bebek cinsiyet belirleme..

bence o zaman ilişkiye gerek yok belliki çatlamış yumoşun şeffaf akıntı oldumu ya da ilişki esnasında vajina normalden daha ıslaksa çatlamıştır

bence bugün de denee.eşine ilişki öncesi sert kahve içir spermler hareketlensinn.bide bölgesel soguk duş yapsın.buda spermleri hareketlendiriyor.
akşam gelirgelmezz keçiboynuzu suyu içirrr.

ezel bak sen 2 tane test al bı tanesını aksam yap dedıgın gıbı su aıcme bı tanesınıde sabah yap yapar yapmazda hemencık yaz bak hamıle hamıleyı tahmın eder bence hamılesın cnmm ama bakalım..

ezel bak sen 2 tane test al bı tanesını aksam yap dedıgın gıbı su aıcme bı tanesınıde sabah yap yapar yapmazda hemencık yaz bak hamıle hamıleyı tahmın eder bence hamılesın cnmm ama bakalım..

içinemi doğdu nedir canım yaaa benide heycanlandırdın şimdi ağlıyasım geldi hamile olabileceğim düşüncesi bile insanı nasıl heycanlandırıyor bide gerçekse neler yaşarım kimbilir

bence o zaman ilişkiye gerek yok belliki çatlamış yumoşun şeffaf akıntı oldumu ya da ilişki esnasında vajina normalden daha ıslaksa çatlamıştır

bence bugün de denee.eşine ilişki öncesi sert kahve içir spermler hareketlensinn.bide bölgesel soguk duş yapsın.buda spermleri hareketlendiriyor.
akşam gelirgelmezz keçiboynuzu suyu içirrr.

tamam kızlar bu akşamda allem edip kallem etmem lazım..
gideyim ocağa keçi boynuzu atayım en iyisi.. taze kahvede aldırayım. sağolun içime heves geldi. yoksa biraz zordu o iş

içinemi doğdu nedir canım yaaa benide heycanlandırdın şimdi ağlıyasım geldi hamile olabileceğim düşüncesi bile insanı nasıl heycanlandırıyor bide gerçekse neler yaşarım kimbilir

ezel inşaallah hamilesindir... senden sonrada ben müjde veririm inşaallah gız bacımmm

benım ılk hamılelıgımde en ıyı ark hamıleydı fakat ben hıc dusunmuyordum o ayda ınanılmaz sterslı kotu bı aydı dedımkı hapı bıraktım esım durmadı bı kere dedım ama yakaldadım yarında dedım oda bana hamılesın dedı yapma deılım dedım ve haöıleydım sanırım evet hamılesın gıbı doguyor ve eger ıstıyorsanda bebegı ınanılmaz mutlu oluyorsun ALLAH'ım gunah yamamıstır ınsallah ama ben bu hamılelıgımde ogrendıgımde cok agladım uzuntuden cunku tam bı soktu ama sımdı cok mutluyum kucuk melegımle tabıkı ALLAH'ım herkeze nasıp eder ınsallah...

amin arkadaşım inşaAllah bende evladımız olsun sağlıklı olsunda Rabbim artık ne nasip ederse ama Allah biliyor gönlümde hep erkek var eşime sorup duruyorum oğlumuzun adı ne olsun ne olsun ilk adı Mehmet olacak kesin inşaAllah ama ikinci isim arıyorum hep Rabbim gönüllerimizdekini nasip edece inanıyorum

merhaba arkadaşlar,kaç gündür giremiyorum buraya.bilgisayarımda bir sorun vardı hallettik heleşükür.biraz geçmişi okıyım.buarada hamile değilim hastalandım günü gününe.şubatta deniycem hem çin takvimine de uydurmak istiyom çünkü.

:)kızlar matematik'e bebeğin kemik yapısına göre erkeğe benziyor denmiş.
başka yere yazmış.
kesinleşirse bunu da bildim demektir:)
bir tane tutturamazsam susacam artık tahminde bulunmayacam söz

liza senmi tahminde bulunmustun anlamadim
nasil bir tahmin bu
bu arada bende eylülde hamile kaldim ve 10 haftalik hamileyim

canım ciddiye almanı istemem ben 6.hissime göre tahmin yapıyorum.
eğlencesine söylüyorum tabi %50 bir tutturma payı zaten var:)
sana kız diyorum canım.
Allahtan hayırlısı
zaten bana kızanlar var burda. tutturamazsam demiyorum artık bişey o yüzden sonuçları dört gözle bekliyorum
sen erkek bekliyorsun inşallah öyledir temennim...

hoşgeldin nilay.kızınıda Allah bagışlasınn
aktif katılmaya devam edersen sana yöntemler yollarım.burda kimse dün gelip bugün yöntemlere ulaşmadı.biraz emek vermek lazım.
Hoşbulduk elera. Ben de mümkün olduğunca katılmaya çalışacağım. Birkaç gündür sürekli takipçiniz oldum tanımış oldum sizi. İlk hamileliğimde araştırmıştım bu konuları ama uygulamadım kız erkek farketmediğinden oluruna bıraktım. İnşallah ikincide uygulamak kısmet olur. Diyet yapacaksam en azından 3 ay önce başlamak gerekiyor bir yazıda okumuştum. O yüzden şimdiden araştırıyorum.

Bu karbonatlı su ile duş olayı var ya kabartma tozu ile de yapılıyormuş. Bana biraz komik geldi ama bu şekilde oğlu olan birini duydum. Karbonatlı sudan veya yumurta akından ph olarak değeri daha yüksek olabilir mi? Turnusol kağıdı almak lazım aslında. Bir de ilişki öncesi vajinal duş yapacak mısın? Biraz tedirgin ediyor beni kararsız kaldım..

Son düzenleme:

lİZA HEM KIZ DEMİSSİN HEM ERKEK bi karar ver
Yaprakkk için ne tahminde bulunmuştun? bulunmadıysan bulunsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…