bebek cinsiyet belirleme..

Günaydın kızlar. Dün boşuna heyecan ve stres yapmışım. Akşam ovulason testim geldi. Yaptım ve sonuç negatif. üstelik oldukça negatif slik çizgi filan yok. Bakalım yapmaya devam edicem.

gunaydın ezelcım nasılsın ??

günaydını gamze iyiyim sen nasılsın ben tekrar diyete başlıyorum yavaş yavaş çinko hapları bitmişti alıcam bugün inşaAllah en azından 1 ay yapalım

günaydın arkadaşlar
himalia dan ses yok sanırsam ???

günaydın sinam himaliayı bende çok merak ediyorum

Günaydın kızlar. Dün boşuna heyecan ve stres yapmışım. Akşam ovulason testim geldi. Yaptım ve sonuç negatif. üstelik oldukça negatif slik çizgi filan yok. Bakalım yapmaya devam edicem.

hayırlısı bakalım coretests mi aldın sen

canım biz ikimiz birlikte içtik bide benim kutu yarıma yakındı diyebilirim doktor bana daha önceden vermişti onu denemeyi aralıkta yapmak istiyorum Rabbim kısmet ederse bu ay boş geçicem

ben sadece eşime veriyodum günde 1 kez
bendemi alacaktım onu :97:

oooffff oğlum aşı olacak bugün. bu saatlerde gelmişlermidir ki. ay ağlıcam şimdi. öğretmen tembih etti gelmeyin diye. özellikle de bana söyledi. biliyorum duramayacaksınız ama biz Sina ile anlaştık. siz gelmeyin dedi. Yavrumun ilk sınavı bu. yanında biz yokuz ve güçlü olmak zorunda. canımın içi, bal peteğim Sina'm. Biraz daha durayım da gideyim bari. görünmeden bekleyeyim.

slmmmm sinam uzulme canim yaa alisacakalr cogu seyi bizsiz atlatmayi ogrenmeliler artik o okulla biliyorsunnnn

kizlar gunaydin yeni hamisler varmiiiiiiiii

slmmmm sinam uzulme canim yaa alisacakalr cogu seyi bizsiz atlatmayi ogrenmeliler artik o okulla biliyorsunnnn

kizlar gunaydin yeni hamisler varmiiiiiiiii

biliyorum canım ama içim pırpır. sabah ağlamıcam diyerek gitti :) bakalım birazdan gideyim. korkar benim oğlum iğneden. dayanıksızdır o. ama gurur yapar ağlamaz.

hamile kaldıktan sonra okuncak dualar var bende.onları hamile olan arkadaşlara yolluyorum.inşallah sende hamiş kalırsan yollıcam sanada.
netteki duayı ilişkiden önce namaz kılcan ondan sonra okucan cnm.

sağol canım internetten bulduğum 1 kaç duayı kadına telefonla söyledim sabah.kadın dediki abla ben zaten hatim ettim dua ede ede diye.napıyım elimden başka bişey gelmez benimde.o da bizle aynı durumda diye üzüldüm.neyse çok sağol canım.ama inşallah hamile değilimdir.yani hayırlısı neyse o olsun tabi ama sanki bu ay hazır değilim gibi.bisürü şeyi yapamadım.
bu arada herkesi bayram temizliği sarmış benimde ev tertemiz oldu halıları da yıkamaya vermiştim tertemiz geldi.çocukları eşimi salona sokmadım akşam.bozuldu eşim biraz ama napıyım çok dağıtıyo almış kuruyemiş doğru salona dalıyodu yakaladım.bu erkeklerde çok düşüncesiz oluyo bazen ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…