yok çok şükür ama bebeği Aralıkta yapmak istiyorum bilmiyorum yinede kısmet
ovulasyon testim bugün elimde olacak akşama yapıcam testi ama anlayamadım neden erken yumurtluyorum ki . birde kasıklarımda şuan da ağrı var .acaba psikolojik mi yaaaa
tabiki düzeleceksiniz canım
evlilik bu herşey oluyor malesef(
evet denersin tabiki
ovulasyon testim bugün elimde olacak akşama yapıcam testi ama anlayamadım neden erken yumurtluyorum ki . birde kasıklarımda şuan da ağrı var .acaba psikolojik mi yaaaa
gunaydın kızlar...... erken yumurtlayanlar korkmayın benım bı arkadasa var 11.gun yumurtlamıs ve tek ılıskı denemıs sımdı oglu olacak ınsssssssssssss...
günaydın gamze hoşgeldiiinnn
adet döngün kaç gün umut. yumurtlama kaçıncı gün oluyor ? yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyorsun canım
gunaydın cnm sen yum takıbı ıcın aralıkda dr gıdecenmı cnm ?? hadı ıns ılk denemede hamıs kalırız umuttttttttt sende katıl bcm bızeeeeeeeeeeeee
gunaydın kızlar...... erken yumurtlayanlar korkmayın benım bı arkadasa var 11.gun yumurtlamıs ve tek ılıskı denemıs sımdı oglu olacak ınsssssssssssss...
bayram sonra ıns cnm dua et umutcum nolur ıns hersey ıstedıgım gıbı olur....inşallah canım ya
ne zaman gidecen tam olarak dr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?