bebek cinsiyet belirleme..

cnm inş rabbım buyuk bende eve geldım namaz kılıp 3 yasın okudum 1 hafta ıınde 41 kere okuyanın duası gerı cevrılmez rabbım uradı nese verırmıs ıns 1 hafta ıcınde 41 e taamlarım bayram ustu ya gelen gıden vs olmazsa tabı
bu arada arefe gunu cok onemlı ben ogun oruc tutup bol bol dua edıcem

momof ve matematiğin erkek bebeği olcak diyorum.
ama can parçam'ın kız.

öngörülerim tutuyor bu arada.

arkadasım nerden biliyosun gece istihareyemi yattın bırakında ilerleyen zamanlarda na olduğunu kesin biliriz şimdi bazılarının oğlu olcak bazılarının kızı olcak diyosun oğlu olcak dediklerin bu söylediklerine motive olup sonradan hayal kırıklığı yaşamasınlar kızı olcak dediklerininde umutlarını söndürme rabbim tamamiyle hakkımızda hayırlı olacak evlatları nasip etsin benım 2 gülüm var olur 3 gülüm.2.kızıma hamileyken eltimde sırıta sırıta hissediyorum kızın olcak kızın olcak deyip beni kendinden soğuttu.kendisi hamileyken kız diyenlere bozuluyodu ama sonuçta oğlu oldu onundaistediğinden.ama demek istediğim herkes hislerini kendine saklasın iyi niyetlede olsa demeyın ALLAH tan başka kım bilir

Sevgili arkadaşım, eminim ki bu yorumu yapan arkadaşımızın niyeti kötü değil. Ancak seni çok ama çok iyi anlıyorum. Insan umudunu söndürmek istemez.
Benim bazı kötü sözde arkadaşlarım ikinci gebeliğimde kız inşallah kız olur diye dua ediyorlardı. Insan üzülüyor tabiki. Allah kalbindeki nasip etsin sana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza. Üzülme sakın, duam senle...

herkese iyi akşamlar.
ne kadar olmuş ben girmeyeli.öyle özledimki sohbet etmeyi.off biraz yorgun hemde buruk duruyorum.neden girmedim.hayatımızda sanırım degişiklikler olacak ama daa henüz net degil.eşimin babasını kaybettik.trafik kazasından ama bi müddet hastanede yattı komada kaldı.sonrasıda malum şimdi bile çocuklar yattı çok sıkıldım bi girmek istedim.hemde hiç girmiyo gitti olmayayım diye yazdım.şimdide yine ailesinin yanındaydık.eşim erdeyse bütün izin haklarını kullandı.annesi bırakmadı.şimdi tekrar gidecegiz malum bide bayram yarın yola çıkacagız.bayramda oturup konuşacaklar sanırım öyle anladım.annesini yalnız bırıkmak istemiyorlar 4 erkek kardeşler eşim birimizde kalır diyo.ama bakacak kim ona karar verilmedi.ne yalan söyleleyim ben anlaşamıyorum annesiyle zaten oğlum olmadı diye yapmadığı ignelemeler kalmamıştı ikinci kızda özellekle..hiç içimden gelmiyo .ama allah rızası için bakarım tabiki.ama işte pekte gönlüm yok.sanki eşimde az biliyo gibi ama ne çıkacak onuda bilmiyorum.biraz stres var yani...neyse böyle işte...
ne kadar çok hamile var öyle maşallah maşalahh..rabbim istediginizi verir inşallah...

Helencim aklımdaydın uzun zamandır. Üzüldüm eşinin babasına, başınız sağolsun.
İnşallah en sağlıklı karar verilir. İyi yolculuklar diliyorum size, dikkatli gidin...

kızım uyandı hemen ona koştum...
caterpillar sağolasın.umarım iyi bir karar verir.ama o dayanmaz annesine.kesin bize gelsin der kardeşlerine.şimdi olmaz desem kavga çıkacak.büyüklere saygısızlık gibi...gelsee.benimle geçinmeyecek biliyorum.iyice deli eder beni..eşimlede aram pek iyi olmaz.ne bileyim yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…