bebek cinsiyet belirleme..

canım bendede var guatr bana vermişti bi ara doktor çinkoyu
ilaçlarımla birlikte kullandım yani
evet iyi olur eski doktorumu aradaım o da tayini çıkmış bu gün vedalaşmaya gelecekmiş o bir isim söyledi ama karar veremedim.seninkilere bakayım birde

canım daha öncede yazdım görmedin sanırım
lina kadın sağlığı merk bak
şükran hanım var orda çok ilgili

Süpersin ya masallah sana canim ben daha baslamadim artik yarina baslarim haftasonuna kadar bitiririm Allahin izni ile sana iyi oturmalar bacim hakkettin sen.....

Hadi itiraf et Elara ben gelemedim diye sende iptal ettin

evet banada oyle gelıyordu ılk denememde oglum olmasada hemen hamıle kalıcam sanıyordum ama oyle deqılmıs gec olsunama guc olmasın hayırlısı hakkımızda

Amin canim valla bende diyom gec olsun hayirlisi sagliklisi olsun ......

27 gün kalmışş canımmmm

41 kere MASALLAH bir avazda dogumun gerceklesir insaAllah :94:

günaydın kızlar..
himalia cnm öncelikle hayırlısı olsun ..
RAVZA ismi benim çok hoşuma gidiyor değerlendirirsin cnm..
elara gelmemene üzüldüm seneye kısmetse inş.cnm

karabiber çok az kalmış cnmm heyecanlımısın ??
ay çok güzel bi duygu ya minicik elleri ayakları çok tatlı ...

cnm senın bıle ne kaldıkı gunler cok cabuk gecıyo yaaaaa ömurler bıtıyo...karabıberde daha dun gıbı bak goktugumuz yolculugu bıtırmek uzere rabbım sag salım kucaklarınıza almayı nasıp etsın ınsssssss

Son düzenleme:

çok haklısın cnm günler geçiyor millet sorunca
artık 4.5 aylık diyorum sonra kendimde şaşırıyorum
ne kadar büyümüş diye..,

ya karabıber gercekten cok az kalmıs sezeryanmı yapıcan benım doktorum ve duydugum cogu doktor 2 lerde sezeryan bıle olsa 1 gun yatırıyormus ben mecburen sezeryan yapıcagım ıcın hanı öle heycaqn yapmıyorum..

ayyy inşallah ben de bir gün yatarım. sezeryan olacak benim de. şimdiden kafama takılıyor. oğluşum şu ana kadar bir gece bile bensiz yatmadı. inşallah bir gece yatarım da hemen evime dönüp oğluşumun daha doğrusu oğluşlarımın yanında olurum.

zinco da 50 mg elementel çinko var

solgar zinc picolinate bunun içinde 22 mg çinko picolinate var normal çinko tuzlarından daha fazla emilime sahiptir diyor

arada çok büyük farklar olmasa gerek

Elara sağol takvim için
erkeğe yatkın güne yumurtlama günüm denk geliyo ozaman zaten deneme yapacağım inşallah hayırlısı olur
dünya umut dünyası

zinco da 50 mg elementel çinko var

solgar zinc picolinate bunun içinde 22 mg çinko picolinate var normal çinko tuzlarından daha fazla emilime sahiptir diyor

arada çok büyük farklar olmasa gerek

olmasın ya ben ondan içiriyorum eşime çünkü (bu çok tatlı ya )

gunaydın cnm sagol sen nasılsın sen ne zaman denemeyı dusunuyon ??

canım ben ocak şubat düşünüyorum fakat hemen tutmazsa deyip şimdiden de başlayayım diyorum ovülasyon kiti alcam reglim bitsin
bide çin takvimine göre kasım aralık kız 2011 belki erkek bebek yılıdır diye düşünüyorum
şu kan yenilemeye görede bakıyım diyorum
ilk olarak yumurtlama günü teravete de soracağım sonra çin bioritim rus yımırtlama günü tek ilişki dua namaz hepsini yapacağım inş.Rabbim izin verirse
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…