bebek cinsiyet belirleme..

cnm üzüldüm ya.sıkma canını.dogumun saati şaşmazmış.demekkii daha vakti varr.

elara nasılsın
sesin çıkmıyo

iyiyim cnm.gündüzleri sayfa acık ama pek yazamıyorum.temizlikle ugraşıyorum bu günlerde.

momof eve dedigin gibi yumurtlamadan 12 saat sonra vajina asidik oluyormuş.
sendemi ovulasyon testiyle hamile kalmıştın.koyu cizgiden kac saat sonra olmuştu sizde?sen ne tavsiye ediyorsun peki?

arkadasım baktım ama anlayamadım ben bu hesaplamayı ben 16 haftamdayım sımdı benımkınıde tahmın edebılırmıyız tesekkurler..

dogum tarihin ve ilişki tarihini yazman lazım

canım mukus sıvısının aisdik yada alkali olduğunu kontrol edebileceğimiz bir yöntem var mı

ezelll o konuyuu cok fena yaa.
Menstrual Cups, Period, Feminine & Menstruation Products | Instead Softcup burdaki kondoma benzeyen şey servşkse yakın yere takılıyor galiba.mukus buna akıyorr ve phsını ölcüyon diye anladım ben..
en cekindigim şeyde bu

söler belki cnmm bi sorr

aa kızlar.
yeşilyoll'a yüzde doksan erkek demiş doktor.
başka yere yazmış.şimdi gördüm.
iki kız bir oğluş inşallah.
allahım bize de nasip eder inş.

aa cok sevidimm.

cnm maşallahhh..bebeginin kalp atışınıda 2 haftaya kadar duyasrın.o ses muhtemeşşşş

bencede geri adım atmaaaa.şuan hamileisnn bunu kullann:))) ben öle yapmıştım.hamileyim diyee cok kapris naz yapmıştım.eşim o nednele pek üstüme gelememiştiii.

gecmiş olsun cnmm.aalllaa allaa noldukiii

aaaa hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim :86:
anacım neler yapmışsın öyle yawww:26:

hayırlı olsun saglıcakla al kucagına inş

aaaa hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim :86:
anacım neler yapmışsın öyle yawww:26:

umut ilk kez duymuş gibisin .aynılarıı var zaten sizde.niye şaşırdın kkii:)ama bunları yapmakk zor geliyorr..bilgiler önümüzde ama üşengeclikten yapılmıyorr.
yapanlarıda takdir ediyorum ben...

atladım herhalde bunu bakayım ben bilgilere tekrar
aşk olsun yaptğım şeyler var zaten diyet yok bende okadar

Mutlu elıf cok sevındım adına rabbım elı ayagı duzgun hayırlı bırerkek evlat verır ıns
bu rada masallah ybmadıgın yontem kalmamıs sımdı senın ıcın cok rahattır en azından hrsey tam olmus cok sevındım adına darısı basımıza ıns
elara cnm bılmıyorum valla bagırsaklarım gazdan patlıycak herhalde

ecem cnm benım hadı bakalım gor bızım yerımıze sev:)
cnm bıtkı cayı ıctım usutum herhalde gaz yaptı oda bu arada kızlar benım goguslerımın yanları dısında hıc belırtım yok yne :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…