- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.701
selam kızlar nasılsınız
eşim bi arkadaşının oglu olmuş onun yanındaymış.cocugu filan görmüşş iştaha gelmiş:)
bana tel ettii hazırlıklara başla cocuk istiyom diyor ayuuu:))
slm sen nasılsın canım
tamammı internet :))
sgol cnm ıyıyımde morelım bozuk bıraz arkadasımınesı guatr cıktı hamıle kalamıodu kaldı ıkızlere hamıleymıs ama dawn sendromundan suphelenıyormıs cok uzuldum rabbım ne verırse hayırlısını versın yabendede guatr var bende omur boyu ılac alıcam ısın kotu ynı bu oyle yanı kafam cok karısık
sgol cnm ıyıyımde morelım bozuk bıraz arkadasımınesı guatr cıktı hamıle kalamıodu kaldı ıkızlere hamıleymıs ama dawn sendromundan suphelenıyormıs cok uzuldum rabbım ne verırse hayırlısını versın yabendede guatr var bende omur boyu ılac alıcam ısın kotu ynı bu oyle yanı kafam cok karısık
hep ondanz kızıyorum eşime erkekten önce sağlıklı evlat nasip etsin allahım inaşallah hepimize
senın esınmı ıstıyor cnm onu bılmek daha morel bozucu olsa gerek Allahtan benım esım ıcını bılemem ama bana herzaman ne farkeder dıyor .Rabbım oncesaglıklı evlatlar versın ıns hepımıze
:86::86::86:
formülüde sorsaydı hazır bulmuşken
elaracım sagol cnm cok sukur eksıklerım cok ama acele etmıyorum yavas yavas tamamlarım cuku cok yoruldum suanda e buyuk sıkıntım dogalgaz oda 3 ayı bulurmus malesef
onun dısında vınn ıgenc sayfaları 10 dk acıyor
sen nasılsın nasıl gıdıyor
umut sen saldım cayıra durumundasınn.o nednele ilgi alanıma girniyon artık:))
bu işi ciddiye alıp gercekten yöntemlerii deneyenlerle ilgileniyorum yardımcı olmak adınaa.
vaaaavvvv
sen öyle san yumurtayı çok iyi takip ettiğimden oluyo bunlar :)))
ummadığınız taş baş yarabilir hepinizden önce yakalayacam ben :90:
şaka tabiki hayırlısı bakalım
Elaracım kolay gelsın vallahı bıımde ev cok soguk ufo yakıorum ancak dogalgazın yerını tutmuyor o yuzden benımde hıc soguktan temızlık yabasım gelmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?