- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.861
salı günü akşam üzeri gibi o ağrılar başladı. dünde vardı ama akşam bitmişti. bugün bi doluluk var ama asıl o ağrılar kalmadı.. salı çarşamba beraberlik oldu. bugün ne yapayım acaba :26:
salı günü akşam üzeri gibi o ağrılar başladı. dünde vardı ama akşam bitmişti. bugün bi doluluk var ama asıl o ağrılar kalmadı.. salı çarşamba beraberlik oldu. bugün ne yapayım acaba :26:
herkese selam
nasılsınız
elara sonunda dek geldin
özledim sizi yaaaa
ben yine deneme yapıcam bakalım
ezel bak sen 2 tane test al bı tanesını aksam yap dedıgın gıbı su aıcme bı tanesınıde sabah yap yapar yapmazda hemencık yaz bak hamıle hamıleyı tahmın eder bence hamılesın cnmm ama bakalım..
bence o zaman ilişkiye gerek yok belliki çatlamış yumoşun şeffaf akıntı oldumu ya da ilişki esnasında vajina normalden daha ıslaksa çatlamıştır
bence bugün de denee.eşine ilişki öncesi sert kahve içir spermler hareketlensinn.bide bölgesel soguk duş yapsın.buda spermleri hareketlendiriyor.
akşam gelirgelmezz keçiboynuzu suyu içirrr.
içinemi doğdu nedir canım yaaa benide heycanlandırdın şimdi ağlıyasım geldi hamile olabileceğim düşüncesi bile insanı nasıl heycanlandırıyor bide gerçekse neler yaşarım kimbilir
ilatanur dogum tarihin 27 haziran 1982 ve ilişki günün 3 kasım mı? böleyse bioritime göre erkekkk gününde hamile kalmışsın
ezel inşaallah hamilesindir... senden sonrada ben müjde veririm inşaallah gız bacımmm
benım ılk hamılelıgımde en ıyı ark hamıleydı fakat ben hıc dusunmuyordum o ayda ınanılmaz sterslı kotu bı aydı dedımkı hapı bıraktım esım durmadı bı kere dedım ama yakaldadım yarında dedım oda bana hamılesın dedı yapma deılım dedım ve haöıleydım sanırım evet hamılesın gıbı doguyor ve eger ıstıyorsanda bebegı ınanılmaz mutlu oluyorsun ALLAH'ım gunah yamamıstır ınsallah ama ben bu hamılelıgımde ogrendıgımde cok agladım uzuntuden cunku tam bı soktu ama sımdı cok mutluyum kucuk melegımle tabıkı ALLAH'ım herkeze nasıp eder ınsallah...
liza senmi tahminde bulunmustun anlamadim
nasil bir tahmin bu
bu arada bende eylülde hamile kaldim ve 10 haftalik hamileyim
Hoşbulduk elera. Ben de mümkün olduğunca katılmaya çalışacağım. Birkaç gündür sürekli takipçiniz oldum tanımış oldum sizi. İlk hamileliğimde araştırmıştım bu konuları ama uygulamadım kız erkek farketmediğinden oluruna bıraktım. İnşallah ikincide uygulamak kısmet olur. Diyet yapacaksam en azından 3 ay önce başlamak gerekiyor bir yazıda okumuştum. O yüzden şimdiden araştırıyorum.hoşgeldin nilay.kızınıda Allah bagışlasınn
aktif katılmaya devam edersen sana yöntemler yollarım.burda kimse dün gelip bugün yöntemlere ulaşmadı.biraz emek vermek lazım.
canım ciddiye almanı istemem ben 6.hissime göre tahmin yapıyorum.
eğlencesine söylüyorum tabi %50 bir tutturma payı zaten var:)
sana kız diyorum canım.
Allahtan hayırlısı
zaten bana kızanlar var burda. tutturamazsam demiyorum artık bişey o yüzden sonuçları dört gözle bekliyorum
sen erkek bekliyorsun inşallah öyledir temennim...
:)kızlar matematik'e bebeğin kemik yapısına göre erkeğe benziyor denmiş.
başka yere yazmış.
kesinleşirse bunu da bildim demektir:)
bir tane tutturamazsam susacam artık tahminde bulunmayacam söz
liza senmi tahminde bulunmustun anlamadim
nasil bir tahmin bu
bu arada bende eylülde hamile kaldim ve 10 haftalik hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?