- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.781
merak ettirmeyim sizi kız olacak
günaydınn kızlarrr
ezel cinkoyu doktorun ne için vermişti sana? sen receteylemi alıyorsunn ?
canım benim orta kulakta iltahap olmuştu antibiyotik kullandım sonra tekrar kan tahlili yaptı kan değerlerin çok iyi dedi ama sanırım sadece çinko eksikliği gördü reçeteyle verdi ama sanırım ssk karşılamıyordu yanlış hatırlamıyorsam parasını ödemiştim zinco marka olan
kızlar gunaydın guzel bır gun dılıyorum hpımıze
hımıla hayırlısı olsn rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns
elara cnmlısteye benıde eklermısın benım 3 kasım ve 6 kasımda oldu cnm bırde sana zahmet bıorıtıme bakabılırmısın ben dogum tarıhım 10 08 1984 esımın 8 ay 1978 ancak gunu bellı deqıl
çinkoyu yalnızca erkekler mi içecek yoksa karı-koca ikiside içecekmi?
slm kızlar aslında şimdilik bebek düşünmüyorum ama düşüneceğimiz zaman tecrübeleriniz benim de işime yarayabilir.onun için arada bir sayfanızı ziyaret edebilirim:)bu arada elara sana cevap yazmıştım umarım işine yarar arkadaşım:)adamın adı sanırım abdurrahmandı yada bu isme benzeyendi çok hatırlıyamadım.birde o çanta imalatı sanırım kayseride yapılıyordu.
slm arkadaşlar bende 21 haftalık hamileyim ama bebeğimin cinsiyeti hala belli değil ilk bebeğim çokta önemi yok aslında ama artık bebeğim için hazırlıklara başlamak istiyorum siz nasıl bakıyosunuz tam olarak anlayamadım biraz daha bakınayım
hoşgeldin maviş.evet aldım mesajınıı birazdan kopy yapcam sagol.
hoşgeldin.hayırlı olsun bebegin.
dogum tarihini ve hamile kaldıgın ilişki günlerini yazarsan bioritime bakabilirim.
tşk ederım elaracım bende sırf aranızda olmak ıcın vınn aldım vallahı yoksa bı kac aydaha beklerdım :)
ay bı ruya gordum hala etkısındeyım ne pıs bı ruyaydı bıyerım acık kaldı dıycem ama yok gayet kapalıydı gunahmı ısledım acaba oyle derler
09.12.82 doğum tarihim ama ilişki tarihini net olarak bilemiyorum amaa haziran 26 ile 30 arasında bi günkusura bakmayın tam olarak bilemiyorum eşimle bu tarihlerde birlikteydik
hayr olsun ne gördün? sevişiyormuydunnn :)))
çok teşekkür ederim tabiki kesin belli olunca paylaşırım drlarda artık kıza daha çok benziyo diyolar ama yinede kesin bişey yokkıza yatkın günlerde hamile kalmışsın cnm.
cinsiyeti belli olunca yazarmısın
:))))))
hayır cnm yaaa hıc tanımadıgım bı adamla kadın cırılcıplaktı kadının hıc bıryerını gormedım ama adamınkını malesef gordum
boncukkk 3 ve 6 kasım tam kız günleri cnm
13-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24 kasım erkek günlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?