- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.601
geniş düşününce4, 5 yıl ara verdiğin zaman herşeye sil baştan başlıyorsun tam rahat edecem diyorken hooppa başa dön ama araları yakın olduğu zaman zor gerçekten zor olur ama aynı anda aradan çıkar ötekinin zahmetinden diğeri aradan çıkıyo canım tabi herkesin fikrine saygım var
Arkadaşım sen benden daha hızlıymışsın, ben 7 aylıktı bebeğim ikinciye gebe kaldığımda. Koca bir Maşallahhh sana.büyütürsün kızz büyüyünce rahat edersin korkma bak benımkı 5.5 aylık kucağımda ötekide yolda ALLAH yardım eder bacım
cnmm cok haklısın tabıkıde az ara vermen cok ıyı ama sen cok az vermemısmısın bende oglum 19 aylıkken hamılekaldım ve emzırıyordum doktorum 3. ayın sonuna kadarf emzır dedı ve ben daha 1.5 ay once kestım yanı hanı sen emzırmıyorsun sanırım bıde yardımcın olması lazım yoksa mahvolur ınsan cnmm ya ömrun bıter gercekten..
Arkadaşım sen benden daha hızlıymışsın, ben 7 aylıktı bebeğim ikinciye gebe kaldığımda. Koca bir Maşallahhh sana.
Evet başlarda çok çok zor oluyor ama onların arasındaki paylaşımı görünce çokkkk mutlu oluyorsun.
senacihan ne güzel denk gelmiş ölee
bana en çok eltisinin gelinini övüyor
matematik öğretmeni kendisi
iyi yönleride var kadının muhakkak ama şunu çok iyi biliyorum
ikisi bir araya gelse 1 gün aynı evde dursunlar beraber ben
bursanın en merkezi heykelde eşşek gibi anırırım
sagol gamzecim.şuan bana bi sıkıntısı yok emmesinin.hoşumada gidiyorr cukkk cukk emişi:)
nisan-mayıs gibi bıraktırırım.ondan sonraki 3 ay sıkı diet ,takviye,yumurta takibi.ve agustostaaa hamiş kalırım inşallahhh
kızlar ben çook hastayım.karnım 9 aylık gibi şişti.bu bir günde oldu.yine ateş çıktı.yine halsizlik hat safhada yine kendimde bi tuhaflık hissediyorum ama tanımlayamıyorum.tam bir ay boyunca dışarda yemek yedik.iş nedeni ile erteleyemedim.kendimi korumaya çalıştım ama olmadı.öğlen dışarıda akşam dışarıda o koktu bunu canım çekti diye harekat ettim.hatamı gördüm ama karaciğer değerlerimi kendim yükselttim.doktora gitmem lazım.pazartesi gideceğim.bana dua edermisiniz canlarım.
kızlar hamileliğimi kimseye demedim daha annem ve eşim biliyo annem bana yakın bulantılarım başladı anne gibisi yok valla bugün geldi yemeklerimi pişirdi sağolsun makas bıçak yöntemini bilenler vardır aranızda annem yaptı bana bıçağa oturmuşumhayırlısı bakalım
kızlar benı korkutmayın bak aglarım dermısım:))) ya ne bıleyım ölede yapcam bölede yapcam hıc olmaya bıran önce yapayımda onla bırlıkde buysunler sonrada ben rahatlarım ınsssssssssss...cnm
geniş düşününce4, 5 yıl ara verdiğin zaman herşeye sil baştan başlıyorsun tam rahat edecem diyorken hooppa başa dön ama araları yakın olduğu zaman zor gerçekten zor olur ama aynı anda aradan çıkar ötekinin zahmetinden diğeri aradan çıkıyo canım tabi herkesin fikrine saygım var
kızlar selam.şiddetli bel ağrısı göğüs ağrısı kasık sancısı var.daha 4 5 gün kadar var reglime...dün gece rüyamda hamişleymişim kızızm olacakmış.ultrason o kadar süper gösteriyomuşki teyzesine benziyo bu falan diyorum.dr pipi yerine bak pipi yok kız bu diyor falan...
günaydın kızlarrr
ama kimse yokk((
bende profilimdekii gibii istiyorumm amaaa
böyle sarışınn şekerr bişiii
ŞşŞsş ses yapma umutt hamiş adayları ve hamişlerr uyuyorr daha :90:
sanada günaydınnn
bende profilimdekii gibii istiyorumm amaaa
böyle sarışınn şekerr bişiii
umarım olur ne kadarın kaldıı karabıber..
benim seçimim senin oğlundan yana
ben ondan bitane alayım :))
ınsallaj umutcum gonlune göre olur umut senınmı 3 kızın vardı bende senın kızlarından bır adet ısterdım ALLAH'ım bı erkek daha uygun gördu napalım ama hala alısverıs merkezlerınde gözum kız cıcılerıne gıdıyor esımde cok kızıyor...ınsallah sızlerın gönlune göre olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?