- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.261
herkesin kurban bayramını şimdiden kutlarım
9 gün tatil o yüzden nete hiç giremem ..
umarım herkes sevdikleriyle huzurlu bir bayram geçirir
unutmadan etlere, dolmalara dikkat çok kaçırmayalım
12 kasım 1980 ve ilişki 4 eylül
herkesin kurban bayramını şimdiden kutlarım
9 gün tatil o yüzden nete hiç giremem ..
umarım herkes sevdikleriyle huzurlu bir bayram geçirir
unutmadan etlere, dolmalara dikkat çok kaçırmayalım
tabiki dedi. yumurtayı 3 gün boyunca takip etti ve catladıktan hemen sonra 3,4 saat sonra ilişki oldu tek seferde hamile kaldım üstelik gecen sefer 6-7 ay ugrasmıstım hamile kalmak icin. Olmayınca olmuyor ancak cok inanmıştım erkek olacagına hamileligimde tamamen farklı idi gecen seferden, radyolog bakarken basladım daha aglamaya kadıncagız ne kadar cok kadın hamile kalamıyor dediysede durduramadım aglamayı......
bugün benim dogum günüm üstelik, ölen abimin ismini koyacaktım ogluma nasip olmadı
size gönderdigim öneriler mesajında hindiba ve öksürük şurubu enerji içecegi ve digerleri vardı.okumadın sen onları sanırım.
oksuruk surubunun, aspartam gibi asidik bir tatlandirici icermemesi gerekiyor. onerilen oksuruk surubunun ana maddesi guaifenesin olmaliymis. Bir de kafeini kahve yerine enerji iceceginden alanlarin genelde kizlari oldu o sitede.. O yuzden iliskiden once en iyisi kahve icmek.. zaten iliski zamani haricinde kafein tavsiye edilmiyor.
Elara, hindiba dedigin karabas otu mu ?
oksuruk surubunun, aspartam gibi asidik bir tatlandirici icermemesi gerekiyor. onerilen oksuruk surubunun ana maddesi guaifenesin olmaliymis. Bir de kafeini kahve yerine enerji iceceginden alanlarin genelde kizlari oldu o sitede.. O yuzden iliskiden once en iyisi kahve icmek.. zaten iliski zamani haricinde kafein tavsiye edilmiyor.
Elara, hindiba dedigin karabas otu mu ?
bugün benim dogum günüm üstelik, ölen abimin ismini koyacaktım ogluma nasip olmadı
ben cıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
canım onun sat'ı 29 ağustos.
satın üstüne 3 ay koyunca belli oluyor genellikle.
yani 29 kasımda belli eder kendini.
Burayı takip ediyorum hep o zamanlarda cinsiyet söyleniyor çünki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?