- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.921
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
canım bendede var guatr bana vermişti bi ara doktor çinkoyuelara cnm gelmedı tr sını ekledınmı
bırde ne dıycem bende alsammı cınko ? sonuta ben bu guatr ılacını omurboyu kullanıcam onu kullanıyorum dıye baska ılac kullanmamam soz konusu olamaz degılmı dr bana bu sadece hormonların ıcn gereklı bır ılac sıradan ılaclar gıbı degıl vucudunda tsh eksıklıgıne baglı hormon sevıyesını yuklemek ıcın gıbı bısı dedı sımdıden baslayım cunku yaklasık bır ay var bırdahakı denememe bırde olurda hamıle ısem zararıda olmaz cınkonun oyle deqılmı
evet iyi olur eski doktorumu aradaım o da tayini çıkmış bu gün vedalaşmaya gelecekmiş o bir isim söyledi ama karar veremedim.seninkilere bakayım birde
kızlar ammannnn bu ne yorgunluk yahu koca gun aksama kadar solanla ugrastımmmmmmmm camları yerler tuller kendımıde bı yandan motıve edıyom bayram sonu rahat rahat oturacan yap yap dıye valla yoksa hıc cekılmıyooooooo........:92:
cnm istanbula gelemedim.kardeşim gitti pazartesi günü
mecburen oto koltugu ile gelmek zorundaydık.dönüşte annem abim ve gelinde gelceklerdi.arkada tek kişilik yer oluyor oto koltugu oldugu için.bende gitmedim maalesef.inşallah bidaki yıl oglun doguncaaa gelirim cnm:)
evet banada oyle gelıyordu ılk denememde oglum olmasada hemen hamıle kalıcam sanıyordum ama oyle deqılmıs gec olsunama guc olmasın hayırlısı hakkımızda
27 gün kalmışş canımmmm
karabiber çok az kalmış cnmm heyecanlımısın ??
ay çok güzel bi duygu ya minicik elleri ayakları çok tatlı ...
hg ece. senin kaç gün c.perhizn vardı.birde sen ovulasyonda sonraki ilişki sayın kaçtı.
cnm senın bıle ne kaldıkı gunler cok cabuk gecıyo yaaaaa ömurler bıtıyo...karabıberde daha dun gıbı bak goktugumuz yolculugu bıtırmek uzere rabbım sag salım kucaklarınıza almayı nasıp etsın ınsssssss
ya karabıber gercekten cok az kalmıs sezeryanmı yapıcan benım doktorum ve duydugum cogu doktor 2 lerde sezeryan bıle olsa 1 gun yatırıyormus ben mecburen sezeryan yapıcagım ıcın hanı öle heycaqn yapmıyorum..
slm kızlarrrr
ezell naptın cinkoyu aldınmı?
zinco da 50 mg elementel çinko var
solgar zinc picolinate bunun içinde 22 mg çinko picolinate var normal çinko tuzlarından daha fazla emilime sahiptir diyor
arada çok büyük farklar olmasa gerek
gunaydın cnm sagol sen nasılsın sen ne zaman denemeyı dusunuyon ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?