- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.161
slm kızlar
ececım cnm hadı ıns tosuncugumuz gor gel saglııcakla cnm
hazekcım nasılsın cnm ne zaman baslıyon calısmalara???? benı yalnız bırakma hadı gel aralıkda beraber cıkalım cnmmmm valla gun yaklastıksıra tırsmaya basladım...(((((((
10 ekim kız ama bu pek tutmuyor sen buna bakma canparçam senin bioritm erkek gösteriyordu dimi bence onu ve yumurtlama gününü dikkate al çin takvimi ne gösteriyor sende
kızlar ben yine hamile kalamadım.az önce kırmızı kartı yedik...
problemmi var yoksa hep geçmi kalıyorum bilmiyorum.sonunda tüp filmi çektircem galiba...eşim 1 aydır k.boynuzu kullanıyor ama olmuyo olmuyo olmuyo...offff..bu ay hiiiiiiiiiiç bişi kullanmıycam.teravet hesaplasın bakalım tam yum günümü biliyo o..bu seferde onla deneiycem.kit mit kullanmıycam.geçen ay o kadar para verdim.yeter valla..çıldırcam ya(((
E
Momof nerelerdesin hamilelik nasil gidiyor belirtilerin nasil canin proteinli gidalar cekiyormu?Cok sorumu sordum ne?Preseedi bende arastirmistim ve pek tavsiye etmiyorum.....
....:18:
.........
bakıyorumda aklıma şaşıyorum...her ay dra git dünyanın parasını dök hormon hapları ç.iğneleri....yetmezmiş gibi kit al...yetmezmiş gibi başka dr bul...yetmezmiş gibi gebelik testi al..diyet yap günleri denk getir kocayı yum gününe kadar beklet onu yap bunu yap....valla nereye kadar devam edicem bilmiyorum...bütün bunlar yetmezmiş gibi hamilede kalamıyorum
psikolojim bozuldu....
allahım beni, affet....emrine karşı geliyorum.o sebepten beni cezalandırıyorsun
Ben de sizinle birlikte ağlayabilirmiyim?Benim kızımda 10 yaşında ve bende 35 yaşındayım.Umutlarımıda yavaş yavaş kaybediyorum.
olacak inşallah inanıyorum ben
bugun ıcımmm sıkılıyoooooo yaaaa neden bılmıyom sebebsız aglamak gelıyo ıcımden .....
Rabbım hayra cıkarır ınssss ......
oluyo öyle gamzeciiğim
dünde ben öyleydim düşündüğümde bazı şeyleri otamatik gözlerim doluyordu
kız yoksa biz hamilemiyiz :))))
geçer cnm hayır olsun inşallah
ewet cnm ya ınan oluyo böle ama ...yok kız ıns ben degılımdır hadı sen ol daaaaa:)))
hadıya kız anam hemde arada kacamakda olsa denıyon ya neyse vardır bır hıkmet bundada onumuzdekı ay guzel calıs bence:))))))))kız ben sabah hasta oldum
ama bekliyodum ben zaten hasta olmayı
hadıya kız anam hemde arada kacamakda olsa denıyon ya neyse vardır bır hıkmet bundada onumuzdekı ay guzel calıs bence:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?