bebek cinsiyet belirleme..

elaracım sagol cnm cok sukur eksıklerım cok ama acele etmıyorum yavas yavas tamamlarım cuku cok yoruldum suanda e buyuk sıkıntım dogalgaz oda 3 ayı bulurmus malesef
onun dısında vınn ıgenc sayfaları 10 dk acıyor
sen nasılsın nasıl gıdıyor

slm sen nasılsın canım

tamammı internet :))

sgol cnm ıyıyımde morelım bozuk bıraz arkadasımınesı guatr cıktı hamıle kalamıodu kaldı ıkızlere hamıleymıs ama dawn sendromundan suphelenıyormıs cok uzuldum rabbım ne verırse hayırlısını versın ya bendede guatr var bende omur boyu ılac alıcam ısın kotu ynı bu oyle yanı kafam cok karısık

allah acil şifa versin inşallah yanılmışlardır
kötü şeyler düşünme canım ya
allah sağlık hayırlı evlatlar nasip etsinm herkeze inşallah

hep ondanz kızıyorum eşime erkekten önce sağlıklı evlat nasip etsin allahım inaşallah hepimize

hep ondanz kızıyorum eşime erkekten önce sağlıklı evlat nasip etsin allahım inaşallah hepimize

senın esınmı ıstıyor cnm onu bılmek daha morel bozucu olsa gerek Allahtan benım esım ıcını bılemem ama bana herzaman ne farkeder dıyor .Rabbım oncesaglıklı evlatlar versın ıns hepımıze

senın esınmı ıstıyor cnm onu bılmek daha morel bozucu olsa gerek Allahtan benım esım ıcını bılemem ama bana herzaman ne farkeder dıyor .Rabbım oncesaglıklı evlatlar versın ıns hepımıze

evet benim eşim çok erkek istiyor takıntı derecesinde benim için farketmez hatta 2 kız kardeş çok güzel olur bence biz 2 kız kardeşiz çok memnunum

Anladım cnm evet bende kızıma kız kardes olsun ısterım mesala oglum olursa kızım ıcın bır kız daha yababılırım ancak kızım olursa erkek ıcın bırdaha yabarmıyım suanda dusunemıyorum .yasadıqımız olumsuzlar yuzunden bazen kendıme cok kzıyorum ancak ıste ınsan oglu nefsının oune gecemıyor ne yazıkkı

:86::86::86:
formülüde sorsaydı hazır bulmuşken

biz kadınlar bu konuda rahatlıkla sorabiliyoruz ama erkekler soramıyor ya.bende dedim sorsaydın ne yapmışlar diye dedim.o da sorulurmu öle şey ayıp dedi.

bende iyiyim cnm.temizlige başladım yorucu 1 haftaa beni bekliyorrr
sen mis gibi tertemiz eve oturdun ne güzelll
denemelere ne zmana başlıcan?

umut sen saldım cayıra durumundasınn.o nednele ilgi alanıma girniyon artık:))
bu işi ciddiye alıp gercekten yöntemlerii deneyenlerle ilgileniyorum yardımcı olmak adınaa.

Elaracım dr bana guatrın artık degısmeyecegını bu yuzden calısmaları bırakmamam gerektıgını soyledı.erılen ılac sadece vucudun eksık homanları tamamlamak ıcınmıs.
ben ayın 3.unde 15.cı gun deneme yabtım cızgıyı gordum daha sonra 17 sınde dr gıdınce dr bana yumurtamın henuz catlamadıqını soyledı bende ona ovulasyon kıtınden bahsettım
bana dedıqı bazı ınsanlarda o testlerın catladı zamanlara cok yakın yada catladıgında cıft cızgıyı verırken bazılarında ıse yumurta daha olgunlasmaya basladıgı anda cıft cızgı verebıleceqını soyledı.benımde saten her ay cıdden oyle oluyor eve geldım 17.cı gun aksamı test yabtım cıft cızgı devam edıyordu.18.cı gunun aksamı yıne denedım.Zaten kalmıyorum olurda kalırsa pısman olmuycam cunku bılıyorumkı bu sefer guatr olayından sonra saglıklı olması ıcın bırtek dua edıcem
reglım ayın 20 sınde beklenen gun.duphaston kullanıyorum 2 aydır ılacımın bıtmeıne 4 gunvar bıttıkten sonra 10 gun beklıosun hastalanırsan 10 gun ıcınde bebek yok 10 gungecerse var dedı dr kısmet

umut sen saldım cayıra durumundasınn.o nednele ilgi alanıma girniyon artık:))
bu işi ciddiye alıp gercekten yöntemlerii deneyenlerle ilgileniyorum yardımcı olmak adınaa.

vaaaavvvv
sen öyle san yumurtayı çok iyi takip ettiğimden oluyo bunlar :)))
ummadığınız taş baş yarabilir hepinizden önce yakalayacam ben :90:
şaka tabiki hayırlısı bakalım

Elaracım kolay gelsın vallahı bıımde ev cok soguk ufo yakıorum ancak dogalgazın yerını tutmuyor o yuzden benımde hıc soguktan temızlık yabasım gelmıyor

anladım cnm.
ovulasyon testinde iki cizgi olunca catlamış olmuyordu yumurta.silikleşmeye balayınca catlamış oluyordu.ozaman ilişki öenriliyordu biliyorsun
doktorun dedigi gibi yumun catlama süresi kişiye göre degişebilir
senin yum catlama süresi gercekten uzun sürüyor.
15.gün cift cizgi görmüşün 17.gün tekrar testi yapmışmıydınn??

vaaaavvvv
sen öyle san yumurtayı çok iyi takip ettiğimden oluyo bunlar :)))
ummadığınız taş baş yarabilir hepinizden önce yakalayacam ben :90:
şaka tabiki hayırlısı bakalım

yani caktırmadan takip ediyomm ,sag gösterip sol vurcam diyosun:)
hadi bakalımm inşallahh ddigin gibi olur.bunu cok isterim tabiki.

Elaracım kolay gelsın vallahı bıımde ev cok soguk ufo yakıorum ancak dogalgazın yerını tutmuyor o yuzden benımde hıc soguktan temızlık yabasım gelmıyor

ay bende ufoda güzel ısınıyorum.dogalgazzzdan h,iç bişi anlamıyorum
kış geldi daha dogalgaz yakmadık bizz.evim cok soguk olmuyor
1 haftadırda hava cok güneşli evim güzel ısınıyor güney cephe oldugundan

evet cnm dr gelınce yabtım yıne cıft cızgı cıktı 18 cı gun yabtım yıne cıktı 18cı gun aksam yabtım cızgı sılıklesmıstı ozaman yıne deneme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…