bebek cinsiyet belirleme..

sağol gamzeciğim evet hala olacam inşallah
bi zaten 1 kız 1 erkek kardeşiz başka bişeyde olamıycam

pipisini işaretlemiş ultrasonda doktor
akşam baktık ve bende çok istediğimi farkettim
Allahım hepimize nasipeder inşallah hayırlısıyla

ezelcım g.olsun cnm ıns en kısa zamanda hamıs kalırsın....oglusunaaaaa

canım çok sağol amin inşaAllah

bengü hoşgeldin geçiktirmeen gitseydin keşke doktora inşaallah çatladığında yakalarsın tutturursun canım

bu sölediklerin bu sayfada yazıyor.burda okuyup tekrar mı soruyorsun bana anlamıyorum.
evet yeşil cay ve hindiba içmek alkalilik için etkili olabilir

ya kafama takıldı sımdı ben Özkaynak Soda Doğal Maden Suyu yazandan ıcıyorum hem soda yazıyor hem maden suyu uzerınde

dogal mineralli su yazıyorsa ve içeriginde sodyum kalsiyum ve digerr mineraller bulunuyorsa maden suyudurr.
soda mineral içermezzz

hım cnm sende benım gıbıymıssın bızde öle bır kız bır erkek

valla kız ıstıyozya ınsssssss rabbım nasıp eder ınssss hepımızeee...

kızlar burda bir komşum var 2 oğlu var 5 aylık hamile kocası kız olsun diye çok istiyodu doktora gitti doktor kız demiş ay bi sevindim bi sevindim anlatamam 2 meyvedende tatmış olacak YARABBİM 2. MEYVEDEN BİZİDE TATTIR OĞLU OLANA KIZ KIZI OLANA OĞLAN NASİP EYLE..........AMİİİN

dogal mineralli su yazıyorsa ve içeriginde sodyum kalsiyum ve digerr mineraller bulunuyorsa maden suyudurr.
soda mineral içermezzz

kızlar markette maden sularının minarel değerlerini karşılaştırabilirsiniz geçen biz uludağ maden suyu aldık (indirimdeydi eşim aldı normalde almıyorum ) evdede bir şişe kınık maden suyu vardı ikisininkini karşılaştırdım uludağın minarel kalsiyum sodyum değeri kınık markasına göre çok düşük eminim ki kınıktan daha yüksek değerlere sahip maden sularıda vardır Elara sen sırma tavsiye ediyordun sanırım dimi

Hiç Bebişi olmayanlaranda gönlündekini nasip eyle BANA OĞLUŞ NASİP EYLE AMİİİİN

benimde bi kac ay önce 45 gün adet gecikmem oldu.kendiliginden olmasını bekeldim bende
bence kendi kendine adet olmayı beklee.boştan yere hormon alma.1 kere kullanımda olmasada sık kullanımda yumurta tembelligine neden olur bu tür hormon ilacları

farlutal mı verdi sana???

kardeşimin eşi hamileydi kızlar
ctesi günü doktora gitmişler ve ERKEK bebişimiz geliyor kısmetse

hayırlı olsunnn.saglıcakla alsın kucagınaa

Günaydin güzel anne adaylari nasilsiniz insaAllah bu hafta yeni hamis haberleri bol olur ......

günaydın cnm nasılsınn.resmini bekkliyomm halaaaa:97:
sen nezaman başllıcan denemeleree

Haskena senin deneme ne zaman ???

Canim Aralik ayinda adet baslayinca doktora gidecem yumurta takibi ve catlatma ignesi yapilacak insaAllah Ocakta hamis haberimi vermek nasip olur tabi söyle bir aksilik olmazsa yumurtalama dönemim Almanlarin özel günleri olan Weihnachten tatiline gelmezse eger o tarihe denk gelirse burada doktorlar kapali oluyor benim iste yatiyor tabi bu ihtimal adetim bekledigim tarihte gelmezse eger gelirse problem olmaz ........

gunaydınnnn sabahı serıflerınız hyr olsun

Günaydin güzel kizlarin güzel annesi hafta sonu özlüyorum sizleri kiz birde diyet yapiyom ki zaman hic gecmek bilmiyor acim bacim accccccccccccccc.

Git tabi canim benim herseye baktir hem böylece hamileliginde saglikli gecer bende Kasim hastaligimda adetimin 3. günü gittim kan aldilar hormonlara bakildi bütün degerler normal dedi doktorum insaAllah hersey yolunda giderde Ocakta hamis haberimi vermek kismet olur dualarim sizinle dualariniz benimle olsun....

Elara günaydin canim özel mesj ilgili yorumlarini bekliyorum canim sende onlar yeterlimi yoksa baska takviyelerde yapayimmi.......

A kizlar nette birsey okudum kiz cocuguna hamile olan bayanlarin hamileligin 3 ayina kadar akintilari cok olurmus yani erkek bebege hamile olanlardan cok peki bunu nasil anlayacaz az mi cokmu ?

bilmiyorum ki ne olduğunu reçete evde yarın bakar yazarım daha doktor yazarrken almamaya karar vermiştim almayacağım içinde hiçç dikkat etmedim adet söktürücü bir ilaç dedi sanırım içinde 21 tane var dedi yanlış hatırlamıyoram bitene kadar kullan dedi ama eğer kullanırken adet ollursan kullanmayı bırak adetin 3. günü gel dedi

cnm sen hamıs kalmayacanmı vucudun dengesını bozma fazla bence denge bozuluncada kız olma ıhtımalı oluoyomuus bılmıyom ne kadar dogruda bıde o var cnmmmm bence alkkalı beslen zaten verırsın ınsss

kilo verme gibi bir durum oldumu canparçam kaç kilo ile hamiş kalmıştın

kilomu ne sen sor ne ben söyliiiim:2: Normalde 60 kiloydum yeni doğum yaptığım için 75 te kaldım aslında bu kadar almamıştım hamileliğim boyunca sütüm yoktu olsun diye kıtlıktan çıkmış gibi yedik Genede süt olmadı şimdi 70 kiloyum doğumdan sonra kendimi bi düzene çekecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…