- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.041
günaydın kızlar
hala hasta olmadınmı sen??
evet canım adet olduktan iki gün sonra yani 3.gün
bu kadar başlamışsın devam et
kardeşimin eşi hamileydi kızlar
ctesi günü doktora gitmişler ve ERKEK bebişimiz geliyor kısmetse
yok be güzelim daha ilk bebekleri ve habersizce hamile kaldı
ve kendisi kız diye ölüyordu duyunca üzülmüş bile öyle dedi
hadi yaaaa belkide yumurtlama gününe denk gelmiştir habersiz hamile kaldığına göre
Günaydin güzel anne adaylari nasilsiniz insaAllah bu hafta yeni hamis haberleri bol olur ......
bence bunun adı NASİP ve KISMET
Günaydin güzel anne adaylari nasilsiniz insaAllah bu hafta yeni hamis haberleri bol olur ......
tabiki canım Rabbim ne dilerse o oluyor yöntem araştırıyoruz ya ondan herhangi birşeyle bağdaştırmaya çalışıyorum yoksa ne yaparsan yap Allah'ın dediği oluyor
sağlıklı gelsinDe canım vallahi o yaşaDıklarımDan sonra evham küpü olDum artık Doktor kontrollerinDe kalp krizi geçiririm herhalDe Diyorum eşime
kardeşimin eşi hamileydi kızlar
günaydın Haskena hoşgeldin aslında hcg ölçtürmemiş olsam ben hamile olduğumdan şüphelenicem çünkü bugün son SATımın 36. günü ama beta hcg sıfır çıktı bu yüzden hiç ihtimal veremiyorum
çok şükür iyiyim gurbet .. sen nasılsınasilmavi sen nasilsin bebegim yaaaa iyisin umarim
kız yorumu ilk kez alıorumbence sininki kız canım
Allah sağlıkla kucağına versin inş.kardeşimin eşi hamileydi kızlar
yok be güzelim daha ilk bebekleri ve habersizce hamile kaldı
ve kendisi kız diye ölüyordu duyunca üzülmüş bile öyle dedi
Ezelcigim yanlis anlama ama ben senin bu ay hamile kalmadigina sevindim canim hani bu kadar emek veriyorsun arastiriyorsun ve gönlünden gecen erkek bebek (bencede ilk cocuk erkek olsa daha iyi ontanede dogursan kimse gikini cikarmaz ama kiz cocuk anneleri bir tane daha düsününce ilk akla gelen he oglan olsun diye yapiyor oluyor ilk erkek olursa rahat olursun )ve bu ay SIK iliski yasadin sonuc kiz olma ihtimali cok yüksekti iyiki hamile kalmadin bir dahaki ay daha dikkatli olursun ay cok karisik yazdim ben bile anlamadim ne yazdigimi ""ama sen anladin onu""......
günyadın kızlarr
asilmavi bioritime ne demiştim sana.
dogum tarihini tekrar verirmisin
gunaydınnnn sabahı serıflerınız hyr olsun
herkese günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?