bebek cinsiyet belirleme..

hayırlısı olsun canım inşALLAH hayırlısıyla gönlündekını kucağına alırsın

hayırlısı olsun canım inşALLAH hayırlısıyla gönlündekını kucağına alırsın

sağol canım benim yumurta çatlamış mı yani canım silik olunca çatlamış mı demek erkek bebek benim değil eşimin gönlündeki aslan hayırlısı ben onun gönlü olsun diye uğraşıyorum sende bu yönetemi uygulamışmıydın ovulasyon testiyle yani

canım ben test kullanmadım bilemiyorum sana yanlış bilgi vermek istemem

iki koyu çizgiden yaklaşık 1,5-2 gün sonra yumurta çatlıyor.yani o koyu çizgi yumurtanın yakında catlıyacagını ifade ediyor,dedigine göre zamanlaman iyi olmuş.hakkında hayırlısı olsun.

iki koyu çizgiden yaklaşık 1,5-2 gün sonra yumurta çatlıyor.yani o koyu çizgi yumurtanın yakında catlıyacagını ifade ediyor,dedigine göre zamanlaman iyi olmuş.hakkında hayırlısı olsun.

sağol canım ama bu akşam bir daha oldu ilişki eşim çok istedi boşver dedi bende beni bozmaz sen bilirsin dedim oldu yani bakalım hakkımızda hayırlısı

adetim sekmez 28 gün, yumurta takibini doktor yaptı, üstelik tek ilişki ve kocamada takviye kullandırmıştık.Adamcagız üzülme diyor ama 3. yü istemem dedi haklı olarak

sağlık olsun canım üzme kendini Allah eşine çocuğuna sana sağlık sıhhat versin herşeyin sonu değil ya sağlık sıhhatli nasip etsin kucağına inş.kıpırdamalrını duydukça heyecanlanıcaksın artık çok güzel bir duygu bir can taşımak vede ileride artık bebeğinin sağlığı için heyecan duyacaksın çok güzel bir duygu 2 kız çocuğu sahibi olmak benimde var çok mutluyum huzurluyum çünkü Rabbim bize böyle takdir etmiş o daha iyisini ve hayırlısını bilir ama gülümse çünkü onlar büyüdüğünde daha iyi anlayacaksın iyikide olmuşlar diyeceksin

elaracım mesajın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden en azında bilineni bizimle paylaşıyosun o erkek bebek duası vardı hani ben daha öncede bahsetmiştim o duayla erkek bebeğe hamile kalan arkadaşım daha bugün dediki tamam duayı oku ama teheccüt namazlarını eksik etme kılabildiğin kadar kıl en çok onun üstünde durmuştu bende öyle yaspıcam dediğin gibi
biz elimizden geleni yapalım Takdir Allahtan
tekrar teşekkür ederim canım

ececım evet fıyatlar o sekılde malesef kendınde hazırlayabılırsın *

eymen bebek ıcın cok uzuldum rabbım gerıde kalanlara saglıklı omur versın ıns

dawnq Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın senı cok ıyı anlıyorum amadur bakalım rabbım buyuk dua et olurmu bol bol

oğlak cnm zamanlaman super olmus cıft cızgıden sonra sılıklesmeye basladıqı an ılk 12 saat ıcınde olması lazımdı ve sen bunu yabmıssın rabbım ıns sağlıklı bır erkek bebek verır

yaw elara uykum geldi ondanmıdır nedir karıştırmışım mesajları özeldenmi attıııııım yoka burdanmı
şaştım kaldım valla bir karışıklı var ama inş. sıkıntı olmaz
galiba özelden attım 2 tane olmalı

:)) özelden 1 mesajını aldımm sorun yok cnm:))
teheccüd namazının önemini bi cok kez burda ifade ettim benn.
bekarken kendim denedim ve 1 hafta sonra eşimlee tanıştım.tamda aradıgım özellikler var kendisinde:81:

bende teheccüt namazıyla çok güzel şeyler yaşadım
hatta bayağı bi kılıyordum
hemen hemen hergece
inanırmısın yüzüme nur inmiş sanki karşılaştığım insanlar bile söylüyordu bunu ben çok şaşaırıyordum
neden böye diyorlar diye çok sonra anladım bunu
mesela şimdi kılamıyorum uykuyu bırakamıyorum tabiii bunu üzülerek söylüyorum zsadece vakit namazlarını kılabiliyorum buna daşükür
inş. bende teheccüt namazı kılanlardan olacağım Allah ömür verdiği sürece
Rabbim herkesin içine versin banada versin

İYİ gceler kızlar
valla ben bu saat oldu yeni eve girdim..
dr kontrolüm iyi bi sorun yok 3 boyutlu baktı cd verdi
şimdi onu izledim bide size bakayım dedim..
herşey yolunda bi sorun yok hemoraid için krem verdi
yanlız çok zayıfladın böle giderse erken doğum olur dedi
acil kilo alman lazım dedi ve vitamin verdi hayırlısı artık
iyi geceler...

bende hamile kalmak istiyorum bu yaptığınız listeden bişey anlamadım.çin takvimine göre bu ay benim kız gösteriyor tabiki doğru bakıyorsam.1 oğlum var kızım olsun istiyorum

yumurta takibi yaptıran ve çatlatma ignesi olan arkadaşlar sürec nasıl ilerledi paylaşırsanız sevinirim.

canım bende doktora gittim yumurtlama takibi yaptı bana reglnin 3.günü gel dedi gittim,reglinin 10.günü ilişkiye gireceksin gün aşırı dedi cuma gel bakalım dedi.bu gün gitim tamam artık ilişki yo dedi korunacakmışım,yani kız bebek için 2 gün beraber oldum pzt ve çarşamba o kadarmış,çin takviminden anlıyormusun lütfen cevap yaz kimse cevap yazmıyor.

aynen güzelim sana katılıyorum tüm kalbimle bebek içinde allah ailesine sabır versin

bugün benim dogum günüm üstelik, ölen abimin ismini koyacaktım ogluma nasip olmadı
canım bu kadar üzülme nolur biz denenmek için geldik bu dünyaya oda senin bi parçan

nerde yaptırdın canım ya yumurta takibini hastane olarak ???

Herkese cok tesekkür ederim ilginiz icin ama inanın hic inanamıyorum cünkü ilkinde kız oldugunu biliyordum icten ice ..Rabbimin bizim icin uygun gördügü ne ise onu yasamaktan baska caremiz yok öylede olacak zaten ama gece uyuyamadım uyku tutmadı.Sanki dünya üstüme geliyor gibi daha gün dolmadan 3.yü yaparsınız artık diyenler aramaya basladı.Deli olucam bu dengesiz insanlardan,yavruma kavusunca gecer eminim ama bi süre daha böyle üzgün olacagımada eminim.
Herkese iyi bayramlar sagolun hersey icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…