bebek cinsiyet belirleme..

kısıden kısıye degısıyor tabı cnm
lk kerede tutanda var benım gıbı olnda var
bende 5 aydır denıyorum bu ayda lmassa 6.cıyı denıycem buda senın dedıgın gıbı 6 ay demek

Allahim korumus seni ve bebisini canim benim gecirdigin kazaya üzüldüm ama Rabbime sükürler olsunki üzücü sonuclanmamis yinede dikkat et bi süre dinlen tekrar gecmisolsun.....

eşim bi arkadaşının oglu olmuş onun yanındaymış.cocugu filan görmüşş iştaha gelmiş:)
bana tel ettii hazırlıklara başla cocuk istiyom diyor ayuuu:))

Bacim benimkide tuturdu ne gerek var yumurta takibine yok bir daha baba olsunda cinsiyeti önemli degil v.s diyip beni ikna etmeye calisiyor doktora gitmeden denemelere baslamak icin ha ha yermi Anadolu cocugu bu söylemi yumurta takibi yaptiracam taki tutana kadar bu yoldan dönmek yok ..............

Bravo canim ya sen her konuda hizlisin valla kiz sen daha bugün baslamadin mi temizlige ne cabuk yariladin ben 1 haftada bitiremem cok mu yavasim ne gerci arkadaslar cok ayrintici oldugum icin isimin bitmedigini söylerler ay ben daha baslayamadim bayram temizligine daha yeni iylestim bir daha hasta olmaya niyetim yok yavas yavas yaparim gari......

işte 1 ay önce yapmıştık
değerlerim çok normal çıkmıştı ama
cuma dr gitcem sorucam bakalım neden oluyor(

Ececigim dikkat et kendine dinlen fazla yorma kendini zaten bebis olunca cok yorulacan (tatli yorgunluk)bence doktorada en kisa zamanda gidip sikayetlerini anlatman daha iyi olur g.olsun canim kendine iyi bak....

kızlar selam kimse yok mu_?
Elara ben bi topikte havuç suyunun erkek spermleri için çok faydalı olduğunu okudum her akşam taze sıkıp içilecekmiş keçiboynuzu kürüyle birlikte kullanmayın demiş ibrahim saraç keçiboynuzu içiremeyenler için iyi bir seçenek olabilir mi ayrıca kadında da yumurta için faydallıymış

iyi akşamlar kızlar yarın mens günüm, çok merak ediyorum hamilemiyim diye... yarın idrar testi yaptırmayı düşünüyorum, burdan bildiririm durumları, byyyy

canım ben onu magnezyum eksikliği diye biliyorum.yine doktoruna bir sor istersen.şimdi bu mevsimde olmayan bir meyve de bolca var.benim yaz ayıydı hamileliğim bol bol yemiştim,şimdi söylemiyim ne olduğunu canın çekmesin.bulamazsınız belki.birde doktor toz bir ilaç vermişti kramp uyuşma için.sor doktoruna canım.geçmiş olsun.

herkesi bayram temizliği telaşı sarmış.bende belki hamileyimdir diye elimi bişeye sürmüyom.bugün temizlik için kadın çağırdım.bendeki şansa bak gelen kadın 2 aylık hamileymiş yazık.baştan söylemedi,işinden olur diye.o halde çalışıyo 1 kızı 1 oğlu varmış.kocası bu oğlan olmasın doğru babanın evine demiş dua ediyomuş hep oğlan olsun diye.tesadüfe bak bu aralar ben bu konularla çok uğraşıyom diyemi dikkatimi çekiyo yoksa daha öncede böyle şeylerle karşılaşıyodumda ben mi farketmiyodum acaba.sanki bir dua vardı.bilen varmı?belki yakında bana da lazım olur.kısmet.

bende merak edıyom elara ya yazmadı heralde ...sennaptın nasıl ıslerı yola koydunmu bugun..bıraz

yok yaa nerdee.yatak odasının dolap içlerini cıkardım sildimm.yine bişiler ayırdım verilcekk
bende tikk haline geldiii dolaptan giyecek ayırmakk.kıyafetler bana batıyor resmenn
ondan sonra kızı banyo yaptırdım yemek yaptım.babam bizdeydii yemek yedikk az önce gitti mutfakk aldı başını gidiyorrr
yarın odaları bitirmem lazımmm
daha annemin evini temizlicem yaa.onlarr bayram sabahı gelcekler eve.geldiklerinde temizz olmazsa annem oyar beni:))

ececim cok gecmiş olsun
senacihanın dedigi gibi magnezyum eksikliginden diye biliyom bende
toz magnezyumm var onlardan içebilriisnnn.yinede doktora sor tabi.

evett bencede kit almalısın.işini şansa bırakma.

Kızlar slm ben fazla katılamıyorum aranıza eşim iş yerine götürüyor bilgisayarı ama getirdiği zaman geçmişi okuyorum.Aramızda yeni hamileler var çok sevindim küçük kızımı kreşe yazdırdım onunla uğraşıyorum okula gitmek istemiyo biraz sorunlu bi dönem geciriyoruz.Benden ayrılmak istemiyo elaracım bi musait olunca benim erkek günlerine bakarmısın eşimin yaşını babası büyük yazdırmış kimliğine doru olanı kayınvalidemden öğrendim benimki 1 1 1976 eşiminki 26 2 1974 şimdiden teşekkür ederim canım fırsat buldukca aranıza katılırım .

evett cnm havuctan bahsetmiştimm ben ilk sayfalardaa.kopy de yapmıştım kürleri
şuan tam mevsimi.taze havucu sıkıp suyu tüketilse cok iyi olur.1 hafta k.boynuzu 1 hafta havuc suyu.

iyi akşamlar kızlar yarın mens günüm, çok merak ediyorum hamilemiyim diye... yarın idrar testi yaptırmayı düşünüyorum, burdan bildiririm durumları, byyyy

merakla bekliyozzz.hakkında hayırlısı olsunn

erkek cocuk duasındamı bahsediyorsun?

yarın bakar özelden mesaj atarım cnm.

evet canım erkek çocuk duası.google da bakıyom bi yandan da.banada lazım olur belki diye biyandanda.hamile kalınca okunuyo du galiba sanırım ya sen yada gamzezim mi bahsetmişti hatırlayamadım şimdi.

teşekkürler canım bekliyorum kızlar hepimizde aynı telaş bende başlıcam temizlige bugün halıları yıkatmaya gönderdim hepimizin allah yardımcısı olsun kolay gelsin iyi geceler.

evet canım erkek çocuk duası.google da bakıyom bi yandan da.banada lazım olur belki diye biyandanda.hamile kalınca okunuyo du galiba sanırım ya sen yada gamzezim mi bahsetmişti hatırlayamadım şimdi.

hamile kaldıktan sonra okuncak dualar var bende.onları hamile olan arkadaşlara yolluyorum.inşallah sende hamiş kalırsan yollıcam sanada.
netteki duayı ilişkiden önce namaz kılcan ondan sonra okucan cnm.

ben hala temizlik yapıyorum.yatak odası bitti.yarın yeri silip halısını sercemm
şimdi oturma odasını yapcamm.gece işini seviyomm ,ayak bagı olan olmuyorr

kızlar kimse yok muuuu günaydııınnnn nasılsınız bugün

evett cnm havuctan bahsetmiştimm ben ilk sayfalardaa.kopy de yapmıştım kürleri
şuan tam mevsimi.taze havucu sıkıp suyu tüketilse cok iyi olur.1 hafta k.boynuzu 1 hafta havuc suyu.

iyi oldu bu kür keçiboynuzu içemeyenlere iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…