- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.721
evet cnm dr gelınce yabtım yıne cıft cızgı cıktı 18 cı gun yabtım yıne cıktı 18cı gun aksam yabtım cızgı sılıklesmıstı ozaman yıne deneme oldu
geçmiş olsun canım.
ne tatlı birşey öyle
evet cnmm benım oglumm..bu arada ıyı dıleklerınız ercekten cok tsk edıyorum...
ıyıyım cnm bende bayram temızlıgıne kalkısdım ıns bıtırecem salonumlaa mutfagım kaldı iş bıtermı ya yap gene ıkı gun sonra aynısaol cnm iyiyim se nasılsın??
evet cnmm benım oglumm..bu arada ıyı dıleklerınız ercekten cok tsk edıyorum...
ıyıyım cnm bende bayram temızlıgıne kalkısdım ıns bıtırecem salonumlaa mutfagım kaldı iş bıtermı ya yap gene ıkı gun sonra aynı((
ewet cnm valla aynen rabbım eksıklerını gostermesınde bı okuldan geldılermı tmm her taraf odev sılgı tozu oluyo ınankı .....cok sukur utum yok ama hafta sonuna kadar yıgılır bıde gıdersem balıkesıre ıs cok valız hazırla utu cıkar cnm...grıbın naıl ıyı oldunmu??evt cnm ya yorma kendini çok..yavaş yavaş yap
çocuklardan temizlikmi kalıyor..
benimde ütüm var üşeniyorum(
h.b canım hayırlısı haklısınBoncuk h.g cnm nasılsın .g.olsun cnm dert etme ıns bıseycıgı olmadan tosun pasamızı alırsın kucagınaaa...bende bugun temızlık felan valla bıttım yhu ama cok sukur bı salonum bıde mutfagım kaldı yarında onları hallederım ıns...
atmıstın tatlım cok tsk ederım .hımm ozamann cift cizgii cıktıgında deneme yapılmamasııı gerektigi doktor tarafından da onaylandı:) yani yumun catlamadıgını sölemişş
sana yeni msjlar atmışmıyım ben???
ben kartpostal sandım cok tatlı Allah bagıslasın rabbımmm banada arkadaslarımada nasıp etsın ınsevet cnmm benım oglumm..bu arada ıyı dıleklerınız ercekten cok tsk edıyorum...
tşk ederım ececım ıyıyım sen nasılsın ?
Nasıl gdıyor gecmıs olsun hastasın sanırım ıyı bak yıgenımıze hala cok mutluyum senın adına rabbım guzel gonlune gore verdı sag saglım kucgına almayıda nasıp etsın ıns
cnm g.olsun dıkkat et kendıne daha fazla olursa bı dr gorun ıhmal etme sakın cnmsaol cnm ben işte hastalanıp duruyorum
mideyi düzelttim grip oldum
o geçti şimdi sağ bacağımda komple bi hissizlik var
uyuşuyor neden anlamadım(
acaba kendimi çokmu dinliyorum
normalde canım tatlı değilddir ama ??
neyse geçicek hepsi inş.
sorma cnm hala hayal gibi innamıyorum ..
saol cnm ben işte hastalanıp duruyorum
mideyi düzelttim grip oldum
o geçti şimdi sağ bacağımda komple bi hissizlik var
uyuşuyor neden anlamadım(
acaba kendimi çokmu dinliyorum
normalde canım tatlı değilddir ama ??
neyse geçicek hepsi inş.
sorma cnm hala hayal gibi innamıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?