bebek cinsiyet belirleme..

günaydınn kızlarrr

ezel cinkoyu doktorun ne için vermişti sana? sen receteylemi alıyorsunn ?

canım benim orta kulakta iltahap olmuştu antibiyotik kullandım sonra tekrar kan tahlili yaptı kan değerlerin çok iyi dedi ama sanırım sadece çinko eksikliği gördü reçeteyle verdi ama sanırım ssk karşılamıyordu yanlış hatırlamıyorsam parasını ödemiştim zinco marka olan

kızlar gunaydın guzel bır gun dılıyorum hpımıze
hımıla hayırlısı olsn rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns
elara cnmlısteye benıde eklermısın benım 3 kasım ve 6 kasımda oldu cnm bırde sana zahmet bıorıtıme bakabılırmısın ben dogum tarıhım 10 08 1984 esımın 8 ay 1978 ancak gunu bellı deqıl

slm kızlar aslında şimdilik bebek düşünmüyorum ama düşüneceğimiz zaman tecrübeleriniz benim de işime yarayabilir.onun için arada bir sayfanızı ziyaret edebilirim:)bu arada elara sana cevap yazmıştım umarım işine yarar arkadaşım:)adamın adı sanırım abdurrahmandı yada bu isme benzeyendi çok hatırlıyamadım.birde o çanta imalatı sanırım kayseride yapılıyordu.

ezel ben cinkoyu yurtdışından aldım.oorda cok uygun hemde tablet sayıları fazla.solgarın almıştımm.

kızlarr çinko bileşikleri var.cinko sülfat,cinko picolinate ,cinko gluconate v.s gibi
türkiyedeki receteyle satılan zinco tablettin içinde cinko sülfat var.
ve çinkonun en iyi emilimi olan picolinate olanıymışşş.

slm arkadaşlar bende 21 haftalık hamileyim ama bebeğimin cinsiyeti hala belli değil ilk bebeğim çokta önemi yok aslında ama artık bebeğim için hazırlıklara başlamak istiyorum siz nasıl bakıyosunuz tam olarak anlayamadım biraz daha bakınayım

uzman doktor yazarsa çinkoyu ssk ya karşılıyor
bu arada gecmiş olsun.şimdi nasıl kulagın

günaydın cnm.hergün seni burda görmek güzell:)
tmm eklerim listeye.
bioritime birazdan bakcam cnm.erkegin dogum tarihini baz almıyorum ben zaten.

çinkoyu yalnızca erkekler mi içecek yoksa karı-koca ikiside içecekmi?

berraa size yolladıgım mesajlarda yazmışmıştımm

hoşgeldin maviş.evet aldım mesajınıı birazdan kopy yapcam sagol.

hoşgeldin.hayırlı olsun bebegin.
dogum tarihini ve hamile kaldıgın ilişki günlerini yazarsan bioritime bakabilirim.

maviş81 kullanıcısından alıntı:

anladım canım enteresanmış gerçekten ama ben şimdilik bebek düşünmüyorum.bizim toplumumuzda maalesef böyle şeyler oluyor.ama bunu daha önce çalıştığım bir yere çanta yapan bir adam vardı.(hani mağaza isimleri yazan bez çantalar varya ondan)adamla oturup muhabbet ediyorduk bende çocuklarınız varmı kızmı erkekmi falan dedim.adam bana 2 oğlum var erkek istiyorduk onun için erkek yaptık dedi.bende şaşırdım nasıl yani isteyince oluyormu dedim gülerek:)adamda inançlı birine benziyordu aslında sakallı biriydi hoca gibi .bana çok ciddi bir şekilde bunun gerçek olduğunu ve kendisinin bu konuda çok kişiye yardım ettiğini ve para falan talep etmediğini söyledi.ama ben o zaman henüz bekar olduğum için anlatmadı bende tabi sormadım.sadece ablamın 2 oğlu var ama kız istiyorlar dedim.oda bana aaa kızsa kolay dedi erkek biraz daha zor dedi.istersen telefonumu vereyim arasınar yardımcı olurum demişti.ablama bahsettim ama ciddiye almadı.çocuk istemiyorum zaten dedi.ama yıllar sonra ablam korunmasına rağmen hamile kaldı ve şimdi bir kızıda var:)

tşk ederım elaracım bende sırf aranızda olmak ıcın vınn aldım vallahı yoksa bı kac aydaha beklerdım :)
ay bı ruya gordum hala etkısındeyım ne pıs bı ruyaydı bıyerım acık kaldı dıycem ama yok gayet kapalıydı gunahmı ısledım acaba oyle derler

kızlar hani gecenlerde böle bi adamdan bahsetmiştikk.hatırlayanlar vardırr?*
mavişin bahsettigi adam o adam olabilirmi?
nettee buldugumuz adamda mı kayseriliydi

hoşgeldin maviş.evet aldım mesajınıı birazdan kopy yapcam sagol.

hoşgeldin.hayırlı olsun bebegin.
dogum tarihini ve hamile kaldıgın ilişki günlerini yazarsan bioritime bakabilirim.

09.12.82 doğum tarihim ama ilişki tarihini net olarak bilemiyorum amaa haziran 26 ile 30 arasında bi gün kusura bakmayın tam olarak bilemiyorum eşimle bu tarihlerde birlikteydik

hayr olsun ne gördün? sevişiyormuydunnn :)))

:))))))
hayır cnm yaaa hıc tanımadıgım bı adamla kadın cırılcıplaktı kadının hıc bıryerını gormedım ama adamınkını malesef gordum

büyükmüydüüü hahahah. töbee töbeee
rüya tabirlerine baktım.erkegin cinsel organını görmek mal,evlat,ömür anlamındaymış
belki hamişş kalırsınn bu ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…