bebek cinsiyet belirleme..

hahahaha sadece o olsa sonrada bakıyorum yanımda esım yatıyor onunkınıde tutup pantolondan ıcerı sokuyorum ayy ne salak bır ruyaydı yaa neyse tovbe tovbeeee
Bilmiyorumki elaracım hmıle kalmam guc ama rabbım bılır kısmet hersey sana anlatmıstım facede sanırsam
annem yazın koyde hocaya gıtmıstı hoca bana dua yazmıstı vermıstı ancak duada ısmını Muhammed koymam ıstenıyordu bu yuzden bende yapmadım hocanın anneme dedıgı bır rıvayate gore 1 ay ıcınde bır rıvayete gorede 7 ay ıcınde cocugu olursa erkek olucak gorunuyor demıstı.annem baktıralı 3 ay oluyo kaldı 4 ayım :)))) hersey kısmet rabbım buyuk

elara ben 19 unda reglı olucam
13 141516 17 18 erkek gunuymus ya reglıye bukadar yakınken hamıle kalınabılırmıkı denesemmı hahaha
keske yumurtlayacagım gun bu tarıhlere denk gelse
adet duzenleyıcı kullanıyorum ancak 31 gunu asagı ınmıyor demekkı benım sıklusum bu :)

kız koyardın yapsaydınya bcm nerdeymıs kız bu hoca herkese yapıyomukı .... bende alaım hemen kayınvaldecımı gondereyım zaten köyde :))))) hımalıacım cnm hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun cnm ...

Ana yüregi iste nasilda dayanamiyo yavrusuna ay ben kizim bebekken asilari oldugunda o aglayinca bende aglardim esim sonunda dayanamadi ve artik sen gelme ben tek basima doktora götürürüm cocugu seninlemi ugrasacam cocuklami demisti

merak ettirmeyim sizi kız olacak

Canim hakkinda hayirlisi bu imis demekki kiz oglan ikiside bizim canda bizim kanda bizim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insaAllah .......

kızlar hani gecenlerde böle bi adamdan bahsetmiştikk.hatırlayanlar vardırr?*
mavişin bahsettigi adam o adam olabilirmi?
nettee buldugumuz adamda mı kayseriliydi

Canim ya o sanki Karadeniz bölgesinde bir sehirdendi Ordu-Ünyelimiydi neydi ?Ecanim ya bence onlarin yöntemide bizim burada konustugumuz yöntemin aynisi bence yumurtayi yakalamak bütün mesele yani bence:26:

canım burda o dediğin picolinate olanı hangi markada var ne diye alıcam yurtdışından alışverişle uğraşacak vaktim kalmadı alayımda bir an önce başlayalım aralığa kadar ne yaptık yaptık

uzman doktor yazarsa çinkoyu ssk ya karşılıyor
bu arada gecmiş olsun.şimdi nasıl kulagın

canım geçeli çok oldu ama feci bir ağrıydı başımın o yanı felç oluyor sandım ağrı mideme vurdu afedersin nasıl kustum anlatamam şimdi hafif bir kulak ağrım olsa hemen endişeleniyorum yine olursa diye ödüm kopuyor Rabbim hastalıkla sınamasın bizleri
ialçlar çok pahalı ama doktora gidip yazdıracak zaman bulamıyorum iş yerimden zırt pırt izin almak istemiyorum

Allah 'ıma çok şükür ilk ay ilk deneme ile oldu, Allah kimsenin kucağını boş koymasın ,isteyen herkesede gönlündekini nasip etsin... amiiiiiiiiiiin

Ünye’de seyyar pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Ziya Yıldırım, Libya’da öğrendiği metot sayesinde isteyen herkesin erkek evlat sahibi olabileceğini söyledi.

Erkek evlat sahibi olamayanlar için kesin çözüm sunduğunu iddia eden Ziya Yıldırım, yaklaşık 15 yıldır bu yöntemle yüzlerce ailenin erkek evlat hasretine son verdiğini belirtiyor.

Gurbetçi olarak gittiği Libya’da yaşlı bir Arap’tan öğrendiği yöntem sayesinde sayısız ailenin erkek evlat hasretini sona erdirdiğini dile getiren Ziya Yıldırım, “Evlat elbette ayrılmaz. Ancak kızları olupta erkek evlat hasreti çekenlere öğrendiğim yöntem doğrultusunda tavsiyelerde bulunuyorum. Tavsiyelerimi harfiyen yerine getiren aileler kesinlikle erkek evlat sahibi olurlar. Bu yöntem sayesinde yüzlerce aile erkek evlat sahibi oldu. Sayısız sevinç ve mutluluğa şahit oldum. Bu yöntemi ilk kez ablamda denedik, sonuç istediğimiz gibi oldu. 3, 5, 7 kız evladı olanlar, hatta 9’u hayatta 13 kız evladı olan bir aile, tavsiyelerimle 14. çocukları erkek oldu. Bunların arasında birde 4 kızı olan bir ailenin tavsiyelerim sonucunda şimdi ikiz oğulları var” dedi.

