- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.201
mutlu elıf h.geldın cnm bebısın hayırlı olsun tekrar rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın tosuncugunu ıns......
kızlar ben yine hamile kalamadım.az önce kırmızı kartı yedik...
problemmi var yoksa hep geçmi kalıyorum bilmiyorum.sonunda tüp filmi çektircem galiba...eşim 1 aydır k.boynuzu kullanıyor ama olmuyo olmuyo olmuyo...offff..bu ay hiiiiiiiiiiç bişi kullanmıycam.teravet hesaplasın bakalım tam yum günümü biliyo o..bu seferde onla deneiycem.kit mit kullanmıycam.geçen ay o kadar para verdim.yeter valla..çıldırcam ya(((
elara nasılsın
sesin çıkmıyo
Hayirli bir zamani vardir canim.. Sıkma canini.. emeklerin bosa cikmaz, sonunda oglunu kucagina alirsin insh, cektigin sikintilara karsilik...
Senin dr kontrolunde birsey cikmis miydi, kist filan..
Gecen ay da teravetten gun alip denemedi miydin? Ben testin siliklesmesini beklemedim cunku yumurtalamadan sonraki zaman vucut asidik oluyormus ve kiz olabiliyormus.. Bir de yumurtayi kacirma riski var tabii.. Bu yumurtlamadan sonraki asidik donemi bekleyip 2 yila kadar hamile kalamayan cok insan var (kiz bebek isteyen)
Allah im gonlune gore hayirli zamanlarda hayirli bir oglan nasip etsin sana.. ve butun arkadaslara(ben de icinde)
mutlu elıf senı bulmusken sorayım cnm ya ben karahındıba buluyom normalı bulamadım yaaaaaa acaba o olurmu sence...
bi test yapılmış fareler üzerinde ..test sırasında kullanılan o deil aslında ama bulamıyosan kullan bence ...
arkadasım baktım ama anlayamadım ben bu hesaplamayı ben 16 haftamdayım sımdı benımkınıde tahmın edebılırmıyız tesekkurler..
canım mukus sıvısının aisdik yada alkali olduğunu kontrol edebileceğimiz bir yöntem var mı
benim eşim hiçbirşeye "he" demiyor ki.zaten sinirli çabuk parlayan bir tip.işim zor.
yalnız hemen hamile kalmamı istiyor.neden bu sefer olmuyor dedi.
bende "yumurtlama günümü tesbit edemiyorum.doktora gidelim" dedim.
Onu kabul etti.Bayramdan sonra gidecez.
Ben ece'nin doktoruna gitmek istiyorum.
Bana hangi doktora gittiğini söyler mi acaba?
aa kızlar.
yeşilyoll'a yüzde doksan erkek demiş doktor.
başka yere yazmış.şimdi gördüm.
iki kız bir oğluş inşallah.
allahım bize de nasip eder inş.
herkes bayram temziliğindemi yaw ..
ne hamarat hatunlarsınız
ece geçmiş olsun
umarım hemen atlatırsın .. bu meret hemen hemen her hamişte
oluyormu yaw :18:
bende bu arada eveli gün kesemi gördüm
çok şükür .. 9 mm di ... çıkarken tam idrar ve tam kan tahilili die
bi kağıt tutuşturdu elime 2 hafta sonra istiyo
gene kaç tüp kan alacaklar yaw .. offfff amma çok kan alıyolarrr
daha 6 haftalık hamişim 40 haftaya kadar vücudumda kan kalmıcak
damacana damacana kan gideyi :94:
Allah razı olsun ...
inş.. seninde en kısa zamanda pipili haberini alırız
hamilenin duası kabul olur derler
namazlardan sonra ediyorum
hepinize ... Rabbim dularımızı kabul eder inş.
malum durumlara gelince .. eşime ailesiyle görüşmeme konusunda
restimi çektim .. şuanda 2 hafta oldu onlardan kimseyi görmedim
konuşmadım da....
eşim ara ara üstüme geliyo ... ama geri vites yok ... aynen devam
sen siparişleri ebaydanmı vereceksin ezel ...
kızlar tuf nerdeee .. çok oldu hiç uğramıyor
qunaydın kızlar
ben cok kotuyum sabah bır uyandım o nasıl bır gurultu karnım gurulduyor ve karnımın ıcınde bagırsaklarım yerınden cıkıcak gıbı hareket edıyor ıshalde degılım neyse ıste cokta gazım var ama hayatımda ılk kez boyle bırsey yasıyorum bagırsaklarım sankı cıkıcak yerınden hatta sırf bu yuzden dra gıdemedım oyle kotuyum yanı bu saat oldu hala devam edıyor
arkadaşlar merhaba hepinize
ben hamileyim :) hala çok şaşkın ve mutluyum ...bu kadar çabuk beklemiyordum üzstelik birde çikolata kistim var dr. demişti gerçi engel deil diye ama ...herneyse neler yaptım hepsini buraya yaziiim dedim hepiniize bi şekilde borçluyum çünkü...
