bebek cinsiyet belirleme..

elara benim için bakarmısın takvime
ben 01 11 1979
eşim 07 08 1978
sat:05 11 2010
birdebu ovülasyon kiti nekadar bunlarda kalitelisi yada kötüsü olabiliyormu
ilk efa alacağım
ikitane kızım var inş.3 deoğlanı tuttururuz

ben kırmızıyı gördüm
elaracığım benim arkadaşım için bakabilirmisin
gerçi onun cinsiyetibellide bakalım tutacakmı
d.t. 16 03 1977
ilişki 30 04 2010

canım senin tahmini olarak yumurtlama günlerin erkek gününe denk geliyor istersen kasımı bekle kaç gün arayla adet görüyorsun yumurtlamanın olabileceği tarihler hep kız günleri

slm kızlar
birkaç arkadaş hamişlik önceki hazırlığımı sormuş, ben sadece babyc... takvimi aldım, birde elaradan bioritm günlerini, ama yumurtlama gününü bilmiyordum, yazılarınızı daha önceden takip etmiş olsaydım, yumurtlama gününe denk getirirdim, gerçi getirmişimde, birde 2 gün öncesi denemişiz,bu arada para veripte takvim makvim almayın, elarayla baktık,bioritmin günlerini vermiş takvimde...

ben aldım canım preseed geçen ayda kullandım henüz bir işe yaramadı ama çok faydasını gören var canım

oğlak nerden aldın türkiyeden mi yurt dışından mı getirttin ben şöyle bir baktım yumurtlama dönemini takip edip hamile kalanlarda erkek çocuk var gibi gördüm ikizlerolanlar falanda var galiba

elara yardımların ıcın cok tesekur ederım canım ınsallah hepımız muratlarımıza ererız
ben senden gunu gelınce tekrar bıorıtm ıcın gun rıca etcem aralık dıye dusunmustum ama esım bırkac ay daha bekleyelım dedı bakalım artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…