- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.301
sanada canımhayırlı sabahlar herkese
Herkese cok tesekkür ederim ilginiz icin ama inanın hic inanamıyorum cünkü ilkinde kız oldugunu biliyordum icten ice ..Rabbimin bizim icin uygun gördügü ne ise onu yasamaktan baska caremiz yok öylede olacak zaten ama gece uyuyamadım uyku tutmadı.Sanki dünya üstüme geliyor gibi daha gün dolmadan 3.yü yaparsınız artık diyenler aramaya basladı.Deli olucam bu dengesiz insanlardan,yavruma kavusunca gecer eminim ama bi süre daha böyle üzgün olacagımada eminim.
Herkese iyi bayramlar sagolun hersey icin...
can parcam senın 2 kızın mı vardı?
kızlar matematiğin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?
Is, cocugun okulu, ev isleri, yemek v.s... ancak girebiliyorum.. Her girdigimde de yazamiyorum :))
Hic bir belirti yok canim, Acaba mi deyip ara ara kalan testleri de yapiyorum hattaHamileliklerimde hep uyusuk olurdum uykum olurdu surekli ama simdi enerjim bitmek bilmiyor, gerci gece de deliksiz uyuyorum... Canim birsey cekmiyor herseyden yiyorum Midem de bulanmiyor..
bugun ıcımmm sıkılıyoooooo yaaaa neden bılmıyom sebebsız aglamak gelıyo ıcımden .....
Rabbım hayra cıkarır ınssss ......
canım mukus sıvısının aisdik yada alkali olduğunu kontrol edebileceğimiz bir yöntem var mı
unuturmuyum hiç ... usg resmi alınca elaranın diğer topiğe
bodoslama
evdeki durumlar .... görüşmek istemiyorum die resti çektim
şimdilik görüşmüyorum ama bayramda çıkıcam el öpmeye sanırım
ama o kadar
ben bugün yumurtluyorum hissediyorum ama bu ay yapmicam takvite vs.. kullanmadık şimdi takviyelre alalım artık aralıkta inşaAllah o zamanda tutmazsa doktora gidicem
ücüzlerımızden olan eymenı kaybettık gamzemmmm
kızlar beni hatırladınız mı? hani yumurta takibi yaptırmıştım ,kocama cinko ve e vitamini kullandırmıştım. cin rus bioritm hepsi erkek diyodu ama bugün doktora gittik 12. haftadayım ve yine kız dediler ikili testte.Aglamaktan gözlerim şisti, rabbimin bizim icin oglan planı yokmus demekki denemedigim yöntem yok kalmadı yapacak bisey de yok.Takdiri ilahi buymus , hala inanamıyorum
herkesin kurban bayramını şimdiden kutlarım
9 gün tatil o yüzden nete hiç giremem ..
umarım herkes sevdikleriyle huzurlu bir bayram geçirir
unutmadan etlere, dolmalara dikkat çok kaçırmayalım
karabaş otu değil canım hindiba diye satılıyor aktarda bide filtre kahvenin kafein değeri daha yüksek granür kahve yerine filtre kahve tavsiye ederim
sağol canım ama bu akşam bir daha oldu ilişki eşim çok istedi boşver dedi bende beni bozmaz sen bilirsin dedim oldu yani bakalım hakkımızda hayırlısı
haskena kız nasılsın
Iyiyim bacim tam cikacaktim msj görünce cevaplayim dedim batidan misafirlerim gelecek yola cikmislar hazirlik yaparken aradada gecmisi okuyayim dedim cevapta yazip cikacaktim evet bacim pisti olmusuz insaAllah ogluslardada pisti oluruz ahanada degistirdim yazimi, Rabbim hepimizin gönlündekini kucagina veriri insaAllah Iyi Bayramlar canim galiba Bayram sonuna kadar zor girerim artik....
A bak bende hem matematigin hemdemomof2 nin bebeginin cinsiyetini merak ediyorum hayirlisi bakalim ....
