bebek cinsiyet belirleme..

herkese günaydın. kafam karıştı kızlar. benim siklus aralığım 28 -30 gündür ve aklaşık 14 -16 . günler arasında yumurtlamam oluyor. bu ay ateş ölçerek ve ovulassyon testiyle takip ediyorum . adetim bittiğinden beri hergün ateş 36.6 idi . bugün yani 10. günümde ateş 336.1 e düştü. acaba yarın yumurtlama mı olucak . yarın ateşimde yükselme olursa yumurtlama oluyor demek değilmi kızlar. o zaman bu ay 11. gün yumurtlamış mı olurum. fikirlerinizi bekliyorum.

olabilir canım sen ovulasyon testi yaparsın yarın kendini dinle bakalım kasık ağrısı vs.. olacakmı erkende yumurtlayabilirsin robot değilizki belki beslenmeden kaynaklı vs.. erken yumurtlama olacak

güzelim bence ovülasyon testi alsana
bana göre daha garanti gibi

ovulasyon testim bugün elimde olacak akşama yapıcam testi ama anlayamadım neden erken yumurtluyorum ki . birde kasıklarımda şuan da ağrı var .acaba psikolojik mi yaaaa

tabiki düzeleceksiniz canım
evlilik bu herşey oluyor malesef (

evet denersin tabiki

evet canım

ovulasyon testim bugün elimde olacak akşama yapıcam testi ama anlayamadım neden erken yumurtluyorum ki . birde kasıklarımda şuan da ağrı var .acaba psikolojik mi yaaaa

benim deneme yapacağım ay yani geçen ay senin gibiydi bütün ay kasık ağrısı yaşadım ama yumurtladığım gün şiddetli hissettim ağrıyı gerçi tabi aynı bünye değil sen ovülasyon testini aldığın gibi test yap

adet döngün kaç gün umut. yumurtlama kaçıncı gün oluyor ? yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyorsun canım

döngüm 25-26
adetten itibaren 9. gün 10. gün yumurtluyorum gibi
ve bazen adetime yakında akıntılarım oluyo ama hiç test yapıp denemedim adet öncesi yumurtluyormuyum onu çözemedim henüz :))
yumurta çok ama bebek yok ortada :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…