bebek cinsiyet belirleme..

dr gımeyı dusunuyonmu???umuttt

bu ayda bi deneyim bakayım
ama eşimdende sperm isteriz demişti geçenki dr
ben hayatta gitmem sorun yok neden büyütüyosun olur dedi öyle kaldık şimdilik
ayda 1 kereyle olmaz tabi dedi :))))

birde etrafımda bazı örneklerde uzun süreli korunmalarda yumurtalarda tembellik oluyormuş , beyin hala korumaya geçiyomuş diyolar :97:

Ezelcam banada bakarmısın sanırım ilişki günlri yazılıyo anladığım kadarıyla 19 21 ve 23 eylül gece 12.15 civarı üçüde

canım 19 ve 23 eylül yanlız gece 12.15 civarı olarak baktım gündüz değil dimi
21 gecesi kızda görünüyor
,
ezel hangi siteden bakıyon.bende ögreneyim.ondan geri kalmayımm

canım şu linkten giriyorsun ilişki tarihi için doğum haritası çıkarıyorsun orda haritanın altında ayın konumu gösteriyor yani hangi burçta olduğunu cretsiz Doum Haritas

canım mukus sıvısının aisdik yada alkali olduğunu kontrol edebileceğimiz bir yöntem var mı

kızlar ben kacar bugun mutfagımı temızleyım bıtsın su ısler yeter valla bayram geldı nırdeyse:))))))

Bu arada CUMANIZ mubarek olsunnnnn bugun nolur hepınızden dua beklıyomm...ıns bende sıze edecem cuma saatıne kadar toplayım ıslerımı

hadi kolay gelsin canım

Kızlar günaydııınnnn nasılsınızzz bugüüünnn

günaydın canım
bu resimdeki sen ve eşinmisin

kocan için bişiler yapmıyormusunn

benim eşim hiçbirşeye "he" demiyor ki.zaten sinirli çabuk parlayan bir tip.işim zor.
yalnız hemen hamile kalmamı istiyor.neden bu sefer olmuyor dedi.
bende "yumurtlama günümü tesbit edemiyorum.doktora gidelim" dedim.
Onu kabul etti.Bayramdan sonra gidecez.
Ben ece'nin doktoruna gitmek istiyorum.
Bana hangi doktora gittiğini söyler mi acaba?

aa kızlar.
yeşilyoll'a yüzde doksan erkek demiş doktor.
başka yere yazmış.şimdi gördüm.
iki kız bir oğluş inşallah.
allahım bize de nasip eder inş.

herkes bayram temziliğindemi yaw ..
ne hamarat hatunlarsınız

ece geçmiş olsun
umarım hemen atlatırsın .. bu meret hemen hemen her hamişte
oluyormu yaw :18:

bende bu arada eveli gün kesemi gördüm
çok şükür .. 9 mm di ... çıkarken tam idrar ve tam kan tahilili die
bi kağıt tutuşturdu elime 2 hafta sonra istiyo
gene kaç tüp kan alacaklar yaw .. offfff amma çok kan alıyolarrr
daha 6 haftalık hamişim 40 haftaya kadar vücudumda kan kalmıcak
damacana damacana kan gideyi :94:

asilmavi hoşgeldin nerelerdesin sen keseyi gördüğüne sevindim inşaAllah ilerleyen günlerde oğluş pipiside görürüz

duygusal olarak nasılsın canım durumlar düzeldi mi_?

asilmavi hoşgeldin nerelerdesin sen keseyi gördüğüne sevindim inşaAllah ilerleyen günlerde oğluş pipiside görürüz

duygusal olarak nasılsın canım durumlar düzeldi mi_?
Allah razı olsun ...
inş.. seninde en kısa zamanda pipili haberini alırız
hamilenin duası kabul olur derler
namazlardan sonra ediyorum
hepinize ... Rabbim dularımızı kabul eder inş.

malum durumlara gelince .. eşime ailesiyle görüşmeme konusunda
restimi çektim .. şuanda 2 hafta oldu onlardan kimseyi görmedim
konuşmadım da....
eşim ara ara üstüme geliyo ... ama geri vites yok ... aynen devam
sen siparişleri ebaydanmı vereceksin ezel ...

kızlar tuf nerdeee .. çok oldu hiç uğramıyor

8-9 HAFTALIK USG RESMİNİ ALMAYI UNUTMA :)
evet nerelerdesin sen ya evdeki durumlar nasıl ??

qunaydın kızlar
ben cok kotuyum sabah bır uyandım o nasıl bır gurultu karnım gurulduyor ve karnımın ıcınde bagırsaklarım yerınden cıkıcak gıbı hareket edıyor ıshalde degılım neyse ıste cokta gazım var ama hayatımda ılk kez boyle bırsey yasıyorum bagırsaklarım sankı cıkıcak yerınden hatta sırf bu yuzden dra gıdemedım oyle kotuyum yanı bu saat oldu hala devam edıyor

arkadaşlar merhaba hepinize
ben hamileyim :) hala çok şaşkın ve mutluyum ...bu kadar çabuk beklemiyordum üzstelik birde çikolata kistim var dr. demişti gerçi engel deil diye ama ...herneyse neler yaptım hepsini buraya yaziiim dedim hepiniize bi şekilde borçluyum çünkü...
çok sıkı olmayan diyet yaptım zinco çinko , potasyum GNC , ilişkiden 5 gün önceden itibaren vicks vapo öksürük şurubu, iki aydır arasıra hindiba çayı...
eşime 2 aydır keçiboynuzu kürü ( ki arasıra yapardı zaten o hep kendine), zinco çinko takviyesi ve ginseng takviyesi. clearblue gülen yüz sabah çıkmıştı ; ilişki eşe enerji içeceği verildikten yarım saat-bir saat sonra filan karbonatlı duş eşliğinde, gece oldu:) sadece benim erkek günüm bio ritime göre ama pek takmıyorum bunu...birde saka su kullanıyoruz ve bol su ve elma tükettim...
ilişkiden hemen sonra kalktım bi tarafa yatmadım nasıl olsa tutmıcak diye duşa bile girdim:) 70 yasin okumuştum bu arada ve 4444 tefriciye ama ilişkiden önce olan duayı unuttum:)
Walla benden bu kadar , kızda olsa erkek de olsa kabulüm ...hayırlı akıllı ve sağlıklı olsun yeter... önümüzdeki hafta dr. a gidicem, evde yaptım 3 test.
ben çok meşgulüm iş güçle son zamanlarda ve yine öyle olucam kızlar..hepinize sevgiler ve bol şanslar görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…