Güzel haberlerini bekliyorum canim herseyin hayirlisi artik insaAllah gönlündeki olur....
InsaAllah canim benim arada banada oluyor ve dua ediyorum geciyor Rabbimden dualarini eksik etme ......
Ne kadar dogru sonuc verdi bilmiyorum ama ben turnusol kagidi ile yapmistim dene istersen...
CanimAsilim bende seni merak ediyordum hersey yolunda insaAllah canim benim dualarim sen ve bebeginle kayinvalidenler konusundada reste devam canim ama tabiki dedigin gibi Bayramda ziyaret edersin tamamen ipleri koparmakta esini üzer buda senin etkiler az ama mesafeli olmak en iyisi........
Ana Aralik insaAllah bereketli bir ay olacak hadi bakem ...........
Ay canim ya cok üzüldüm Rabbim diger kardeslerinin ömünü uzun etsin digerleri ile sinamasin annesini babasini gercekten zor bir durum....
Canim biz bu topikte deneyimlerimizi paylasirken her zaman diyoruz ki takviyeler bizden taktir Allahtan lütfen üzülme saglikli sihhatli bir kiz evlat daha yazmis Rabbim kaderine kizina arkadas olacak demekki sizin icin hayirlisi böyleymis sakin isyan etme kizda bizim erkekte can da bizim kanda bebegini saglicakla kucagina almani diliyorum
Asilim bende senin msj ithafen bütün yol arkadaslarimin Bayramini kutluyorum Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine bizlere ve tüm isteyenlere erkek isteyene erkek kiz isteyene kiz saglikli hayirli evlatlar verir insaAllah
Canim ya bende tam tersini biliyorum filtre kahvenin kafein orani daha düsük oldugundan burda doktorlar kahveden vazgecemeyen kalp hastalarina sadece filtre kahve icmelerine müsaade ediyorlar ....
Ay ne güldüm""beni bozmaz""ha süpermis hadi hayirlisi olsun diyelim öncelikle daha önceki hamileliginde üzüldügün icin sana saglikli ve hayirli evlat diliyorum tabi erkek olursada süper olur.....
momof ve matematiğin erkek bebeği olcak diyorum.
ama can parçam'ın kız.
öngörülerim tutuyor bu arada.
cnm cok sevınım oglusunun ıyı olmasına snde bıraz yemene dkkat et cnm ılacını alınca sorun kalmaz merak etmeİYİ gceler kızlar
valla ben bu saat oldu yeni eve girdim..
dr kontrolüm iyi bi sorun yok 3 boyutlu baktı cd verdi
şimdi onu izledim bide size bakayım dedim..
herşey yolunda bi sorun yok hemoraid için krem verdi
yanlız çok zayıfladın böle giderse erken doğum olur dedi
acil kilo alman lazım dedi ve vitamin verdi hayırlısı artık
iyi geceler...
amin cnm cümlemizinkızlar günaydın ama kimseler yok
herkese hayırlı bayramlar
Allah hepimizin dileğini inşallah kabul eder
bazı ınsanların 6.cı hıslerı kuvetlıdır buna ınanırım bu aralar ablam cokcanımı sıkıyor :)asilmavi'yi hissedemiyorum.
o da ikiz mikiz olmasın çünkü daha görüşüm netleşmedi.:87:
kız lızaaa bıde benımıcınyurut ona gore yapayım bcm benım 4.ne olur sence kızsa yapmmayım:))))))))))))))))))))))
hiç hamile kalmadan tahmin yürütmedim
ama bence bu sefer oğlan olur canım.
ya çok ciddiye alınıyor böyle şeyler.
neyse benimkisi de ukela bir eğlence oluyo ama kendi çapımda kusura bakmayın
gamzecım ben ınanıyorum rabbım dualarını kabul edıcek v saglıklı bor oglusun olcak cnm ıns rabbımın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?