- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.321
momof ve matematiğin erkek bebeği olcak diyorum.
ama can parçam'ın kız.
öngörülerim tutuyor bu arada.
Slm kızlar keseye gore yanlıs
ama bıorıtme gore dogru cıktı oglum oluyorrrrrrrrrrrrr
ALLAH kucağınada almayı nasip eder inşALLAH ARKADAŞIM
Slm kızlar keseye gore yanlıs
ama bıorıtme gore dogru cıktı oglum oluyorrrrrrrrrrrrr
arkadasım nerden biliyosun gece istihareyemi yattın bırakında ilerleyen zamanlarda na olduğunu kesin biliriz şimdi bazılarının oğlu olcak bazılarının kızı olcak diyosun oğlu olcak dediklerin bu söylediklerine motive olup sonradan hayal kırıklığı yaşamasınlar kızı olcak dediklerininde umutlarını söndürme rabbim tamamiyle hakkımızda hayırlı olacak evlatları nasip etsin benım 2 gülüm var olur 3 gülüm.2.kızıma hamileyken eltimde sırıta sırıta hissediyorum kızın olcak kızın olcak deyip beni kendinden soğuttu.kendisi hamileyken kız diyenlere bozuluyodu ama sonuçta oğlu oldu onundaistediğinden.ama demek istediğim herkes hislerini kendine saklasın iyi niyetlede olsa demeyın ALLAH tan başka kım bilir
SAOL CNM AMA GENEDE DOKTOR KESINLESTIRMEDI BUYUK IHTIMALLE ERKEK DEDI BIR AY SONRA KESIN ANLASILIR DEDI AMA BEN PIPISINI GORDUM OGLUMUN
KOCAMAN BIR GOBEGI VAR YAAAAAAAA MASALLAH
KILOSU 142 GRAM KIZLAR
ıcımden bır kocaman offffffffff cekmek geldı
hayırlısı olsun..
benimkide 180 gr 17cm olmuş:))
Yok olmaz, şimdi of çekip karşı ki dağları yıkma arkadaşım:))ıcımden bır kocaman offffffffff cekmek geldı
herkese iyi akşamlar.
ne kadar olmuş ben girmeyeli.öyle özledimki sohbet etmeyi.off biraz yorgun hemde buruk duruyorum.neden girmedim.hayatımızda sanırım degişiklikler olacak ama daa henüz net degil.eşimin babasını kaybettik.trafik kazasından ama bi müddet hastanede yattı komada kaldı.sonrasıda malumşimdi bile çocuklar yattı çok sıkıldım bi girmek istedim.hemde hiç girmiyo gitti olmayayım diye yazdım.şimdide yine ailesinin yanındaydık.eşim erdeyse bütün izin haklarını kullandı.annesi bırakmadı.şimdi tekrar gidecegiz malum bide bayram yarın yola çıkacagız.bayramda oturup konuşacaklar sanırım öyle anladım.annesini yalnız bırıkmak istemiyorlar 4 erkek kardeşler eşim birimizde kalır diyo.ama bakacak kim ona karar verilmedi.ne yalan söyleleyim ben anlaşamıyorum annesiyle zaten oğlum olmadı diye yapmadığı ignelemeler kalmamıştı ikinci kızda özellekle..hiç içimden gelmiyo .ama allah rızası için bakarım tabiki.ama işte pekte gönlüm yok.sanki eşimde az biliyo gibi ama ne çıkacak onuda bilmiyorum.biraz stres var yani...neyse böyle işte...
ne kadar çok hamile var öyle maşallah maşalahh..rabbim istediginizi verir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?