- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.101
gamzeeee napıyonn bacımm görüşemiyoruzz
hımm bioritim kızmışasilmavi sen fhna dan bahsediyorsun sanırım???
o arkadaşın bioritimi kızdı
bebek kesenin sagındaydıı
o yum takibi ve catlatma ignesi olmuştu ama yum zamanı 2 kez ilişki yaşamıştııı
erkek cocuk bekelrken kız cocugu olcakk
23 aylık cnmm pekı öglen uykularında ne yaptın altını bagladınmı bıde 1 hafta hıc dısarı cıkmadınmı öle dıyorlar bol su ıcırdım dıyorsunda ıcmezse ne yapıcaksın he son olarak gecelerı ne yaptın?
efe zaten anne cıs dıyor ama altına yaparken bakalım bugun basladık kararlı bı sekılınsallah alısıcak ama öle bıraktırdıgında hıc baglama altını dıyorlar..gecede gunduzde yanı bakalım ben ılk öle denıcem benım yıgenım 1.5 yasında bıle yokken sölemye basladı ama altını baglatmayı hıc sevmıyordu..
gelde sevinçten uyu şimdi
bi arkadaş vardı herşey tamı tamına erkeğe göreydi ama cinsiyeti kız çıkmıştı
fiona diesim gelio ama f ile başlıyodu nicki
nasip bakalım ilk olduğu için çok önemli değil
ama erkek olursa daha bi sevinirim yalan yok
15,20 randevu ben anca çarşamba sabahı yazarım
meyveyide fazla kaçırma canım günde iki porsiyon veriyorlar diyetlerde meyveyyi mesela 1 muz 1 kivi gibi meyvede şeker var ya oda çok kilo yyapıyor bol yeşil çay iç su iç
haskena bide ben yazayım boy kilo
boy 1,71 kilo 52 ... sen verdiklerini bana yolla
kızlar ben bu liptonun yasemin aromalı yeşil çayı var onun tadını ve kokusunu çok beğeniyorum tavsiye ederim
slm kızlar nabersiniz şu çoklu alıntı yapmayı bir öğrenemedim
kızım hasta dün acildeydik serum takıldı kusma ishal var ama allahıma şükür bugün iyi evdeyiz bugün kızımla
ayy çok geçmiş olsun.
çok kötü salgın varmış dün benimkide dedi anne karnım ağrıyor diye aklım çıktı ishal olucaak diye..
aman her kış yeni bi salgın(
merhaba kızlar . nasılsınız ? benim adetin 4. günü ve bu ay deneme var bakalım hayırlısı. ece sen kaç yaşındasın cnm, benim kızım da 1. sınıfa gidiyor. bayaa ara verdiğimi düşünüyorum da sanırım seninki de 3. sınıfa gidiyordu.
sağol canım vallahi 1 günde 3 kilo verdi sanki kelebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?