bebek cinsiyet belirleme..

herkesin kurban bayramını şimdiden kutlarım
9 gün tatil o yüzden nete hiç giremem ..
umarım herkes sevdikleriyle huzurlu bir bayram geçirir
unutmadan etlere, dolmalara dikkat çok kaçırmayalım

dawnq 12 haftalıkmışsın.kesin bişiler sölemek için daha cok erkennn.bence 4 aylık olmasını beklee.yanılma payı olabiliyor
gurbetinde dedigi gibii önce saglık ve hayırlısı diyoruzz

basınız sagolsun cok üzüldüm cocugun durumuna.saglıklı olsun herseyden önce ama hala inanamıyorum % 97 erkek olur demişlerdi ben gene o yüzde 3 tutturdum

12 kasım 1980 ve ilişki 4 eylül

gerçekten hepsi erkek gösteriyor dur bakalım belli olmaz ama ayın konumuna baktım o kız gösteriyor

herkesin kurban bayramını şimdiden kutlarım
9 gün tatil o yüzden nete hiç giremem ..
umarım herkes sevdikleriyle huzurlu bir bayram geçirir
unutmadan etlere, dolmalara dikkat çok kaçırmayalım

canım çok teşekkürler bende herkezin bayramını kutluyorum tatil bayunca bende izinliyim ama girmeye ççalışıcam

Son düzenleme:
tabiki dedi. yumurtayı 3 gün boyunca takip etti ve catladıktan hemen sonra 3,4 saat sonra ilişki oldu tek seferde hamile kaldım üstelik gecen sefer 6-7 ay ugrasmıstım hamile kalmak icin. Olmayınca olmuyor ancak cok inanmıştım erkek olacagına hamileligimde tamamen farklı idi gecen seferden, radyolog bakarken basladım daha aglamaya kadıncagız ne kadar cok kadın hamile kalamıyor dediysede durduramadım aglamayı......

canım hiç üzülme kesin kız dedimi açık açık göründümü ki

yumurtlama günü tek ilişkide %100 erkek cocuk olacak diye bişi yok cnm.ama şans fazla oldugundann o gün denemeyi uygun görüyoruzzz
biz ne yaparsak yapalımm Allahın takdirii,nasipten öte gidilmiyor
biz inanan insanlarızz ALLAHIN uygun gördügüne itiraz etme lüksümüz yok ,olmamalıda.
lütfen sende kalbini hiç bozmaa.daha cok erkennn net bişi sölemek için.Allaha sıgın tekrar bol bol dua et,saglıklı hayırlı olsun diyee
herlesin oglu olacak diye bişi yok.doga kanunlarına aykırı olur zatenn.saplantı haline getirmekte cok yalnışşş
umarımm doktorlar yanılmıştırrr cnm.başka dicek bişi yokk

size gönderdigim öneriler mesajında hindiba ve öksürük şurubu enerji içecegi ve digerleri vardı.okumadın sen onları sanırım.

oksuruk surubunun, aspartam gibi asidik bir tatlandirici icermemesi gerekiyor. onerilen oksuruk surubunun ana maddesi guaifenesin olmaliymis. Bir de kafeini kahve yerine enerji iceceginden alanlarin genelde kizlari oldu o sitede.. O yuzden iliskiden once en iyisi kahve icmek.. zaten iliski zamani haricinde kafein tavsiye edilmiyor.
Elara, hindiba dedigin karabas otu mu ?

karabaş otu değil canım hindiba diye satılıyor aktarda bide filtre kahvenin kafein değeri daha yüksek granür kahve yerine filtre kahve tavsiye ederim

içerigi guafinesin olan öksürük şurupları bi kac tane var türkiyede.bana en mantıklısı vicks vapo geldi.tatlandırıcı olarak şeker kullanışmış.
ben arkadaşlara bi kac alternatif öneriyom.etkilerini de yazıyorum.
hangisini kullanmak istedikleri tercihlerine kalmış.kahve ,soda ve enerji içeceginin etkilerini ve nasıl kullanmaları gerektiginide acıkladım.

karabas oto degil cnm.ikisi farklı bildigim kadarıyla
hindiba yüksek alkali bi bitki.alkali güç diye bahsedilmiş bi yazıda.
yüksek potasyuma da sahip

ben cıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın

cnmm hıc aglama bılr ALLAH'IM senın ıcın en hayırlısını verır ınan.belkı dunyada en cok kız ısteyenlerden bırıyımdır hemde korunurken hamıle kalmıstım ılk ıstemedım cok uzulmustum ama sonra herkez dogur kesın kız dedı bende cok ınanmıstım ama doktorum erkek dedıgınde hıc uzulmedım demekkı dedım benım kısmetımde kız evlat nasıp deılmıs dedım kızları cok sevıyorum 3. kesınlıkle denemeyı dusunmuyorum..

dün akşam 14. günümde koyu çift çiginin ardından 4-5 saat sonra silikleşmeye başlayınca gece ilişkiye girdik bakalım hayırlısı olsun bugün öğlen 12de yaptığım ovulasyon testi 2.çizgi hiç yoktu artık bugün yumurta çatlamış mı demek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…