- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.801
merak ettirmeyim sizi kız olacak
hayr olsun ne gördün? sevişiyormuydunnn :)))
kız koyardın yapsaydınya bcm nerdeymıs kız bu hoca herkese yapıyomukı .... bende alaım hemen kayınvaldecımı gondereyım zaten köyde :))))) hımalıacım cnm hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun cnm ...hahahaha sadece o olsa sonrada bakıyorum yanımda esım yatıyor onunkınıde tutup pantolondan ıcerı sokuyorum ayy ne salak bır ruyaydı yaa neyse tovbe tovbeeee
Bilmiyorumki elaracım hmıle kalmam guc ama rabbım bılır kısmet hersey sana anlatmıstım facede sanırsam
annem yazın koyde hocaya gıtmıstı hoca bana dua yazmıstı vermıstı ancak duada ısmını Muhammed koymam ıstenıyordu bu yuzden bende yapmadım hocanın anneme dedıgı bır rıvayate gore 1 ay ıcınde bır rıvayete gorede 7 ay ıcınde cocugu olursa erkek olucak gorunuyor demıstı.annem baktıralı 3 ay oluyo kaldı 4 ayım :)))) hersey kısmet rabbım buyuk
oooffff oğlum aşı olacak bugün. bu saatlerde gelmişlermidir ki. ay ağlıcam şimdi. öğretmen tembih etti gelmeyin diye. özellikle de bana söyledi. biliyorum duramayacaksınız ama biz Sina ile anlaştık. siz gelmeyin dedi. Yavrumun ilk sınavı bu. yanında biz yokuz ve güçlü olmak zorunda. canımın içi, bal peteğim Sina'm. Biraz daha durayım da gideyim bari. görünmeden bekleyeyim.
merak ettirmeyim sizi kız olacak
kızlar hani gecenlerde böle bi adamdan bahsetmiştikk.hatırlayanlar vardırr?*
mavişin bahsettigi adam o adam olabilirmi?
nettee buldugumuz adamda mı kayseriliydi
ezel ben cinkoyu yurtdışından aldım.oorda cok uygun hemde tablet sayıları fazla.solgarın almıştımm.
kızlarr çinko bileşikleri var.cinko sülfat,cinko picolinate ,cinko gluconate v.s gibi
türkiyedeki receteyle satılan zinco tablettin içinde cinko sülfat var.
ve çinkonun en iyi emilimi olan picolinate olanıymışşş.
uzman doktor yazarsa çinkoyu ssk ya karşılıyor
bu arada gecmiş olsun.şimdi nasıl kulagın
kızlar hani gecenlerde böle bi adamdan bahsetmiştikk.hatırlayanlar vardırr?*
mavişin bahsettigi adam o adam olabilirmi?
nettee buldugumuz adamda mı kayseriliydi
Allah 'ıma çok şükür ilk ay ilk deneme ile oldu, Allah kimsenin kucağını boş koymasın ,isteyen herkesede gönlündekini nasip etsin... amiiiiiiiiiiin
cnm hayırlı olsun.saglıcakla al kucagına inşallahhh.kesinmi konuştu doktr.elif hanıma mı gittin?
buradaki tüm arkadaşların iyi niyeti ve tebriklerine teşekkür ediyorum.allah hayırlısını versin.cinsiyeti fazla takmayın.allah ne verirse o olur.siz doğmadan anlınıza yazılmış neyiniz olacağı.buna inanın yeter.bak ben bu halden şikayetçi değilim.benim ve ailem için hayırlısı bu demekki .şimdi tek derdim isim bulmak bana isim konusunda yardım edin.
cnm bıldıgım kaadarıyla yabmıyor akraba oldugu ıcın hoca annemı kıramamıskız koyardın yapsaydınya bcm nerdeymıs kız bu hoca herkese yapıyomukı .... bende alaım hemen kayınvaldecımı gondereyım zaten köyde :))))) hımalıacım cnm hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun cnm ...
tbr ederım cnm Rabbım tammına erdırsın saglıkcakla kucagına alırsın ınssilikde olsa çift çizgiyi gördüm arkadaşlar hamileyim.....
himalia tebrik ederim hamileliğini canım, inşallah hayırlı bir evlat olur...
ben sitede yeniyimde, bioritm, yum, çatlama günleri falan bunları yapmışmıydın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?