bebek cinsiyet belirleme..

var canım 3,5 yaşında bir çiçeeeem var..

Allah bağışlasın bahtını güzel yapsın inşş.
hayırlısı olsun yeni bebişin..
ben artık onu hissediyorum içimde kıpır kıpır
arkadaşlar bu kadar hareketli olması normalmi??
yerinde durmuyor ben zayıfım ondan mı bu kadar çok hissediyorum
sanki ilk hamileliğim gibi çok heyecanlıyım:)

kızlar bide hemoraid reklamını görünce aklıma geldi
bende olmuşum((
napıcam ben
dr a sorsam ayıp olurmu?

merhaba canmm,sorununu grnce yaziyim dedim.bende de ayni sorun vardi hayatim 33.haftalik hanileyim dr.a sordum ve bana krem verdi isede yariyo ben rahatladim.sakin ihmal etme dogumda senin icin büyük sorun olur.:93:

gecmiş olsunn eceee.doktora sor tabiki.ama bi ilac verecegini sanmıyorum hamilesin diye.
kuru kayısı incir filan yesen iyi gelir belki.

saol cnm kayısıyı bol tükeiyorum kabızım diye ama
işe yaramadıdr sorucam artık napıyım çekmektense
amma problemli insanın bi yerim geçiyor bi yerim baaşlıyor

merhaba canmm,sorununu grnce yaziyim dedim.bende de ayni sorun vardi hayatim 33.haftalik hanileyim dr.a sordum ve bana krem verdi isede yariyo ben rahatladim.sakin ihmal etme dogumda senin icin büyük sorun olur.:93:

teşekkür ederim elmi..
dr soruyum bari dediğin gibi banada verir rahatlarım biraz saol bilgin için

bende dogumdan sonra olmuştum ececimm.kayısıyı akşamdan ıslatıyordumm sabah yiyordum arkasından ılık su içiyordummm
böle böle gectii benimm kabızlık ve hemoroid

Elara bide ben bu preseed sperm dostu jelden almak istiyorum sen ne dersin şansı arttırırmı_?

Preseed in ph i 7 yani siz yiyip icip diyetyapip ya da herhangi bir sekilde ph siniz 9 olmussa 7 ph bir lubricant kullanmak erkek bebek icin negatif etki yapar... O yuzden lubricant olarak yumurta beyazi oneriliyor... tabii biraz tuhaf geliyor kulaga... youtube dan eggwhite lubricant diye ararsaniz videolar cikiyor kullaniiyla ilgili... Ama illa ki preseed kullanacaksaniz toz sodayla karistirilmasi tavsiye ediliyor... dedigim gibi yine de ph i dusurur.. ozellikle yumurtlama aninda daha da yukselen ph i preseed le dusurmek istemezsiniz..

cnm bunları 70 kere ayrı ayrımı okuyacaz yoksa hepsını bırlıkdemı cekecez....
cnm ayrı ayrı okucaklarınıbelırttım bırtek ılk yazdıgımı yek kkerede 70 kere okuyorsun
27 gün kalmışş canımmmm
cnmhadı Rabbım sag saglım kucagınada almayı nasıp etsın ıns
ılgıncmıs bende hıc unutmuyorum kızıma hamıle kaldıqımı bılmıyordum kaynananm bana ruyasında bılezık taktıgını kızım olcagını soylemıstıgulmustum hamıle degılım dıye onraogrendım hamıleyım ve kızım oldu.sonra bundan 5 ay once yıne oturuyorduk ruyasında saat gormus ama takmamıs dedıkı senın oglun olcak ama hemen olmuycak bende ozaman ılk denememı yabmıstım e yıne ıcımden guldum bu sefer tutmadı dedım cunku hemen hamıle kalıcam sanıyordum sımdıde dusunuyorum bı hayır var galıba kadının ruyalarında hepbırlıkte gorcez :)

tsk ederım cnm bende regl olunca baslıycam kısmetse
normal normal ne guzel ıste senı anlayabılıyorum cnm ya :)
su yumurta akı olayı kulaga bukadar ıgrenc gelmeseydı denerdım vallahı :)
bu arada ıcınızde arapca okuyabılen varmı yanı turkcesıne cevırcek olan ???

öyle denemedim cnm
bu akşam öyle yapayım olmazssa
wc ye gitmek işkence oldu

ececım benımde ılk hamılelıgımde olmustu ama cok koturdu doktorum krem verdı banada cok ıyı geldı cnmm bencede bı sor yanı bıde dogadan form ıc demıstı ve bende gunde 2 veya 3 bardak ıcmıstım oda cok ıyı gelmıstı..

hamilelikte doğadan form mu içtin canım ne kadar süre içtin ne zaman başladın içmeye ben normalde zaten hep kabızımdır hamileliklerimde çok zorlandım canım form çay içeyim dedim olmaz dediler sinameki zararlıymış o yüzden soruyorum canım sen bir zararını gördün mü

kızlar ya sabahtan berı oturdugum yerde sankı reglı oluyormusum gıbı bırsey oluyor wcye gıdıyorum degıl reglı ne bır ıslaklık ne ufak bır akıntım yok ama sımdı san yıne oyle sankı altıma ısıyorumda tutamıyorum gıbı sıstıtmı oldum acaba ama akıntımda yok hıc kupkuruyum 4 5 gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…