çok sıkı olmayan diyet yaptım zinco çinko , potasyum GNC , ilişkiden 5 gün önceden itibaren vicks vapo öksürük şurubu, iki aydır arasıra hindiba çayı...
eşime 2 aydır keçiboynuzu kürü ( ki arasıra yapardı zaten o hep kendine), zinco çinko takviyesi ve ginseng takviyesi. clearblue gülen yüz sabah çıkmıştı ; ilişki eşe enerji içeceği verildikten yarım saat-bir saat sonra filan karbonatlı duş eşliğinde, gece oldu:) sadece benim erkek günüm bio ritime göre ama pek takmıyorum bunu...birde saka su kullanıyoruz ve bol su ve elma tükettim...
ilişkiden hemen sonra kalktım bi tarafa yatmadım nasıl olsa tutmıcak diye duşa bile girdim:) 70 yasin okumuştum bu arada ve 4444 tefriciye ama ilişkiden önce olan duayı unuttum:)
Walla benden bu kadar , kızda olsa erkek de olsa kabulüm ...hayırlı akıllı ve sağlıklı olsun yeter... önümüzdeki hafta dr. a gidicem, evde yaptım 3 test.
ben çok meşgulüm iş güçle son zamanlarda ve yine öyle olucam kızlar..hepinize sevgiler ve bol şanslar görüşmek üzere...
mutlu elıf senı bulmusken sorayım cnm ya ben karahındıba buluyom normalı bulamadım yaaaaaa acaba o olurmu sence...
arkadaşlar merhaba hepinize
ben hamileyim :) hala çok şaşkın ve mutluyum ...bu kadar çabuk beklemiyordum üzstelik birde çikolata kistim var dr. demişti gerçi engel deil diye ama ...herneyse neler yaptım hepsini buraya yaziiim dedim hepiniize bi şekilde borçluyum çünkü...
çok sıkı olmayan diyet yaptım zinco çinko , potasyum GNC , ilişkiden 5 gün önceden itibaren vicks vapo öksürük şurubu, iki aydır arasıra hindiba çayı...
eşime 2 aydır keçiboynuzu kürü ( ki arasıra yapardı zaten o hep kendine), zinco çinko takviyesi ve ginseng takviyesi. clearblue gülen yüz sabah çıkmıştı ; ilişki eşe enerji içeceği verildikten yarım saat-bir saat sonra filan karbonatlı duş eşliğinde, gece oldu:) sadece benim erkek günüm bio ritime göre ama pek takmıyorum bunu...birde saka su kullanıyoruz ve bol su ve elma tükettim...
ilişkiden hemen sonra kalktım bi tarafa yatmadım nasıl olsa tutmıcak diye duşa bile girdim:) 70 yasin okumuştum bu arada ve 4444 tefriciye ama ilişkiden önce olan duayı unuttum:)
Walla benden bu kadar , kızda olsa erkek de olsa kabulüm ...hayırlı akıllı ve sağlıklı olsun yeter... önümüzdeki hafta dr. a gidicem, evde yaptım 3 test.
ben çok meşgulüm iş güçle son zamanlarda ve yine öyle olucam kızlar..hepinize sevgiler ve bol şanslar görüşmek üzere...
aaaa hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim :86:
anacım neler yapmışsın öyle yawww:26:
hayırlı olsun saglıcakla al kucagına inş
umut ilk kez duymuş gibisin .aynılarıı var zaten sizde.niye şaşırdın kkii:)ama bunları yapmakk zor geliyorr..bilgiler önümüzde ama üşengeclikten yapılmıyorr.
yapanlarıda takdir ediyorum ben...
ecee naptınn gittinmii doktoraaaaa
napıyor seninn paşaaa
atladım herhalde bunu bakayım ben bilgilere tekrar
aşk olsun yaptğım şeyler var zaten diyet yok bende okadar
canım 5 de randavüm bakalım görcez paşamı napıyor:))
çok heyecanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?