Öğrendiği yöntemle insanların mutlu olmasının kendisini de sevindirdiğini belirten Ziya Yıldırım, “Bu iş karşılığında kimseden bir lira menfaatim olmadı, bundan sonrada olmayacak. Ancak bunun bir hayra vesile olması için bu yöntemi uygulayan ailelerin sonuç alması halinde köyümde bulunan camiye yapılacak minare için hayır yapmalarını isteyeceğim” diye konuştu.

Öte yandan, Ziya Yıldırım’la bir yakını sayesinde tanıştığını belirten Davut Ateş ise; “9’u hayatta 13 kızım oldu. Yıllarca erkek evlat hasreti çektim. Ziya Yıldırım’ın tavsiyeleri ile 14. çocuğum erkek oldu. Bu sevinç ve mutluluğu önce Allah, ardından vesile olan Ziya Yıldırım sayesinde yaşadık. Kendisine müteşekkiriz. Bizim gibi uzun yıllar erkek evlat hasreti çekenleri Ziya Yıldırım’la mutlaka tanışmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

4 kız evlattan sonra ikiz erkek evlat sahibi olan Osman Ö. de, “Erkek evladımız olmadığı için eşimle boşanma aşamasına geldik. Bir arkadaşım sayesinde Ziya Yıldırım ile tanıştım. Tavsiyelerini dinledim ve 1 yıl önce ikiz oğlum oldu” dedi.

cnm hayırlı olsun.saglıcakla al kucagına inşallahhh.kesinmi konuştu doktr.elif hanıma mı gittin?

elif hanıma gittim 13.30 dan 16 ya kadar gelmesini bekledim.ssat 16 da geldi.üç tane sezeryan yapmış.kadının elleri buruşmuştu.beklmekten benim başım ağrıdı.koridor ful dolmuştu elif hanım da 3 sezeryandan sonra savaştan çıkmış gibiydi.içerde birini muayene sandalyesine aldı.beni dinlerken başka bir kadını çağırdı onun sonuçlarına baktı bu arada telefon hiç susmadı.sonra beni muayene sandalyesine aldı içeri iki yeni hasta daha aldı .hızlıca jel sürdü bura kafası bura karnı bi kız daha geliyo dedi o kadar.ben suyu nasıl dedim gelişimi nasıl dedim.maşallah maşallah çok iyi dedi.olay bitti ben o yoğunlukta soru falan sormak istemedim kesin mi falan demedim.ama elif hanım benim için bitti sanırım.kan sonuçlarından sonra değerlendireceğim.

buradaki tüm arkadaşların iyi niyeti ve tebriklerine teşekkür ediyorum.allah hayırlısını versin.cinsiyeti fazla takmayın.allah ne verirse o olur.siz doğmadan anlınıza yazılmış neyiniz olacağı.buna inanın yeter.bak ben bu halden şikayetçi değilim.benim ve ailem için hayırlısı bu demekki .şimdi tek derdim isim bulmak bana isim konusunda yardım edin.

himalia tebrik ederim hamileliğini canım, inşallah hayırlı bir evlat olur...
ben sitede yeniyimde, bioritm, yum, çatlama günleri falan bunları yapmışmıydın canım...

kız olucaksa isim çok var.yani seçenek çok.hatta bu konudaki başlıkları incele bence.
öyle değişik ve güzel isimler gördüm ki
aklımda tutamadım ama:))

cnm bıldıgım kaadarıyla yabmıyor akraba oldugu ıcın hoca annemı kıramamıs
cnm yabmadım cunku ben ısmın agırlıg cok buyuk o sorumlulugu almak ıstemedım bu benımle alakalı bı durum oyle ıste cnm hersey kısmet vallahı benım suanda en buyuk derdım dunyaya saglıklı bır bebek getırebılmek sonrada burdan gorup yababıldıklerımı yabmak gerısı taktırı ılahı ama dılerım kırabbım hepımızın gonlune qore versın ıns

silikde olsa çift çizgiyi gördüm arkadaşlar hamileyim.....
tbr ederım cnm Rabbım tammına erdırsın saglıkcakla kucagına alırsın ıns

himalia tebrik ederim hamileliğini canım, inşallah hayırlı bir evlat olur...
ben sitede yeniyimde, bioritm, yum, çatlama günleri falan bunları yapmışmıydın canım...

hayır canım. himalia adetten sonraki 7.günde kalmış.
o da şaşırmıştı bu duruma.
demek ki o gün olması ve de kız olması yazılmış.allahın takdiri

himalia hayırlı olsun canım.Allah bunu uygun gördü demekki.Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah.
orlistat seni de tebrik ederim.ilk denemede tutturmuşsun çok sevindim.bende beklemedeyim bakalım ilk denememi yaptım.arklı bişey hissetmiyom ama.hayırlısı.sen heler yapmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…