bebek cinsiyet belirleme..

ıyıyım gamzecım esıme dedım hdı yapalım hep o derdı bı tane daha olsun falan dıye sımdıde ben dıyorum ya dur bıraz dah bekleyelım dyo admcagız korkuyo benm esımın bır tane erkek kardesı var onun ıkı kızı vardı 4 ay once bır kızıdaha oldu adamın gozu korktu 3 onun 3 bızım hayırlısı bakalım nolcak ben burayı okudukca cok heveslenıyorum ınsallah alırız oglanları kucagımıza canım ya

mimoza cnm uzulme dıycem ama senı anlayabılıyorum bence drunu degıs sıkma canını bak qec oldu ben ınanıyorum bu kadar beklemenın mukafatını rabbım vercektır rabbım saglıklı bır erkek evlat verıcektır sabredelım hakkımızda hayırlısı

Hayirli bir zamani vardir canim.. Sıkma canini.. emeklerin bosa cikmaz, sonunda oglunu kucagina alirsin insh, cektigin sikintilara karsilik...

Senin dr kontrolunde birsey cikmis miydi, kist filan..
Gecen ay da teravetten gun alip denemedi miydin? Ben testin siliklesmesini beklemedim cunku yumurtalamadan sonraki zaman vucut asidik oluyormus ve kiz olabiliyormus.. Bir de yumurtayi kacirma riski var tabii.. Bu yumurtlamadan sonraki asidik donemi bekleyip 2 yila kadar hamile kalamayan cok insan var (kiz bebek isteyen)
Allah im gonlune gore hayirli zamanlarda hayirli bir oglan nasip etsin sana.. ve butun arkadaslara(ben de icinde)

E

Momof nerelerdesin hamilelik nasil gidiyor belirtilerin nasil canin proteinli gidalar cekiyormu?Cok sorumu sordum ne?Preseedi bende arastirmistim ve pek tavsiye etmiyorum.....

....:18:

Is, cocugun okulu, ev isleri, yemek v.s... ancak girebiliyorum.. Her girdigimde de yazamiyorum :))
Hic bir belirti yok canim, Acaba mi deyip ara ara kalan testleri de yapiyorum hatta Hamileliklerimde hep uyusuk olurdum uykum olurdu surekli ama simdi enerjim bitmek bilmiyor, gerci gece de deliksiz uyuyorum... Canim birsey cekmiyor herseyden yiyorum Midem de bulanmiyor..
Preseed in hamileligi kolaylasirdigi dogru ama erkek calismalarina ket vurabilir..:)

bu şekilde düşünme canım ya neyapıyosunda cezalanıyorsun ((
zamanı var demekki ruhu yaratılmamış henüz
belkide hiç ummadığın hiç bir şey yapmadığın zaman geleceke bebişin
rahat ol biraz streste etkiliyormuş herşeyi

gunaydın kızlar..........

ewet mımozacım nolur uzme kendını olmuyorsa vardır bı sebebı cnm ıns tez zamanda oglusuna kalırsın hamısssssss ınsssss.....

rabbım bugunlerın yuzusuyu hurmetıne ıns kalplerımızdekı guzel ısteklerımızı dualarımız kabul etsın ıns kızlar ....amınnnnnnnnnn

bugun ıcımmm sıkılıyoooooo yaaaa neden bılmıyom sebebsız aglamak gelıyo ıcımden .....

Rabbım hayra cıkarır ınssss ......

oluyo öyle gamzeciiğim
dünde ben öyleydim düşündüğümde bazı şeyleri otamatik gözlerim doluyordu
kız yoksa biz hamilemiyiz :))))
geçer cnm hayır olsun inşallah

o kadar emindimki hemen hamile kalacağımdan bende anlamıyorum artık kendimi
kızımda ilk ay kalmıştım aslında anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…