- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.661
arkadaşın nasıl takip etmiş gamzeee
gunaydın cnm sen yum takıbı ıcın aralıkda dr gıdecenmı cnm ?? hadı ıns ılk denemede hamıs kalırız umuttttttttt sende katıl bcm bızeeeeeeeeeeeee
gitmek istiyorum ama çalışıyorum izin alamam elimde ovulasyon testi var bir kaç tane
aslında eşimde soruyor bebek yapmaya karar vermeden önce bir doktora gitmek tahlil vs.. yaptırmak daha doğru değil mi diye haklı bi kontrole gitsem iyi olacak hafta sonları özel hastanelerde doktorlar muhayene ediyorlarmı acaba tahlil vs.. yapılıyor mu_?
ewet cnm cumartesı yapılıyo..... gıt bencede bı yanı...
bayram sonra ıns cnm dua et umutcum nolur ıns hersey ıstedıgım gıbı olur....
öyleyse bi cumartesi giderim bayram bir geçsin acaba hemen adet bitimi gitmek mi doğru olur yoksa adetten öncemi
olacak canım inşallah olacak
ben senin için inanıyorum
eğer olmazsada demekki senin için hayırlı buymuş ben böyle düşünüyorum
eltimin gelini 1 ay sonra doğum yapacak dün karyolası geldi ona bakmaya gittim içinede pembe pembe dizmiş herşeyi insan hevesleniyo
benim 2 kızım olacak galiba :78:
kkızlar bugun cok ısım var bayram temızlıgıne baslıyom allah yardım etsın kucuklukle bana(((
gunaydın kızlar...... erken yumurtlayanlar korkmayın benım bı arkadasa var 11.gun yumurtlamıs ve tek ılıskı denemıs sımdı oglu olacak ınsssssssssssss...
herkeze merhaba bu gün doktora gidiyorum.bebişimi göreceğim.ne olduğu bu gün netleşir.inş.kendini gösterir.
günaydınn kızlarrrr.bayram temizligine başlıcamm cokkkk işim var ya
siz naptınız başladınızmıı
gunaydın.... kople halıları kaldırdım cırptım ama geberıyom aynen cnm basladım amannnnnnn ne zaman bıter bılmem bu ısler .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?