bebek cinsiyet belirleme..

kızlar selam.şiddetli bel ağrısı göğüs ağrısı kasık sancısı var.daha 4 5 gün kadar var reglime...dün gece rüyamda hamişleymişim kızızm olacakmış.ultrason o kadar süper gösteriyomuşki teyzesine benziyo bu falan diyorum.dr pipi yerine bak pipi yok kız bu diyor falan...

cnmm cok haklısın tabıkıde az ara vermen cok ıyı ama sen cok az vermemısmısın bende oglum 19 aylıkken hamılekaldım ve emzırıyordum doktorum 3. ayın sonuna kadarf emzır dedı ve ben daha 1.5 ay once kestım yanı hanı sen emzırmıyorsun sanırım bıde yardımcın olması lazım yoksa mahvolur ınsan cnmm ya ömrun bıter gercekten..

büyütürsün kızz büyüyünce rahat edersin korkma bak benımkı 5.5 aylık kucağımda ötekide yolda ALLAH yardım eder bacım
Arkadaşım sen benden daha hızlıymışsın, ben 7 aylıktı bebeğim ikinciye gebe kaldığımda. Koca bir Maşallahhh sana.
Evet başlarda çok çok zor oluyor ama onların arasındaki paylaşımı görünce çokkkk mutlu oluyorsun.

ALLAH yardım eder inşAllah sabır işi bu işler

sonunda dayanamadım ve vınn aldım:)))
herkese ıyı aksamlar nasılsınız kızlar ne var ne yok
ben bu tukuruk testını anlamadım anayamıyorum tukurugu cokmu koyuyoru azmı bılemıyorum bu ay yıne kaset tıpıyleolanlardan denedım 15.cı gun yanı ayın 3unde deneme oldu bugun 17 cı gun cıft cızgı hala devam edıyor benım hep boyle oluyor gercı oncekı aylar 15 ve 17 cı gunlerı degerlendırmeme ragmen hamıle kalamadım bu ayda pek umıdım yok sımdılık dıger hastalklarıma konsatre oluyum dıyorum.
fertıle focus du benım tukuruk testı gerı alcaklarını bılsem ıyade ederdım valla cok zor geldı bana
sızler nasılsını nasıl gıdıyor

Ay güldürdün beni sen eşşek olma boşveeer onlar olsun.Sen sadece bebeğini düşün şimdi onları salla gitsin.bebekte etkilenir.benim ilk kızım işte hamileliğim öyle sıkıntılı geçtiği için hala asabidir sinirlidir,uyku problemi oluyo bazen.yanihep etkileniyo çocuklar.2.de hiç böyle sorunlarım olmadı.küçük çok sakin uyumlu,kendi kendine büyüdü desem yeridir.hamileyken yaşadıkların bebeğini çok etkiler.kocanı da yavaş yavaş yola getirirsin boşver.hele bi bebiş gelsin.ailesinin kıymetini daha iyi anlıcak o.

Hosgeldin ya bacim nerelerdesin sen öncelikle sagliginla ilgili bir problem olmamasina sevindim bu arada Agustosa birakmissin oglana hamile kalmaya hadi hayirlisi diyelim bende bu gidisle anca sana yetisirim canim ya doktorla konusup herseyi ayarlamama ragmen hala umutsuzum o kadar basarisiz deneyimden sonra umudum kalmadi bana bir tutam cesaret bir tutamda umut lazim................

Canim gecmisolsun dualarim seninle dikkat et be güzelim hamileyken fazla disardan yeme yemeyin cocugun sagligi icinde senin sagligin icinde zarali aman dikkat, dag gönüllü arkadasim benim.......

ben onu makas tarak diye biliyodum bicaktami oluyormus bicak anasi olasin emi.........

kızlar benı korkutmayın bak aglarım dermısım:))) ya ne bıleyım ölede yapcam bölede yapcam hıc olmaya bıran önce yapayımda onla bırlıkde buysunler sonrada ben rahatlarım ınsssssssssss...cnm

Bravo sana en büyük tebriklerimi sunuyorum bak bana bacim kizim 4 yasinda dene dene olmuyor keske kizim kücükken olsaydi kardesi arkadas gibi büyürlerdi ,bosver bacim Rabbim sana o sabri vermis 3 e bakan 4 de bakar gönlündeki olur insaAllah.....

Canim benim senin kaderine ne mutluki Rabbim böyle yazmis ne güzel evlatlarin arkadas gibi büyüyecekler sen onlar belli bir yasa gelince rahata kavusacan insaAllah bir kizin var buda erkek olur burada yabanci kadinlar özellikle arka arkaya dogum yapiyorlar hem anne icin hemde ilk cocuk icin daha iyi oldugunu düsünüyorlar biz önce korkuyoz bacim ondan sonrada hamile kalmak icin ugrasiyoz bence cok sanslisin..............

hayırlısı olsun canım az kaldı sabredelim biraz belli olur yakında

benim seçimim senin oğlundan yana
ben ondan bitane alayım :))

ınsallaj umutcum gonlune göre olur umut senınmı 3 kızın vardı bende senın kızlarından bır adet ısterdım ALLAH'ım bı erkek daha uygun gördu napalım ama hala alısverıs merkezlerınde gözum kız cıcılerıne gıdıyor esımde cok kızıyor...ınsallah sızlerın gönlune göre olur..

3. bakarsın kız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…