bebek cinsiyet belirleme..

hayırlı sabahlar herkese
sanada canım

haklısın seni anlıyorum aslında
ama herşey yaradandan boynumuz kıldan ince
nekadar insan var bebekleri olması için uğraşan , yada allah göstermesin ne hastalıklar var birde böyle düşün
şu mübarek günlerde içini ferah tut demekki böylesi hayırlıymış

kızlar matematiğin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?

A bak bende hem matematigin hemdemomof2 nin bebeginin cinsiyetini merak ediyorum hayirlisi bakalim ....

Güzel haberlerini bekliyorum canim herseyin hayirlisi artik insaAllah gönlündeki olur....

bugun ıcımmm sıkılıyoooooo yaaaa neden bılmıyom sebebsız aglamak gelıyo ıcımden .....

Rabbım hayra cıkarır ınssss ......

InsaAllah canim benim arada banada oluyor ve dua ediyorum geciyor Rabbimden dualarini eksik etme ......

canım mukus sıvısının aisdik yada alkali olduğunu kontrol edebileceğimiz bir yöntem var mı

Ne kadar dogru sonuc verdi bilmiyorum ama ben turnusol kagidi ile yapmistim dene istersen...

CanimAsilim bende seni merak ediyordum hersey yolunda insaAllah canim benim dualarim sen ve bebeginle kayinvalidenler konusundada reste devam canim ama tabiki dedigin gibi Bayramda ziyaret edersin tamamen ipleri koparmakta esini üzer buda senin etkiler az ama mesafeli olmak en iyisi........

ben bugün yumurtluyorum hissediyorum ama bu ay yapmicam takvite vs.. kullanmadık şimdi takviyelre alalım artık aralıkta inşaAllah o zamanda tutmazsa doktora gidicem

Ana Aralik insaAllah bereketli bir ay olacak hadi bakem ...........

ücüzlerımızden olan eymenı kaybettık gamzemmmm

Ay canim ya cok üzüldüm Rabbim diger kardeslerinin ömünü uzun etsin digerleri ile sinamasin annesini babasini gercekten zor bir durum....

Canim biz bu topikte deneyimlerimizi paylasirken her zaman diyoruz ki takviyeler bizden taktir Allahtan lütfen üzülme saglikli sihhatli bir kiz evlat daha yazmis Rabbim kaderine kizina arkadas olacak demekki sizin icin hayirlisi böyleymis sakin isyan etme kizda bizim erkekte can da bizim kanda bebegini saglicakla kucagina almani diliyorum

herkesin kurban bayramını şimdiden kutlarım
9 gün tatil o yüzden nete hiç giremem ..
umarım herkes sevdikleriyle huzurlu bir bayram geçirir
unutmadan etlere, dolmalara dikkat çok kaçırmayalım

Asilim bende senin msj ithafen bütün yol arkadaslarimin Bayramini kutluyorum Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine bizlere ve tüm isteyenlere erkek isteyene erkek kiz isteyene kiz saglikli hayirli evlatlar verir insaAllah

karabaş otu değil canım hindiba diye satılıyor aktarda bide filtre kahvenin kafein değeri daha yüksek granür kahve yerine filtre kahve tavsiye ederim

Canim ya bende tam tersini biliyorum filtre kahvenin kafein orani daha düsük oldugundan burda doktorlar kahveden vazgecemeyen kalp hastalarina sadece filtre kahve icmelerine müsaade ediyorlar ....

sağol canım ama bu akşam bir daha oldu ilişki eşim çok istedi boşver dedi bende beni bozmaz sen bilirsin dedim oldu yani bakalım hakkımızda hayırlısı

Ay ne güldüm ""beni bozmaz""ha süpermis hadi hayirlisi olsun diyelim öncelikle daha önceki hamileliginde üzüldügün icin sana saglikli ve hayirli evlat diliyorum tabi erkek olursada süper olur.....

haskena kız nasılsın

Iyiyim bacim tam cikacaktim msj görünce cevaplayim dedim batidan misafirlerim gelecek yola cikmislar hazirlik yaparken aradada gecmisi okuyayim dedim cevapta yazip cikacaktim evet bacim pisti olmusuz insaAllah ogluslardada pisti oluruz ahanada degistirdim yazimi, Rabbim hepimizin gönlündekini kucagina veriri insaAllah Iyi Bayramlar canim galiba Bayram sonuna kadar zor girerim artik....

inşAllah canım yaa amiiinnnn inşAllah şu bayramların yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur inşAllah

en doğru söz beni bozmaz evet çünkü ben erkek derdinde değilim erkek bebek isteyen o üstüste ilişkite girince kız olma olasılığı yüksekmiş ya gerçekten kız olması beni bozmaz jendisi düşünsün benim için sağlıklı olsun da yeter zaten bu bebek yapma fikrinden sonra ilişkiler benim için görev gibi

cnm cok sevınım oglusunun ıyı olmasına snde bıraz yemene dkkat et cnm ılacını alınca sorun kalmaz merak etme

kızlar günaydın ama kimseler yok
herkese hayırlı bayramlar
Allah hepimizin dileğini inşallah kabul eder
amin cnm cümlemizin
asilmavi'yi hissedemiyorum.
o da ikiz mikiz olmasın çünkü daha görüşüm netleşmedi.:87:
bazı ınsanların 6.cı hıslerı kuvetlıdır buna ınanırım bu aralar ablam cokcanımı sıkıyor :)
her ay bu ay hamılemıyım dıyorum hayır dıyor ve grcekten hamıle olmuyorum

kız lızaaa bıde benımıcınyurut ona gore yapayım bcm benım 4.ne olur sence kızsa yapmmayım:))))))))))))))))))))))

hiç hamile kalmadan tahmin yürütmedim
ama bence bu sefer oğlan olur canım.

ya çok ciddiye alınıyor böyle şeyler.
neyse benimkisi de ukela bir eğlence oluyo ama kendi çapımda kusura bakmayın

hiç hamile kalmadan tahmin yürütmedim
ama bence bu sefer oğlan olur canım.

ya çok ciddiye alınıyor böyle şeyler.
neyse benimkisi de ukela bir eğlence oluyo ama kendi çapımda kusura bakmayın

ay cnm olurmu tahmın ıste rabbımın verdıgını kım bılebılır tabkıı eglenıyoruz bıraz:)))))ıste yarım elma gonul alma............:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…