bebek cinsiyet belirleme..

3. bakarsın kız olur

cnmm gercekten allahım ısteyenslere versın ama ben 2. zor yapıyorum 3. yapamam bu dogumumdan sonra calısmayı dusunuyorum yanı 3.ıstemıyorum zaten hem o rıskı göze alamam zaten bundanda herkez dogur bak kız olucak dedı doktorum erkek dedıgıne ınanmadım o yuzden herkezın gönlune göre olsun ve her usteyene nasıp etsın yaradanım..

yok güzelim ne 3 kızı
sen beni gamzeyle karıştırıdın bende ondaki cesaretin sadece 1 tanesi varmış :82:
benim 9 yaşında 1 kızım var , birde inşallah oğlum olursa tamam

yok güzelim ne 3 kızı
sen beni gamzeyle karıştırıdın bende ondaki cesaretin sadece 1 tanesi varmış :82:
benim 9 yaşında 1 kızım var , birde inşallah oğlum olursa tamam

hımm evet gamzeyle karıstırdım sanırım bızde 4 kız kardesız hıc erkek yok ama cok guzel bence gamze cok sanslısın bunu bılde bu arada umutcum oglumunpedogolu erkek cocuga erkek kız cpocuga kız kardes her zaman daha ıyıdrı dedı yoksa 2 ayrı cıns anlasamıyorlar dedı ve bu arada ıyı cesaret 9 yıldan sonra bı bebek dusunuyorsun umarım gönlunuze göre olur bu arasa ezelce vardı o nerelerde ya...

zaten cesaretsizlikten buraya kadar uzadı birde çalışmamında etkisi oldu tabi
kız erkek ne olur bilemem mevlam hayırlısını nasip etsin
ama kızım kardeşsiz kalsın istemiyorum

evet bir yerde okumuştum evlilik 5.yıldan sonra oturuyormuş çiftler biribirininn tanıyormuş vs.dahabişeyler yazıyodu aklımda bunlar kalmış

haskena canım bide makas bıçak yaparlar.tarağı ben sizden duydum

Olsun canim ya ha bicak ha tarak sen bulman gerekeni bulmussun ya önemli olan o insaAllah dilegin olur...........

kızlar moralim çok bozuk

Ne oldu bacim ya sende kayinvalidem deme düser bayilirim merakta biraktin gittin ahdi gelde anlat bakalim neyin var takma kafana birseyi demiyomuyum size bacim sizler hamilesiniz bebislerinizin sagligi iyi olsun sallayin gerisini gitsin

slmm kızlarr:))
asilmavi cnm kendini hiç üzme bizde o yollardan geçtik cnm..
bu günler geçicek şimdi sen hamişsin daha alıngan olursun.
istersen bi abla tavsiyesi olarak kabul et ileride bu olaylara güleceksin..
BİZ ÇOK ANACI ADAMLAR GÖRDÜK:)
AMA SONUNDA HEPSİ KILIBIK OLDU anlatabildimmi..
bırak onlar bizi haketsin kendini hiç üzme herşeye gül bak ozaman çat diye çatlıcaklar:))
biraz kötü akıl gibi oldu ama emin ol işe yarıyor ben bizzat denedim:))

benim işler karışık sadece kaynanam değil işin içinde kaynata ve eltide var hepsini Rabbime havale ettim ama kocamdan Allah razı olsun bana çok destek. evliliğimizin ilk zamanları ağzımı bile açtırmazdı şimdi herşeyin farkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…