bebek cinsiyet belirleme..

gunaydın cnm sen yum takıbı ıcın aralıkda dr gıdecenmı cnm ?? hadı ıns ılk denemede hamıs kalırız umuttttttttt sende katıl bcm bızeeeeeeeeeeeee

gitmek istiyorum ama çalışıyorum izin alamam elimde ovulasyon testi var bir kaç tane
aslında eşimde soruyor bebek yapmaya karar vermeden önce bir doktora gitmek tahlil vs.. yaptırmak daha doğru değil mi diye haklı bi kontrole gitsem iyi olacak hafta sonları özel hastanelerde doktorlar muhayene ediyorlarmı acaba tahlil vs.. yapılıyor mu_?

ewet cnm cumartesı yapılıyo..... gıt bencede bı yanı...

bayram sonra ıns cnm dua et umutcum nolur ıns hersey ıstedıgım gıbı olur....

olacak canım inşallah olacak
ben senin için inanıyorum
eğer olmazsada demekki senin için hayırlı buymuş ben böyle düşünüyorum
eltimin gelini 1 ay sonra doğum yapacak dün karyolası geldi ona bakmaya gittim içinede pembe pembe dizmiş herşeyi insan hevesleniyo
benim 2 kızım olacak galiba :78:

ewet cnm aynen ..ıns hepımızın gonlundekı olur yaaaaaa ınsssssssss

selammm kızlarrrrr nasılsınızzz görüşmeyeli hamiş olanlar olmuş sanırım :)) Allah ım analı babalı büyütsünnn..benim 6 ay oldu ne çabuk geçiyor değilmi ...sorunlu hamileliklerim demiştim yaaa...artık işe gidemiyorum hastanede yattım ..her hafta dr.kontrolundeyimmm kızım iyi çok şükür ama erken gelmek istiyomş ( kanamam oldu...yatmam gerekiyor sürekli ayakta olunca başlıyor yani bu 3 ay dikkatli olmam gerekiyor...sizler naptınız yeni yöntemler bldunuz mu :)) hayırlıcakızımı dogurayım hemen 3 deneyecez ....durmak yooookkkk yola devamm....ben dogurana kkadar inşallah şöle güzel kesin bir yöntem bulursunuz ..elara bioritm ney oluyor canım bana bakmadınız ama eşimin dt sini bilmiyoruz çok sevgili kayınvalidemmm ne zmana dogurdunu bilmiyorr (ne kadar ilgili bide bizden oglan torun bekliyor) ama 1977 dogumlu onu ögrenebildimmm bide biberler üşüyünce dogdu diyo.... :))

hoşgeldin cann.gecmiş olsun cnm.inşallh zamanında gelir kızınnn
bioritim için eşinin dogum tarihine gerek yok,kendi dogum tarihi ay gün yıl olarak.bide ilişki gününü yazcann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…