- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.741
ececim kansızlıktan olabilirmi
kan değerlerin nasıl?
arkadaşlar ovülasyon kiti almayı düşünüyorum
HİÇ ALMADIM DAHA ÖNCE
işi garantiye almak istiyorum nasip olursa
acaba şimdiden başlasakmı çalışmalara tek ilişki çün kü
anca tutar hesabı baksanıza karabiber 7 kere tek ilşkide bulunmuş sanırım buda 7 ay demek
ya kızlar basıma gelenı bılsenız dun hanı uzun bar sandalyelerı varya benım mutfagımın masasının sandalyelerı öle ve ben dustum cok kötuydu kızlar ılk dusundugum bebegım kesın gıttı dddım ama doktoru su an ıcın bı sey gözukmuyor dedı cok rahatladımm..zaten sonrada tekmelemeye baslayınca sevındık cok kötu bı gundu kısaca..
eşim bi arkadaşının oglu olmuş onun yanındaymış.cocugu filan görmüşş iştaha gelmiş:)
bana tel ettii hazırlıklara başla cocuk istiyom diyor ayuuu:))
Boncuk h.g cnm nasılsın .g.olsun cnm dert etme ıns bıseycıgı olmadan tosun pasamızı alırsın kucagınaaa...bende bugun temızlık felan valla bıttım yhu ama cok sukur bı salonum bıde mutfagım kaldı yarında onları hallederım ıns...
işte 1 ay önce yapmıştık
değerlerim çok normal çıkmıştı ama
cuma dr gitcem sorucam bakalım neden oluyor(
saol cnm ben işte hastalanıp duruyorum
mideyi düzelttim grip oldum
o geçti şimdi sağ bacağımda komple bi hissizlik var
uyuşuyor neden anlamadım(
acaba kendimi çokmu dinliyorum
normalde canım tatlı değilddir ama ??
neyse geçicek hepsi inş.
sorma cnm hala hayal gibi innamıyorum ..
bende merak edıyom elara ya yazmadı heralde ...sennaptın nasıl ıslerı yola koydunmu bugun..bıraz
ececim cok gecmiş olsunsaol cnm ben işte hastalanıp duruyorum
mideyi düzelttim grip oldum
o geçti şimdi sağ bacağımda komple bi hissizlik var
uyuşuyor neden anlamadım(
acaba kendimi çokmu dinliyorum
normalde canım tatlı değilddir ama ??
neyse geçicek hepsi inş.
sorma cnm hala hayal gibi innamıyorum ..
arkadaşlar ovülasyon kiti almayı düşünüyorum
HİÇ ALMADIM DAHA ÖNCE
işi garantiye almak istiyorum nasip olursa
acaba şimdiden başlasakmı çalışmalara tek ilişki çün kü
anca tutar hesabı baksanıza karabiber 7 kere tek ilşkide bulunmuş sanırım buda 7 ay demek
kızlar selam kimse yok mu_?
Elara ben bi topikte havuç suyunun erkek spermleri için çok faydalı olduğunu okudum her akşam taze sıkıp içilecekmiş keçiboynuzu kürüyle birlikte kullanmayın demiş ibrahim saraç keçiboynuzu içiremeyenler için iyi bir seçenek olabilir mi ayrıca kadında da yumurta için faydallıymış
iyi akşamlar kızlar yarın mens günüm, çok merak ediyorum hamilemiyim diye... yarın idrar testi yaptırmayı düşünüyorum, burdan bildiririm durumları, byyyy
herkesi bayram temizliği telaşı sarmış.bende belki hamileyimdir diye elimi bişeye sürmüyom.bugün temizlik için kadın çağırdım.bendeki şansa bak gelen kadın 2 aylık hamileymiş yazık.baştan söylemedi,işinden olur diye.o halde çalışıyo 1 kızı 1 oğlu varmış.kocası bu oğlan olmasın doğru babanın evine demiş dua ediyomuş hep oğlan olsun diye.tesadüfe bak bu aralar ben bu konularla çok uğraşıyom diyemi dikkatimi çekiyo yoksa daha öncede böyle şeylerle karşılaşıyodumda ben mi farketmiyodum acaba.sanki bir dua vardı.bilen varmı?belki yakında bana da lazım olur.kısmet.
Kızlar slm ben fazla katılamıyorum aranıza eşim iş yerine götürüyor bilgisayarı ama getirdiği zaman geçmişi okuyorum.Aramızda yeni hamileler var çok sevindim küçük kızımı kreşe yazdırdım onunla uğraşıyorum okula gitmek istemiyo biraz sorunlu bi dönem geciriyoruz.Benden ayrılmak istemiyo elaracım bi musait olunca benim erkek günlerine bakarmısın eşimin yaşını babası büyük yazdırmış kimliğine doru olanı kayınvalidemden öğrendim benimki 1 1 1976 eşiminki 26 2 1974 şimdiden teşekkür ederim canım fırsat buldukca aranıza katılırım .
evet canım erkek çocuk duası.google da bakıyom bi yandan da.banada lazım olur belki diye biyandanda.hamile kalınca okunuyo du galiba sanırım ya sen yada gamzezim mi bahsetmişti hatırlayamadım şimdi.
evett cnm havuctan bahsetmiştimm ben ilk sayfalardaa.kopy de yapmıştım kürleri
şuan tam mevsimi.taze havucu sıkıp suyu tüketilse cok iyi olur.1 hafta k.boynuzu 1 hafta havuc suyu.
kızlar kimse yok muuuu günaydııınnnn nasılsınız bugün
iyi oldu bu kür keçiboynuzu içemeyenlere iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?