- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.221
ben dün gitcen sanıyordum cnm
inşallahh herşey yolundadırrr.elevite filan başladınmı sen?
size gönderdigim öneriler mesajında hindiba ve öksürük şurubu enerji içecegi ve digerleri vardı.okumadın sen onları sanırım.
bu sefer annesı dahada buyumustur bızım pasamız ınsssss saglıklı sıhatle gor olunu ıns cnmmmmm ...hatta pıpı bıle buyumusdursabah aç karnına demir ilacı verdi
akşam yatmadan önce kalsiyum ilacı verdi okadar..
unuturmuyum hiç ... usg resmi alınca elaranın diğer topiğe8-9 HAFTALIK USG RESMİNİ ALMAYI UNUTMA :)
evet nerelerdesin sen ya evdeki durumlar nasıl ??
cnm hastene susluyor ancak ucret karsılıgında bedava yapan yerler varmı bılmıyorum
ben mesala hastenın suslerını begenmedıgım ıcın kendım alıp esıme susletmıstım ıstersen oylee yapabılırsın
bu sefer annesı dahada buyumustur bızım pasamız ınsssss saglıklı sıhatle gor olunu ıns cnmmmmm ...hatta pıpı bıle buyumusduramannnnnnnn tobeeeee terbıyemde bozuldu kızlarrrrrrr:)))))
unuturmuyum hiç ... usg resmi alınca elaranın diğer topiğe
bodoslama
evdeki durumlar .... görüşmek istemiyorum die resti çektim
şimdilik görüşmüyorum ama bayramda çıkıcam el öpmeye sanırım
ama o kadar
sende de doktorun biri sperm istemiş heralde
ama senin zaten çocuğun var ... sonradan kalite düşebiliyormuymuş ki
Elara evet bende kalp atışını
duyacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum .. bi de nasipse doğuma yakın
senin epidural normal doğum tecrübenden yararlanmak istiyorum
bende ölee düşünüyorum
boncuk bende bi bağırsak var
inan hiç rahat durmuyor .. doktora bile gittim ilaç tedavisi oldum fayda etmedi
bıraktım artık kendi haline ne halleri varsa
görsünler ... gece elim karnımdaydı .. bağırsağımdan gaz
geçerkene hissettim şişiyodu .. yuh dedim yaabarttılar artık işi
dışardan belli oluyo
eceee
sen yüzük testini yapmışmıydın ??
yaptım ileri geri oldu..
asilmavi cetvelini niye öle kararttın yawww.şölee renkli bişiler yapsan daha iyi olurrr
baktıkca içimiz acılsınnnn
selam kızlar nasılsınız
Allah razı olsun ...
inş.. seninde en kısa zamanda pipili haberini alırız
hamilenin duası kabul olur derler
namazlardan sonra ediyorum
hepinize ... Rabbim dularımızı kabul eder inş.
malum durumlara gelince .. eşime ailesiyle görüşmeme konusunda
restimi çektim .. şuanda 2 hafta oldu onlardan kimseyi görmedim
konuşmadım da....
eşim ara ara üstüme geliyo ... ama geri vites yok ... aynen devam
sen siparişleri ebaydanmı vereceksin ezel ...
kızlar tuf nerdeee .. çok oldu hiç uğramıyor
canım hayırlı olsunarkadaşlar merhaba hepinize
ben hamileyim :) hala çok şaşkın ve mutluyum ...bu kadar çabuk beklemiyordum üzstelik birde çikolata kistim var dr. demişti gerçi engel deil diye ama ...herneyse neler yaptım hepsini buraya yaziiim dedim hepiniize bi şekilde borçluyum çünkü...
çok sıkı olmayan diyet yaptım zinco çinko , potasyum GNC , ilişkiden 5 gün önceden itibaren vicks vapo öksürük şurubu, iki aydır arasıra hindiba çayı...
eşime 2 aydır keçiboynuzu kürü ( ki arasıra yapardı zaten o hep kendine), zinco çinko takviyesi ve ginseng takviyesi. clearblue gülen yüz sabah çıkmıştı ; ilişki eşe enerji içeceği verildikten yarım saat-bir saat sonra filan karbonatlı duş eşliğinde, gece oldu:) sadece benim erkek günüm bio ritime göre ama pek takmıyorum bunu...birde saka su kullanıyoruz ve bol su ve elma tükettim...
ilişkiden hemen sonra kalktım bi tarafa yatmadım nasıl olsa tutmıcak diye duşa bile girdim:) 70 yasin okumuştum bu arada ve 4444 tefriciye ama ilişkiden önce olan duayı unuttum:)
Walla benden bu kadar , kızda olsa erkek de olsa kabulüm ...hayırlı akıllı ve sağlıklı olsun yeter... önümüzdeki hafta dr. a gidicem, evde yaptım 3 test.
ben çok meşgulüm iş güçle son zamanlarda ve yine öyle olucam kızlar..hepinize sevgiler ve bol şanslar görüşmek üzere...
mutlu elıf senı bulmusken sorayım cnm ya ben karahındıba buluyom normalı bulamadım yaaaaaa acaba o olurmu sence...
ezelll o konuyuu cok fena yaa.
Menstrual Cups, Period, Feminine & Menstruation Products | Instead Softcup burdaki kondoma benzeyen şey servşkse yakın yere takılıyor galiba.mukus buna akıyorr ve phsını ölcüyon diye anladım ben..
en cekindigim şeyde bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?