- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.621
3. bakarsın kız olur
ınsallaj umutcum gonlune göre olur umut senınmı 3 kızın vardı bende senın kızlarından bır adet ısterdım ALLAH'ım bı erkek daha uygun gördu napalım ama hala alısverıs merkezlerınde gözum kız cıcılerıne gıdıyor esımde cok kızıyor...ınsallah sızlerın gönlune göre olur..
yok güzelim ne 3 kızı
sen beni gamzeyle karıştırıdın bende ondaki cesaretin sadece 1 tanesi varmış :82:
benim 9 yaşında 1 kızım var , birde inşallah oğlum olursa tamam
hımm evet gamzeyle karıstırdım sanırım bızde 4 kız kardesız hıc erkek yok ama cok guzel bence gamze cok sanslısın bunu bılde bu arada umutcum oglumunpedogolu erkek cocuga erkek kız cpocuga kız kardes her zaman daha ıyıdrı dedı yoksa 2 ayrı cıns anlasamıyorlar dedı ve bu arada ıyı cesaret 9 yıldan sonra bı bebek dusunuyorsun umarım gönlunuze göre olur bu arasa ezelce vardı o nerelerde ya...
neden acele ediyorsun?işini şansa bırakma bence
senin eşinde erkek cocukk cok istiyorduu yalnış hatırlamıyorsam
daha sonra keşke dememek için yumurtlama günü+ bioritimi denk getirmeye calış bence
sana şimdi yöntemelri yolluyorum onlarıda oku
sağol canımm aslında bütün belirtilerim erkek bebek gibiydi kızmdan çok farklı hamilelik geçiriyorum ama kızmış artık 3.ye bakıcaz:))
selam kızlar ben hala adet olmadım sizler bebek emzirirken kaçıncı ayda regl olmuştunuz
haskena canım kızım 5 aylık kucağımda; 1 aylıkta bebeğim karnımda progestan yumuşak kapsül fitil verdi folik asit verdi kan şurupları verdi
cnm daha cok yeni evlisin zamanla herşey yoluna girer merak etme.
bizde 3 yıllık evliyizzz ,her gecen gün daha iyiye gidiyoruzz.inşallahh sizde öle olacaksınızz
hamileliginin ilerki günlerinde daha hassas olacaksınn.herşeye kafanı takacaksın,sinirleneceksin.burda kocana cok iş düşüyorr.seni idare etmesi lazımm.
sen şuan normal düşünmeyebilirsinn.bizde gectik bu dönemlerden. oto mokaa takıyor insann.
cocuk olduktan sonra herşey daha farklı olacaktır.
haskena canım bide makas bıçak yaparlar.tarağı ben sizden duydum
kızlar moralim çok bozuk
profilindekii gibii oğlunn olsun inşallah gamzeeeeeeeeeeeeee
Olsun canim ya ha bicak ha tarak sen bulman gerekeni bulmussun ya önemli olan o insaAllah dilegin olur...........
Ne oldu bacim ya sende kayinvalidem deme düser bayilirim merakta biraktin gittin ahdi gelde anlat bakalim neyin var takma kafana birseyi demiyomuyum size bacim sizler hamilesiniz bebislerinizin sagligi iyi olsun sallayin gerisini gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?