bebek cinsiyet belirleme..

günaydın kızlar

günaydın canııımm hoşgeldiiinn

hala hasta olmadınmı sen??
evet canım adet olduktan iki gün sonra yani 3.gün
bu kadar başlamışsın devam et

yok hayatım olmadım doktor adet söktürücü verdi ama almadım kendi kendime olayım istedim
kardeşimin eşi hamileydi kızlar
ctesi günü doktora gitmişler ve ERKEK bebişimiz geliyor kısmetse

hayırlı olsun hadi bakalım belki ondanda bir kaç yöntem öğreniriz kız olmamı sorabilirmisin_?

yok be güzelim daha ilk bebekleri ve habersizce hamile kaldı
ve kendisi kız diye ölüyordu duyunca üzülmüş bile öyle dedi

Günaydin güzel anne adaylari nasilsiniz insaAllah bu hafta yeni hamis haberleri bol olur ......

günaydın Haskena hoşgeldin aslında hcg ölçtürmemiş olsam ben hamile olduğumdan şüphelenicem çünkü bugün son SATımın 36. günü ama beta hcg sıfır çıktı bu yüzden hiç ihtimal veremiyorum

sağlıklı gelsinDe canım vallahi o yaşaDıklarımDan sonra evham küpü olDum artık Doktor kontrollerinDe kalp krizi geçiririm herhalDe Diyorum eşime

Ay canim benim tabiki öncelikle saglikli ve hayirli evlatlar istiyoruz Rabbimden yinede gönlümüzden geceni söylemedende gecemiyoruz .....

Hadi hayirlisi saglicakla kucaklarina alirlar insaAllah darisi basimizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....Amin..

bence bunun adı NASİP ve KISMET

Kesinlikle katiliyorum o Nasip ve Kismet bizede ugrasa ya ne güzel olur hepinizin Nasibi ve Kismeti bol olsun kizlar::::

Ezelcigim yanlis anlama ama ben senin bu ay hamile kalmadigina sevindim canim hani bu kadar emek veriyorsun arastiriyorsun ve gönlünden gecen erkek bebek (bencede ilk cocuk erkek olsa daha iyi ontanede dogursan kimse gikini cikarmaz ama kiz cocuk anneleri bir tane daha düsününce ilk akla gelen he oglan olsun diye yapiyor oluyor ilk erkek olursa rahat olursun )ve bu ay SIK iliski yasadin sonuc kiz olma ihtimali cok yüksekti iyiki hamile kalmadin bir dahaki ay daha dikkatli olursun ay cok karisik yazdim ben bile anlamadim ne yazdigimi ""ama sen anladin onu""......

asilmavi sen nasilsin bebegim yaaaa iyisin umarim
çok şükür iyiyim gurbet .. sen nasılsın
artık gelmiyorsun pek ...
bebek çalışmaları nasıl gidiyor

bence sininki kız canım
kız yorumu ilk kez alıorum
her ne kadar doğruluğu olmasada yüzükte erkek çıktı
tarak makas erkek çıktı
annem rüyamda erkek olacak dedi
arkadaşımın kızı ilkokul 1'e gidiyor
herkesi o da biliyormuş bana erkek dedi
ben de çok merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsunda
inş.

Allah sağlıkla kucağına versin inş.

yok be güzelim daha ilk bebekleri ve habersizce hamile kaldı
ve kendisi kız diye ölüyordu duyunca üzülmüş bile öyle dedi

bence bunun adı NASİP ve KISMET

herkese günaydınnn

Canım çok haklısın duygularımı yazmışsın resmen bende sevindim açıkçası aralık ayı istiyorum ama sat aralığı o kadar uzun sürdü ki ne zaman yumurtlarım bioritme denk gelirmi bilmiyorum 2011 yılına sarkması muhtemel gibi geliyor bakalım adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptırayım yumurta takibide yapar heralde doktorum

umutcum gozun aydın halamı oluyosun rabbım tmmını erdırsın ıns ...darısıııı bızım basımıza ınsssss

ezelcım g.olsun cnm ıns en kısa zamanda hamıs kalırsın....oglusunaaaaa

günaydın kızlar nasılsınız?cumartesi sabahı kimse yoktu umut_11 den başka.bugün tam hazırlığımı yapmıştım doktora gidecektim ama çok yoğun olduğunu söyledi artık yarına kaldı.bu arada tam yumurtlama dönemindeyim akıntımın şeklinden anlıyorum.ama doktor bir görseydi ona göre çalışmalara başlıyacağız.sizlerde var mı bir gelişme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…